-->

Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2017

Instanbullu Gelin - Κωνσταντινοπολίτισσα νύφη Επ.01 02 03 04 -- 23/03/2017

Περίληψη 1ου Επεισοδίου 

Η Süreyya είναι μια νέα, όμορφη και περήφανη γυναίκα, που έχασε και τους δυο γονείς της σε πολύ μικρή ηλικία και είναι απόφοιτος του ωδείου. 

Έχει έναν πολύ απλό τρόπο ζωής, βγάζοντας τα προς το ζειν, κάνοντας τα φωνητικά σε πολλά διαφημιστικά
και τραγουδώντας. Αλλά, σε μια εντελώς αναπάντεχη στιγμή, γνωρίζει και ερωτεύεται αμέσως τον Faruk, ο οποίος είναι πολύ πλούσιος και χαρισματικός επιχειρηματίας. Από αυτό το σημείο και έπειτα, η ζωή της αλλάζει για πάντα.

Η Süreyya μπαίνει στην έπαυλη του Faruk, στην Προύσα, ως μελλοντική του σύζυγος και από την πρώτη στιγμή κατακεραυνώνεται με επιθέσεις από την μητέρα του, την Esma Sultan, που είναι η απόλυτη κυρίαρχος του σπιτιού. 

Το να είναι κάποια νύφη της Esma Sultan δεν είναι εύκολη δουλειά, καθώς θέλει να είναι διαρκώς στο πλευρό της και οι τέσσερις γιοι της και ειδικά, ο αγαπημένος της γιος, ο Faruk. Επιπλέον, αυτή η νεαρή γυναίκα, δεν επιλέχτηκε από την ίδια την Esma Sultan για νύφη της, κι έτσι δεν έχει καμία απολύτως πρόθεση να την αποδεχτεί. 

Τα γεγονότα που θα ακολουθήσουν σχετικά με την διαμάχη των δυο γυναικών, είναι αρκετά δυνατά ώστε να κλονίσουν τα θεμέλια της έπαυλης, που υπάρχει για σχεδόν 400 χρόνια. Όλη η οικογένεια θα επηρεαστεί από αυτές τις διαμάχες και ο καθένας τους θα πάρει αυτό που του αξίζει. 

Επεισόδιο 2
Περίληψη 
Ο γάμος του Faruk και της Sureyya πέφτει σαν τυφώνας πάνω στον αρχοντικό των Boran! 
Ο Faruk συστήνει την Sureyya στην κυρία Esma ως την μελλοντική της νύφη και αυτό πέφτει σαν τυφώνας πάνω στο αρχοντικό των Boran. 

Η μεγάλη συνάντηση της Sureyya με την κυρία Esma είναι και για τις δύο πλευρές ολέθρια αλλά και γεμάτη εκπλήξεις για μια καινούργια αρχή. Όταν ο Osman βλέπει μπροστά του την Sureyya και η Ipek τον Faruk μαζί με την Sureyya μένουν άφωνοι. 

Όσο για τον Fikret αυτό ίσως να είναι η αρχή μιας νέας ελπίδας. Η Sureyya είναι εγκλωβισμένη ανάμεσα στην αγάπη της και την υπερηφάνεια της καθώς γίνεται μάρτυρας της μάχης ανάμεσα στην κυρία Esman και τον Boran. 

Μη θέλοντας να έχει συμμετοχή σε αυτήν φεύγει από το αρχοντικό. Ο Faruk, παρά τη στάση της μητέρας του, δεν παραιτείται και την ακολουθεί. Η νέα νύφη του αρχοντικού των Boran είναι η Sureyya Boran. H κυρία Esma δεν σκοπεύει να δεχτεί αθόρυβα μια τέτοια ήττα. Η επόμενη κίνησή της δείχνει ότι και ο Faruk και η Sureyya είναι μόλις στην αρχή της μάχης. 

Επεισόδιο 3
Περίληψη 
H κυρία Esma κάνει τη μεγαλύτερη κίνηση για να εξαναγκάσει την Sureyya να αφήσει το αρχοντικό. Με τον Faruk να μην αλλάζει γνώμη σχετικά με τον γάμο και με σκοπό να εξαναγκάσει την Sureyya να αφήσει το αρχοντικό, η κυρία 

Esma κάνει τη μεγαλύτερη κίνηση της. Αν πρόκειται να υπάρξει καινούργια νύφη στο αρχοντικό των Boran δεν θα είναι άλλη παρά μόνο αυτή που θα διαλέξει η κυρία Esma. Ενώ ο Fikret ο οποίος είναι ερωτευμένος εδώ και χρόνια με την Ipek είναι ευτυχισμένος τώρα που θα την παντρευτεί, ο Faruk έρχεται αντιμέτωπος με την κυρία Esma γι’ αυτή την απόφαση. 

Όσο για τη κυρία Esma ανακοινώνει ότι έχει αρχίσει εδώ και καιρό τις ετοιμασίες για την νύφη που αρμόζει στην οικογένεια των Boran. Παρόλα όσα γίνονται γύρω τους η Sureyya και ο Faruk συνεχίζουν να ζουν τον έρωτά τους στο έπακρο. 

Η κυρία Esma συνεχίζει να πιέζει την νεαρή γυναίκα με του κανόνες του αρχοντικού, τις παραδόσεις της οικογένειας και ταυτόχρονα συνεχίζει να τη βάζει σε δοκιμασίες για όλα όσα απαιτούνται ώστε να γίνει η νέα νύφη της οικογένειας Boran. Όσο για την Sureyya αποδεικνύει ξανά και ξανά ότι δεν θα νικηθεί, ότι είναι μια δυνατή, αποφασισμένη και γεμάτη θέληση γυναίκα που παίρνει δύναμη από την αγάπη του άντρα της του Faruk. 

Στο αρχοντικό των Boran όλες οι προετοιμασίες για το γάμο του Fikret και της Ipek γίνονται με γοργούς ρυθμούς, όμως η ξαφνική άφιξη της Senem από την Κωνσταντινούπολη επισκιάζει τις προετοιμασίες. 

Η κυρία Esma ετοιμάζει τον γάμο όπως αρμόζει στο όνομα της οικογένειας Boran και αγνοεί εντελώς την παρουσία της Sureyya. Το περιστατικό όμως που πέφτει στην μέση του γάμου σαν βόμβα, θα αφήσει το σημάδι του στον γάμο καθώς θα είναι μια σκέτη καταστροφή για την οικογένεια Boran.

Επεισόδιο 4
Περίληψη 
Η Süreyya είναι αυτή που πληρώνει το βαρύ τίμημα, για το όπλο που εκπυρσοκροτεί κατά την διάρκεια του διπλού γάμου των Boran.

Η έφοδος του Ömer στο γάμο θα είναι ο λόγος για έναν μεγάλο καυγά ανάμεσα στην Esma Sultan και τον Faruk, καθώς είναι σαν να αποδεικνύεται το δίκιο που είχε η Esma Sultan από την αρχή σχετικά με το άμεσο τέλος αυτού του γάμου, αφού παρά τις καλές προθέσεις της Süreyya δεν απετράπη η καταστροφή. Παρ' όλα όσα έχουν συμβεί, ο Faruk πιστεύει στην αθωότητα της Süreyya και στέκεται στο πλευρό της ενάντια σε όλη του την οικογένεια.

Όμως η İpek, που θέλει η Süreyya να πληρώσει το τίμημα για την καταστροφή του γάμου της, θα γίνει η αιτία να προκληθούν σοβαρά προβλήματα στην σχέση της Süreyya και του Faruk. O Fikret, αν και τρελά ερωτευμένος με την İpek, παρ' όλο που την παντρεύτηκε, δεν την έχει αγγίξει ακόμη.

Ενώ ο Adem χρησιμοποιεί τον Fikret σαν δόλωμα, κάνει το πρώτο βήμα για να βάλει και την Süreyya σ' αυτό το παιχνίδι της εκδίκησης.

Η Süreyya, που πέφτει στην παγίδα που της στήνει ο Adem και "τσιμπάει" το δόλωμα, δεν ξέρει τι να κάνει μπροστά στην Esma Sultan και σε όλους τους υπόλοιπους. Επιπλέον, αυτή την φορά δεν έχει στο πλευρό της τον Faruk, που πιστεύει σε αυτήν, για να την στηρίξει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

2018

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας
ΕΒΡΟΣ-ΘΡΑΚΗ 2015
http://ebroradio.blogspot.gr/
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://ebroradio.blogspot.gr/2015/02/25_8.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

Γίνε κι εσύ μέλος της ιστοσελιδας μας