-->

Σάββατο, 22 Απριλίου 2017

iCERDE ΕΠ. 27 .28.29.30. - 22/04/2016

Επεισόδιο 27

Περίληψη
Ενώ η Yesim και ο Mustafa ψώνιζαν, ο Mustafa εξαφανίζεται. Η Yesim αναστατωμένη τον ψάχνει, μέχρι που συνειδητοποιεί ότι τον έχουν απαγάγει. Ειδοποιεί αμέσως τον Celal. 

Ειδοποιήθηκε επίσης και η αστυνομία για την απαγωγή. Σύντομα, γίνεται φανερό ότι αυτός που
απήγαγε τον Mustafa ήταν ο Kudret.

Η απαγωγή του Mustafa ήταν μόνο ένα μικρό μόνο, μέρος του σχεδίου του. Το ενδιαφέρον της υπόθεσης είναι ότι δεν έχει απαίτηση για λύτρα, αλλά θέλει πολλά περισσότερα.

Εν τω μεταξύ, ο Kudret στήνει μια παγίδα στην Yesim, αφού ξέρει ότι θα θέλει να σώσει το παιδί της. Σε αντάλλαγμα με τον Mustafa, προτείνει μια συναλλαγή, η οποία θα τον φέρει αντιμέτωπο με τον Celal. Η Yesim, αν και δεν θέλει να δεχτεί την πρότασή του, στο τέλος θα αναγκαστεί να το κάνει.

Επεισόδιο 28
Περίληψη 
Η Fusun πηγαίνει στο σπίτι του Kudret για να τον μεταπείσει και να σώσει την Melek και τον Mustafa. Δεν ξέρει ότι ο Kudret έστειλε την Melek στο σπίτι. Από την άλλη μεριά, ο Celal, νομίζοντας ότι ο Mustafa είναι νεκρός, στέλνει τους άντρες του, να σκοτώσουν όλους όσοι βρίσκονται εκεί.
Η Fusun αγνοεί τον κίνδυνο που πλησιάζει, ενώ ο Sarp μαθαίνει τελευταία στιγμή για την κατάσταση αυτή και προσπαθεί να την εμποδίσει. Ο Celal είναι πολύ θυμωμένος με τον Kudret, επειδή απήγαγε τα παιδιά του.

Δεν θα ησυχάσει αν δεν τον σκοτώσει. Ο Davut θα στήσει μια μεγάλη παγίδα στον Kudret, χρησιμοποιώντας την Fulya.

Επεισόδιο 29
Περίληψη 
Η Handan σκοτώνεται μπροστά στα μάτια του Kudret κι εκείνος γίνεται έξαλλος. Αυτό θα τον οδηγήσει ακόμα και στο σημείο να εκβιάζει πως θα πει στον Celal ότι η Yesim ήταν εκείνη που παγίδευσε τη Melek. Ο Sarp και η Melek βρίσκονται στο στόχαστρο του Kudret, που αφήνει τη Yesim αντιμέτωπη με μια κρίσιμη απόφαση.

Η εμφάνιση του Coskun μέσα στη μέση του πολέμου που έχει κηρυχτεί ενάντια στον Kudret, θα περιπλέξει ακόμα περισσότερο τα πράγματα. Το γεγονός ότι ο Sarp και ο Mert είναι αδέρφια, θα γίνει γνωστό σε ένα πρόσωπο-έκπληξη και μάλιστα με τον πιο απροσδόκητο τρόπο.

Eπεισόδιο 30
Περίληψη
Η Melek έμαθε από τον Coskun ότι ο Sarp και ο Mert είναι αδέρφια.
Το πρώτο πράγμα που σκοπεύει να κάνει, είναι να το μοιραστεί μαζί τους. Ο Celal κάνει τα αδύνατα δυνατά να εμποδίσει να μαθευτεί αυτό. Το γεγονός ότι ο Celal επέζησε, κάνει τον Kudret ακόμη πιο έξαλλο και αναθέτει στον Serkan να σκοτώσει τους Sarp και Mert.

Τα αδέρφια Yilmaz, έχοντας άγνοια ότι η ζωή τους βρίσκεται σε κίνδυνο, βρίσκονται για πρώτη φορά τόσο κοντά στην αλήθεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

2018

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας
ΕΒΡΟΣ-ΘΡΑΚΗ 2015
http://ebroradio.blogspot.gr/
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://ebroradio.blogspot.gr/2015/02/25_8.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

Γίνε κι εσύ μέλος της ιστοσελιδας μας