-->

Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2017

iCERDE ΕΠ.16 17 18 19 - 23/03/2016

Επεισόδιο 16

Περίληψη 
Ο Διοικητής Yusuf παραμένει στην εντατική. Μια γυναίκα φτάνει στο νοσοκομείο για να τον επισκεφτεί. 

Η Melek είναι προσεκτική στις κινήσεις της απέναντι στον Celal. Δεν απαντάει στα τηλεφωνήματά
του. Ο Celal αισθάνεται άσχημα για αυτό που έκανε και προσπαθεί να επικοινωνήσει με την κόρη του.

Η ΠΗΓΗ ΜΑΣ
Η Yesim δεν μπορεί να καταλάβει γιατί ο Celal είναι τόσο αναστατωμένος όσον αφορά την Melek. Αρχίζει ακόμη να γίνεται και καχύποπτη ως προς το αν η Melek είναι πραγματικά βιολογική του κόρη. Ο Mert έχει αντίγραφα των βίντεο με τα πλάνα του νοσοκομείου. 

Ο Sarp αντιλαμβάνεται ότι ο Mert έχει τα βίντεο και προσπαθεί να του τα πάρει. Ο Κοκκινοτρίχης ανέλαβε και κατέστρεψε τη γειτονιά του κίτρινου Husnu. Προσπαθεί να κάνει τους ανθρώπους της γειτονιάς να υποταχθούν σε αυτόν. Συστήνει τον εαυτό του ως τον άνθρωπο που δεν κατάφερε να τελειώσει ο Celal. 
Επεισόδιο 17
Περίληψη
O Coşkun πηγαίνει σε έναν άντρα που ονομάζεται Yaşar. Σύμφωνα με όσα γνωρίζει γι’ αυτόν τον άντρα, πιστεύει ότι μπορεί να συνεργαστεί μαζί του εναντίον του Celal. 

Η Yeşim λέει στον Celal ότι ξέρει για το τεστ DNA που εκείνος έκανε και την αλήθεια γι’ αυτόν και την Melek. Είναι πολύ θυμωμένη με τον Celal επειδή το κρατούσε μυστικό τόσα χρόνια. Θέλει να καταστρέψει τη σχέση ανάμεσα στον Celal και την Melek, γι’ αυτό και του αποκαλύπτει την σχέση της Melek με τον Sarp. 

O Celal δεν μπορεί να πιστέψει αυτά που ακούει, τρελαίνεται από θυμό και διατάζει να φέρουν αμέσως τον Sarp στην αποθήκη του Davut. Η Melek έχει φτιάξει τις βαλίτσες της και είναι έτοιμη να φύγει ταξίδι. Έχει ανάγκη να απομακρυνθεί μετά από όλα όσα έγιναν ανάμεσα σε εκείνη και τον Celal. Καλεί τον Sarp, του λέει ότι έχει δύο εισιτήρια και του ζητά να φύγουν μαζί. 

Όμως, συμβαίνουν εξελίξεις που η Melek δεν θα μπορούσε να φανταστεί, καθώς στην διαδρομή την απαγάγουν. Η Eylem φέρνει τον Mert σε δύσκολη θέση. Τον ρωτά τι δουλειά έχει με τις εικόνες του Sarp από την κρυφή κάμερα. Ο Sarp, αγνοώντας τι πρόκειται να του συμβεί, μεταφέρεται από τους άντρες του Celal στην αποθήκη του Davut.
Επεισόδιο 18
Περίληψη 
Την ώρα που ο Κεμπαπτζής Celal έχει πιάσει τον Coşkun και τον Yaşar, ο Διοικητής Yusuf και η ομάδα του φτάνουν στον τόπο του συμβάντος. 

Ο Yusuf παίρνει τον Coşkun και τον Yaşar από εκεί, με σκοπό να τους προστατέψει από τον Celal, τους πηγαίνει στο αστυνομικό τμήμα και ετοιμάζεται να τους πάρει κατάθεση. Όλοι τώρα κυνηγούν τον Coşkun. Ο Mert για να μάθει την οικογένειά του, ο Sarp για να ρωτήσει για τον Umut, ενώ ο Celal για να τον σκοτώσει. 

Όλοι περιμένουν να φύγει ο Coşkun από το αστυνομικό τμήμα, για να περάσουν στην δράση. Ο Coşkun, έχοντας συναίσθηση του κινδύνου, θα περάσει στην δράση μαζί με τον Yaşar, προκειμένου να προστατέψει τον εαυτό του. 

Όταν όμως αρχίζει να στριμώχνεται όλο και πιο πολύ, πιστεύει ότι έχει φτάσει πλέον στο τέλος του δρόμου. 
Επεισόδιο 19
Περίληψη 
Η Melek μαθαίνει την αλήθεια που της έκρυβε ο Celal για χρόνια. Δεν θέλει τον Celal στη ζωή της πλέον και αποφασίζει να βρει τους υπόλοιπους συγγενείς της μητέρας της. 

Ο Mert πιστεύει ότι ο Sarp σκότωσε τον Coşkun και ότι έτσι εκείνος έχασε την ευκαιρία να βρει την οικογένειά του. Είναι πολύ θυμωμένος με τον Sarp και αποφασίζει να τον τιμωρήσει. 

Η Füsun αντιλαμβάνεται για τι πράγμα άνοιξε τον δρόμο η ζωή που επέλεξε ο Sarp, μετά την ένοπλη επίθεση που δέχεται στο εστιατόριό της. Ζητά από τον Sarp να τα παρατήσει όλα.

Ο Yaşar θέλει να σκοτώσει τον Celal και τον Sarp. Τώρα πια δεν είναι ασφαλείς ούτε η Füsun, ούτε η Eylem.
Όσο περισσότερο εξελίσσονται τα γεγονότα τόσο πιο περίπλοκο γίνεται για τον Sarp το να ξεφύγει. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

2018

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας
ΕΒΡΟΣ-ΘΡΑΚΗ 2015
http://ebroradio.blogspot.gr/
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://ebroradio.blogspot.gr/2015/02/25_8.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

Γίνε κι εσύ μέλος της ιστοσελιδας μας