-->

Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2017

Dayan Yüreğim Επ.03 - Επ.04-Επ.05-Επ.06 -- 09/03/2017

Eπεισόδιο 3
Περίληψη
Ο Selim δεν έχει την δύναμη να συνεχίσει!
Μόλις η Elvan βγαίνει από τη φυλακή, πηγαίνει αμέσως να δει τον Selim και μετά να δει την κόρη της, την Seray, η οποία μένει με τον Remzi και την οικογένειά του. Ωστόσο, κανείς τους δεν θα την υποδεχτεί με ανοιχτές αγκάλες, ιδιαίτερα η
Seray, η οποία της δίνει και το μεγαλύτερο χτύπημα.

Η Elvan βρίσκει παρηγοριά στο σπίτι της γειτόνισσάς της, της Asiye, αλλά και αυτό δεν θα κρατήσει πολύ.

Τα πράγματα χειροτερεύουν!

Η Elvan είναι συγκλονισμένη με τις μελανιές που βλέπει στο σώμα του Selim, η κατάσταση του οποίου συνεχίζει να χειροτερεύει. Ενώ ο δικηγόρος Fuat είναι ο μόνος που στηρίζει την Elvan, η Suzan είχε ήδη ξεκινήσει να διαδίδει φήμες για τον υποτιθέμενο δεσμό ανάμεσα στην Elvan και τον δικηγόρο Fuat.

Η Seray έρχεται αντιμέτωπη με τον Atif!

Η Seray που αντιμετωπίζεται ως βάρος στο σπίτι του θείου της, απολύεται και από τη δουλειά της. Ο Atif πιστεύει ότι η απόλυσή της δεν ήταν δίκαιη και αποφασίζει να το ψάξει. Ούτε ο Atif, αλλά ούτε και η Seray έχουν ιδέα για το κοινό τους παρονομαστή από το παρελθόν.

Dayan Yüreğim Επ.04 -- 09/03/2017
Επεισόδιο 4
Περίληψη
Η ζωή της Elvan γίνεται ακόμη πιο δύσκολη.
Τα λεφτά για το σπίτι κλάπηκαν.

Η Elvan και ο Selim δεν είναι ασφαλείς όταν περνάνε την νύχτα στο κρεβάτι του φορτηγού. Ο Cengiz, που αντιλαμβάνεται ότι η Elvan σκοπεύει να πουλήσει το φορτηγό, αρχίζει να την κυνηγά. Η Elvan σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει τα λεφτά από την πώληση του φορτηγού για να νοικιάσει ένα διαμέρισμα, όμως ο Cengiz της κλέβει τα λεφτά από το πορτοφόλι. Ο μόνος αυτόπτης μάρτυρας στην κλοπή αυτή, ήταν ο Selim, ο οποίος είναι παράλυτος και δεν μπορεί να μιλήσει.
Ο Atif κυνηγάει την Seray.
Η Seray που θεωρεί υπεύθυνη την Elvan για όλα, παίρνει τον Selim και πηγαίνουν στο σπίτι του θείου του, Remzi. H Suzan και η Gülsüm δεν χάρηκαν καθόλου για την επίσκεψη αυτή. Εν τω μεταξύ, ο Atif εκμεταλλεύεται κάθε ευκαιρία, για να κερδίσει την καρδιά της Seray. Η Seray αντιλαμβάνεται τελικά το ενδιαφέρον του Atif για εκείνη και όσο κι αν δεν της αρέσει καθόλου να το παραδεχτεί, έχει και αυτή αισθήματα για εκείνον.

Καβγάς στο πάρτυ γενεθλίων.

Ο Fuat έχει μπουχτίσει πια με την συνεχή δυστυχία και τους τσακωμούς με την Aysun. Στα γενέθλια της κόρης τους, όλοι οι δεσμοί ανάμεσα στην Aysun και τον Fuat, είναι έτοιμοι να κοπούν. Ο Fuat ωστόσο, δεν έχει ιδέα σε πόσο μεγάλη ανάγκη για βοήθεια βρίσκεται η Elvan. Όταν ο Remzi βλέπει την Elvan στον μανάβη, δεν μπορεί να συγκρατήσει τον θυμό του και κάνει μια εντελώς λάθος κίνηση.

Dayan Yüreğim Επ.05 -- 09/03/2017
Επεισόδιο 5
Περίληψη
Η αγάπη της Seray και του Atif αλλάζει τις ισορροπίες!

Η Elvan ξεφεύγει παρά τρίχα από τον κουνιάδο της Remzi, ο οποίος της επιτίθεται με μαχαίρι. Η Elvan πηγαίνει στο σπίτι του Remzi, για να πάρει τον γιο της Selim και εκεί έρχονται πρόσωπο με πρόσωπο για ακόμη μια φορά. Ο Remzi προβάλλει αντίσταση στο να της δώσει τον γιο της και έτσι η διαμάχη των δύο καταλήγει στο αστυνομικό τμήμα. 

Το μέλλον του Remzi εξαρτάται από την απόφαση της Elvan. Ο δικηγόρος Fuat, που δεν θέλει να συνεχιστεί άλλο ο δυστυχισμένος γάμος του με την Aysun, παίρνει την απόφαση να ζητήσει διαζύγιο. Ωστόσο, ενώ από την μια πλευρά έχει να αντιμετωπίσει τα προσωπικά του προβλήματα, από την άλλη ψάχνει τρόπους για να στηρίξει την Elvan. 

Όμως αυτό πλέον θα είναι πολύ δύσκολο, γιατί η Elvan, όσο καλές κι αν είναι οι προθέσεις του Fuat, μαθαίνει το ψέμα του. 

Η κόρη της Elvan, Seray, έχει ερωτευτεί τον Atif, χωρίς να γνωρίζει ότι αυτός ευθύνεται για το ότι ο αδερφός της έμεινε παράλυτος. Ενώ η μητέρα και ο πατέρας του Atif, Inci και Ekrem, θέλουν να δώσουν μια ώρα αρχύτερα τέλος σε αυτή την σχέση, χωρίς εξηγήσεις, δεν γνωρίζουν ότι ο Atif τους ακούει. 

Από την άλλη, ο ξάδερφος της Seray, Rifat, έχει συνεχώς τα μάτια του πάνω στην Seray. Στην καφετέρια, την ώρα που ο Atif και η Seray πλησιάζουν ο ένας τον άλλον, ξαφνικά ανοίγει η πόρτα και μπαίνει μέσα ο Rifat...
Dayan Yüreğim Επ.06 -- 09/03/2017
Επεισόδιο 6
Περίληψη
Η Seray είναι σε περιορισμό κατ' οίκον. 
Η συκοφαντία της Evlan. 
Η ομολογία της Seray.

Ο Rifat, που ακολουθούσε την Seray, έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με τον Atif στην καφετέρια. Εν τω μεταξύ, η θεία της Seray, συνεχίζει ν' ανακατεύει τα πράγματα. Η Suzan λέει στον Ali, ο οποίος θέλει να παντρευτεί βράδυ, ο Ali εμφανίζεται στο σπίτι, προκαλώντας μια αμήχανη κατάσταση κι έτσι η Seray την Seray, ότι (η Seray) βλέπει κάποιον άλλον. Ένα αναγκάζεται να πει εκείνη τη στιγμή, όλη την αλήθεια στον θείο της τον Remzi.

Η πολύ μεγάλη αναμέτρηση.

Τώρα που ξέρουν όλοι για την σχέση της Seray με τον Atif, ο θείος της την κλείνει στο σπίτι και ο ξάδερφός της ο Rifat, πηγαίνει να συναντήσει τον Atif για να αναμετρηθούν. Όταν το μαθαίνει αυτό η Seray, για να εμποδίσει να συμβεί ο,τιδήποτε δραστικό, πηγαίνει στο σημείο συνάντησης. Όταν όμως φτάνει εκεί, σοκάρεται απ' αυτό που βλέπει.

Το όνομα εκείνης της γυναίκας είναι Evlan.

H Evlan, όταν πήγε στο σπίτι της μητέρας του δικηγόρου Fuat, πέφτει πάνω στην κόρη του την Nazlı. Η Nazlı θυμάται ποιά είναι η Evlan. Καθώς η γυναίκα του Fuat, η Aysyn, αρχίζει να αναρωτιέται για την επιμονή του Fuat με το διαζύγιο, υποψιάζεται ότι υπάρχει άλλη γυναίκα στη ζωή του. Η κόρη της η Nazlı, της λέει ότι το όνομα εκείνης της γυναίκας είναι Evlan.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

2018

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας
ΕΒΡΟΣ-ΘΡΑΚΗ 2015
http://ebroradio.blogspot.gr/
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://ebroradio.blogspot.gr/2015/02/25_8.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

Γίνε κι εσύ μέλος της ιστοσελιδας μας