-->

Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2017

Dayan Yüreğim Επ.01 -- 09/03/2017

Περίληψη 1ου Επεισοδίου

ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ 
Η Elvan, είναι μια γυναίκα που ζει με τα δυο της παιδιά και τον σύζυγό της Tahir σε μια από τις φτωχότερες συνοικίες της Κωνσταντινούπολης και εργάζεται σκληρά για να βγάλει τα προς το ζην. 

Εργάζεται στην τοπική κλινική ως
παραϊατρικό προσωπικό και ταυτόχρονα βοηθάει τον έμπορο σύζυγό της στην εργασία του. Η Elvan υφίσταται κακομεταχείριση από τον αχαΐρευτο σύζυγό της.

Μια μέρα, ο γιος της Selim, που αγαπά περισσότερο κι από την ζωή της, ενώ παίζει ποδόσφαιρο στην γειτονιά, πέφτει θύμα αυτοκινητιστικού ατυχήματος. 

Ενώ η Elvan και η κόρη της Seray καρδιοχτυπούν για το αν ο Selim θα ζήσει ή όχι και για το αν θα είναι υγιής αν ζήσει, ο σύζυγός της Tahir αρχίζει τις διαπραγματεύσεις με την οικογένεια Şanal, μέλος της οποίας είναι αυτός που προκάλεσε το ατύχημα, για την αποσιώπηση του περιστατικού. 

Η οικογένεια Şanal είναι μια από τις πλουσιότερες οικογένειες στην Τουρκία και παρά το γεγονός ότι ο γιος της οικογένειας Atif βρισκόταν πίσω από το τιμόνι την στιγμή του ατυχήματος, κάποιος άλλος αναλαμβάνει την ευθύνη γι’ αυτό. 

Η ΠΗΓΗ ΜΑΣ
Η Elvan βρίσκει στις τσέπες του συζύγου της Tahir τα «ματωμένα λεφτά» που εκείνος πήρε για τον γιο τους και του ζητά λογαριασμό. Πλέον η ζωή όλων θα αλλάξει κι αυτός ο λογαριασμός δεν θα κλείσει ποτέ… 

Ο ιδεαλιστής κι έμπειρος δικηγόρος Fuat έχει αφιερώσει την επαγγελματική του καριέρα στο να βοηθάει σε κοινωνικής φύσης θέματα. Όμως, έχει ένα εντελώς διαφορετικό πρόβλημα. Έναν δυστυχισμένο γάμο με τη γυναίκα του Aysun, που επηρεάζει βαθιά την κόρη του Nazlı. 

Έτσι, καθώς από την μια μεριά προσπαθεί να αντιμετωπίσει τα οικογενειακά του προβλήματα, από την άλλη προσπαθεί με όλες του τις δυνάμεις να βρίσκεται στο πλευρό αυτών που έχουν δίκιο. 

Την πρώτη φορά που ο Fuat συναντά την Elvan είναι όταν η κόρη του επανέρχεται στην ζωή με την υποστήριξη της Elvan. Τώρα ο Fuat θα γίνει ο μεγαλύτερος υποστηρικτής της Elvan, βοηθώντας την να αντέξει όλα αυτά που περνάει. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

2018

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας
ΕΒΡΟΣ-ΘΡΑΚΗ 2015
http://ebroradio.blogspot.gr/
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://ebroradio.blogspot.gr/2015/02/25_8.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

Γίνε κι εσύ μέλος της ιστοσελιδας μας