-->

Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2017

Coban Yildizi ΕΠ. 01 02 03 04 -- 23/03/2017

Περίληψη 1ου Επεισοδίου 

ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ
Ο Fikret Karakaya είναι ένας πλούσιος και ισχυρός άντρας που ζει στην Καππαδοκία και ενώ είναι αρκετά μεγάλος σε ηλικία θέλει να παντρευτεί τη νεαρή και όμορφη Zuhre. Η Zuhre έρχεται στο αρχοντικό από την πόλη Nigde. 

Ο Seyit είναι ένας νεαρός άντρας
γνωστός για την εντιμότητά του και την σεμνότητα του, ασχολείται με τους λίθους και κάποια στιγμή συναντά τυχαία την Zuhre στη διάρκεια των ταξιδιών της.

Η ΠΗΓΗ ΜΑΣ
Παρόλο που το νερό δεν ανακατεύεται με τη φωτιά και παρόλο που πρέπει να κρατήσει απόσταση ο ένας από τον άλλον, μια αγάπη άρρηκτη και μαγευτική ανθίζει ανάμεσα στον Seyit και τη Zuhre.

Όμως ό, τι αγγίζει η αγάπη τους μετατρέπεται σε φωτιά και στάχτη.

Τα πράγματα γίνονται χειρότερα καθώς πρέπει να αντιμετωπίσουν την οργή του ισχυρού Fikret Karakaya, ο οποίος αποτελεί τεράστιο εμπόδιο.

Το Coban Yildizi είναι η σχέση αγάπης του Seyit και της Zuhre που ξεκινάει σαν παραμύθι στην Καππαδοκία και τους φέρνει στην Κωνσταντινούπολη. Μια όμορφη ιστορία αγάπης γεμάτη ένταση.

Επεισόδιο 2
Περίληψη
Η Zuhre καταφέρνει να το σκάσει από το αρχοντικό αφού έχει μαχαιρώσει τον Fikret Karakaya αλλά συνειδητοποιεί ότι δεν έχει πουθενά να πάει. Έτσι ζητάει καταφύγιο στο εργαστήρι του Seyit.


Νιώθει πολύ ασφαλής με τον Seyit, όμως ξέρει ότι αν παραμείνει εκεί θα τον καταστρέψει και γι’ αυτό προσπαθεί να φύγει. Ο Seyit που έχει ακούσει ότι ο Zekkar και οι άντρες του ψάχνουν παντού για την Zuhre δεν την αφήνει.

Όταν ο Zekkar μαθαίνει την κατάσταση, βρίσκονται στριμωγμένοι στη γωνία και η μοναδική λύση για τον Seyit και την Zuhre είναι να το σκάσουν.

Καθώς τρέχουν μακριά συνειδητοποιούν ότι ποτέ δεν μπορεί να εγκαταλείψει ο ένας τον άλλον, αλλά παρουσιάζεται ένα εμπόδιο που δεν μπορούν να αφήσουν πίσω.

Επεισόδιο 3
Περίληψη
Με τη βοήθεια του Seyit η Zuhre σώζεται από τη φωτιά. Ο Seyit και η οικογένειά του έχουν χάσει όλα όσα είχαν και τα πράγματα γίνονται χειρότερα γιατί τώρα έχουν κάνει τον Karakaya εχθρό τους. Δεν έχουν άλλη επιλογή από το να φύγουν και να κρυφτούν.

Η Zuhre θεωρεί τον εαυτό της υπεύθυνο για ό, τι έχει συμβεί . Για να αποτρέψει να συμβεί οποιαδήποτε επιπλέον ζημιά στον Seyit και την οικογένειά του, το σκάει. Όμως οι προθέσεις του Seyit είναι να πάρει την Zuhre μακριά από αυτή την περιοχή.

Το να φύγει μακριά από τον Karakaya δεν θα είναι εύκολο. Ο Zekkar που ως γνωστόν εξολοθρεύει όλους και όλα, εμφανίζεται για άλλη μια φορά μπροστά τους καθώς προσπαθούν να το σκάσουν. Αυτή τη φορά όμως φέρνει μαζί του μια μεγάλη καταστροφή.

Επεισόδιο 4
Περίληψη
Καθώς ο Seyit και η οικογένεια του είναι στον δρόμο για την Κωνσταντινούπολη πέφτουν στην παγίδα που τους έχει στήσει ο Zekkar. Τα όπλα βγαίνουν. Ο Zekkar προκαλεί μεγάλο πόνο στον Seyit και την οικογένεια του.

Ο Fikret φτάνει στην Κωνσταντινούπολη μετά τον Zekkar. Μια δύσκολη ζωή περιμένει τον Seyit και την οικογένεια του. Ζώντας στην ίδια πόλη με την οικογένεια Karakaya, η ζωή του Seyit και των δικών του μετατρέπεται σε εφιάλτη.

Η Sirma που βοήθησε την Zuhre, σύζυγο του Fikret Karakaya να το σκάσει, θα πληρώσει την πράξη της αυτή πολύ άσχημα. Η μητέρα του Ali προσπαθεί με όλες τις δυνάμεις της να βρει τι έχει συμβεί καθώς πιστεύει ότι έχει εμπλακεί και ο παππούς της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

2018

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας
ΕΒΡΟΣ-ΘΡΑΚΗ 2015
http://ebroradio.blogspot.gr/
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://ebroradio.blogspot.gr/2015/02/25_8.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

Γίνε κι εσύ μέλος της ιστοσελιδας μας