-->

Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2017

Cesur ve Güzel ΕΠ. 16 17 18 19 -- 23/03/2017

Επεισόδιο 16

Περίληψη
Στενεύει ο κλοιός για τον Tahsin!
Κάποιες αλήθειες που έρχονται στο φως, φέρνουν τον Cesur σιγά-σιγά πιο κοντά στον δολοφόνο του πατέρα του. 

Ενώ ο Cesur περνά στην δράση για
να ζητήσει λογαριασμό από τον άνθρωπο που του στέρησε τον πατέρα του πριν από χρόνια, στο πεδίο της μάχης, αυτή που βρίσκεται ανάμεσα στις δύο πλευρές, είναι και πάλι η Sühan.

Ο Riza, που καθοδηγεί εξ αποστάσεως τον Cesur στην ανακάλυψη της αλήθειας, περιμένει ανυπόμονα από τον Cesur να πάρει εκδίκηση από τον Tahsin και "κάθεται στην πρώτη σειρά" για να παρακολουθήσει το τέλος του Tahsin. 

Καθώς ο κλοιός στενεύει όλο και πιο πολύ γύρω από τον Tahsin Korludağ, εκείνος γνωρίζει πάρα πολύ καλά ότι πρέπει να βγάλει από την μέση τον Riza. Όμως αυτή την φορά, πέφτει ο ίδιος στην παγίδα που στήνει στον Εισαγγελέα και στον Cesur. Παρ' όλη την εχθρότητα που υπάρχει τριγύρω τους, η αγάπη της Sühan και του Cesur γίνεται όλο και πιο δυνατή. 

Ενώ ο Cesur ετοιμάζεται να παραδώσει τον Tahsin Korludağ στην δικαιοσύνη, έχοντας σημειώσει μεγάλη πρόοδο, έχοντας κάνει ισχυρά βήματα που θα τον οδηγήσουν στην μεγάλη νίκη, ό,τι και να γίνει κρατά χωριστά την αγάπη του για την Sühan από το μίσος του για τον Tahsin Korludağ. 

Για ακόμη μια φορά, οι δυο τους μόνοι, στην Κωνσταντινούπολη, ξεχνώντας τις παγίδες και έχθρες τριγύρω τους, γίνονται η Sühan και ο Cesur. "Εκείνη η μέρα" ξεκινά πολύ συνηθισμένα για όλους, όμως αργότερα μετατρέπεται σε μια πληγή, που με τα χρόνια θα αφήσει βαθιά τα σημάδια της και δεν θα την ξεχάσει ποτέ κανείς.

Επεισόδιο 17
Περίληψη 
Αυτά που έγιναν χωρίζουν την Suhan και τον Cesur.
Ο Cesur βρίσκεται σε κατάσταση σοκ εξαιτίας του τραγικού θανάτου της μητέρας του. Ο Tahsin Korludag συλλαμβάνεται στην σκηνή του εγκλήματος. Ωστόσο, η θλίψη που καίει τον Cesur εξαπλώνεται και στην Suhan. Ο Cesur αφήνει την Suhan. 

Στο διάστημα της απουσίας του Cesur, η Suhan θα ερευνήσει προσωπικά τον τόπο των επώδυνου δράματος που βίωσε ο Cesur, κάτι που την οδηγεί στο να βρει στοιχεία που θα κάνουν τα πράγματα ακόμη πιο περίπλοκα. Μπορεί ο Tahsin Korludag ν' αποδείξει την αθωότητά του; Παρ' όλη την επίμονη άρνηση της ενοχής του, θα πρέπει να παραμείνει φυλακισμένος μέχρι την δεύτερη δίκη. 

Καθώς η δίκη πλησιάζει, ο εξαφανισμένος μέχρι τότε, Cesur, επιστρέφει στο Korludag δυο βδομάδες αργότερα. Παρά το γεγονός ότι τα ερωτήματα παραμένουν ίδια, είναι ένας εντελώς διαφορετικός άνθρωπος. 

Βρίσκεται ένα μόλις βήμα μακριά από τις απαντήσεις. Όταν ο Cesur και η Suhan έρχονται πρόσωπο με πρόσωπο, ο Cesur θα πρέπει να κάνει μια δύσκολη επιλογή, για ακόμη μια φορά, ανάμεσα στη συνείδησή του και την αγάπη του. 

Επεισόδιο 18
Περίληψη 
Ο Cesur που βρισκόταν πολύ κοντά στις απαντήσεις που έψαχνε, μένει άναυδος όταν μια σφαίρα εμφανίζεται αναπάντεχα από το πουθενά. Όταν φτάνει η Suhan και βλέπει τον πατέρα της ξαπλωμένο κάτω να παλεύει για την ζωή του, κοιτάζει τον Cesur μες τα μάτια και λέει την τελευταία λέξη. 

Η Suhan, που προσπαθεί να ρίξει φως στο παρελθόν του πατέρα της, στηρίζοντας τον Cesur, έρχεται αντιμέτωπη με μια μυστηριώδη κατάσταση. Η κατάσταση αυτή ενώνει και πάλι το ζευγάρι, αν και η Suhan προσπαθούσε να κρατήσει αποστάσεις. Επιπλέον, αποδεικνύεται ότι ο Cesur δεν μπορεί να εγκαταλείψει την αγάπη του. 

Η Hülya, που υποψιάζεται ότι η Cahide της κρύβει κάτι, εμφανίζεται ξαφνικά μπροστά της. Η Cahide είναι έξαλλη, αλλά τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως θα τα περίμενε καμία από τις δυο τους. Ο κλοιός γύρω από την Cahide συνεχίζει να στενεύει. 

Η αναμέτρηση που περίμενε για χρόνια ο Cesur, πραγματοποιείται. Όμως, αυτή τη φορά η απόφαση εξαρτάται από την Suhan. Ο Riza, που κάθεται με αγωνία στο κελί του, περιμένοντας χρόνια την στιγμή αυτή, παίρνει τις απαντήσεις του από κάποιον που δεν το περίμενε ποτέ. 

Επεισόδιο 19
Περίληψη 
Αν και ο Cesur έμαθε ποιος δολοφόνησε τον πατέρα του και έχει λίγο ηρεμήσει η καρδιά του, ο θυμός μέσα του δεν ελαττώνεται. Για άλλη μια φορά ο Tahsin Korludag ξεφεύγει σώος και αβλαβής αλλά ο Cesur είναι αποφασισμένος να τον τιμωρήσει. Παρόλη την αγάπη του για την Suhan και την επιμονή της να χωρίσουν, ο Ceaur της ετοιμάζει μια εντελώς απρόσμενη έκπληξη. Η φυλάκιση της Adalet σημαίνει ότι ο Riza θα απελευθερωθεί. Όλοι μένουν εμβρόντητοι από το χέρι βοηθείας που προσφέρει ο Cezur στον Riza. Αυτή η συμμαχία θα αναγκάσει τον Tahsin να θωρακιστεί περισσότερο. Η Suhan που δεν εμπιστεύεται τον Riza καθόλου, είναι αποφασισμένη να αποδείξει ότι ο πατέρας της είναι αθώος βάζοντας έτσι τη ζωή της σε σοβαρό κίνδυνο. Από τη ώρα που οι σπίθες που πυροδοτεί η Suhan φτάνουν στο Korludag, ένας πύρινος τοίχος υψώνεται ανάμεσα σε αυτήν και τον Cesur. Από αυτό το σημείο και μετά τίποτα δεν θα είναι το ίδιο για το ζευγάρι. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

2018

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας
ΕΒΡΟΣ-ΘΡΑΚΗ 2015
http://ebroradio.blogspot.gr/
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://ebroradio.blogspot.gr/2015/02/25_8.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

Γίνε κι εσύ μέλος της ιστοσελιδας μας