-->

Σάββατο, 18 Μαρτίου 2017

Cesur ve Güzel ΕΠ. 11 12 13 14 15 -- 18/03/2017

Επεισόδιο 11

Περίληψη
Η Sühan, υπό την επίδραση των όσων βίωσε, για να πληγώσει τον πατέρα της λέει στον Cesur να παντρευτούν. Για τον Cesur αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα. Είναι κυριολεκτικά η κήρυξη του πολέμου ενάντια στον Tahsin
Korludağ.

Από την άλλη, η έφοδος της Αστυνομίας μετά από καταγγελία του Cesur έχει τεράστιο αντίκτυπο στην πόλη, καθώς ο Mithat Topakçı συλλαμβάνεται και αρχίζει να ερευνάται η σχέση του με τον Tahsin Korludağ. Ταυτόχρονα με την απόφαση της Sühan για γάμο, η Cahide φτάνει σε μια πολύ σημαντική πληροφορία που μέχρι τώρα δεν γνώριζε. Αυτό αλλάζει ολοκληρωτικά το πώς βλέπει την οικογένεια Korludağ και το μέλλον της. Σε κάθε περίπτωση, εκείνη πρέπει να εμποδίσει αυτό τον γάμο. 

Γι αυτό περνά στην δράση και αυτή την φορά κάνει υποχείριο στα σχέδιά της τον Korhan, ο οποίος προσπαθεί να την πλησιάσει. Παρ' όλα τα εμπόδια, ο Cesur σκοπεύει να κάνει αυτή την μέρα αξέχαστη για τη Sühan.

Eπεισόδιο 12
Περίληψη
Η πρώτη νύχτα γάμου μένει αξέχαστη στην Sühan και τον Cesur. Παρ' όλα τα εμπόδια, ο Cesur θα κατευνάσει τους φόβους που έχει στην καρδιά της η Sühan και θα γίνει το ασφαλές λιμάνι της μετά τις θυελλώδεις μέρες που πέρασε. 

Η Sühan, έχοντας την υποψία ότι ο Cesur την παντρεύτηκε για να βάλει χέρι στο κτήμα των Korludağ , αρχίζει να αμφισβητεί τις αποφάσεις που πήρε. Όμως ο Tahsin Korludağ είναι αποφασισμένος να κάνει και τους δυο να πληρώσουν το τίμημα γι' αυτό τον γάμο. Ο Korhan, που κατηγορεί τον Cesur για ό,τι του συνέβη, για να το αποδείξει, αρχίζει να ψάχνει τις αλήθειες σχετικά με την Hülya. 

Η μεγάλη έκπληξη που περιμένει τον Korhan είναι ικανή να κάνει άνω-κάτω όλα τα σχέδια της Cahide. Ενώ ο Cesur προσπαθεί να πείσει την Sühan να τον εμπιστευθεί, αυτή την φορά ο Bülent, που βρίσκει τους κλεμμένους πίνακες, σπέρνει τις αμφιβολίες στο μυαλό της. 

Η νέα εποχή που αρχίζει με αυτό τον γάμο σημαίνει νέα μέτωπα στον πόλεμο με τον Tahsin Korludağ. Όμως η βοήθεια που περιμένει ο Cesur, εμφανίζεται μπροστά του από κάπου που με τίποτα δεν θα μπορούσε να μαντέψει. 

Επεισόδιο 13
Περίληψη 
H Sühan βρίσκεται ανάμεσα στον άντρα που αγαπάει και τον πατέρα της
Οι αλλαγές που επιφέρει ο Cesur στο Korludağ είναι ο λόγος για να έρθει και πάλι κοντά με την Sühan. Η Sühan δεν αφήνει χωρίς ανταπόδοση τα βήματα που κάνει ο Cesur προς εκείνη. Έτσι κάνει την κίνηση που περιμένει ο Cesur. 

Ο Korhan σοκάρεται όταν βλέπει την συνάντηση της Cahide και της Hülya. Τα ψέματα που λέει η Hülya στον Korhan, για να σώσει την κατάσταση, φουντώνουν τις υποψίες του σχετικά με τον Cesur. Τα γεγονότα που συμβαίνουν στο Korludağ, φέρνουν και πάλι αντιμέτωπους τον Cesur και τον Tahsin Korludağ. 

Όταν η Sühan βρίσκεται για ακόμη μια φορά ανάμεσα στον άντρα που αγαπάει και τον πατέρα της, κάνει μια πρόταση στον πατέρα της, όμως ο Tahsin έχει ήδη κάνει προφανές, μέσα από συγκεκριμένα σημάδια, ότι δεν έχει σκοπό να τα παρατήσει τόσο εύκολα. Ο Cesur ετοιμάζει μια ρομαντική έκπληξη για την Sühan την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, που είναι επίσης και η μέρα των γενεθλίων της. 

Ο Tahsin Korludağ που αντιλαμβάνεται ότι ο Cesur βρίσκεται στον σωστό δρόμο προς μια πολύ μεγάλη νίκη, για να το εμποδίσει, θέτει σε εφαρμογή ένα πολύ επικίνδυνο σχέδιο. Ενώ ο Cesur και η Sühan εξομολογούνται τον έρωτά τους ο ένας στον άλλον, θα συμβεί ένα τέτοιο γεγονός, που θα επηρεάσει βαθύτατα τις ζωές όλων στο Korludağ.

Επεισόδιο 14
Περίληψη
Ο Cesur, με την έκπληξη που παρουσίασε στην Suhan, σφράγισε την αγάπη τους. Το ρομαντικό αυτό βράδυ που τους έφερε κοντά μετά από έναν μακρύ χωρισμό, σταματά απρόσμενα μετά από μια αναφορά σχετικά με ένα ατύχημα.

Καθώς η είδηση αυτή ταράζει όλους στο ράντσο των Korludağ, γίνεται σαφές ότι ο νέος εισαγγελέας δεν σκοπεύει να υποκύψει στις επιθυμίες και τις απαιτήσεις του Tahsin Korludağ.

H Cahide αρχίζει να πανικοβάλλεται όταν ο νέος εισαγγελέας ξεκινάει να ερευνά και τις υποθέσεις που είχαν κλείσει. Προσπαθώντας να απομακρύνει τις υποψίες από πάνω της, χωρίς να το γνωρίζει, αποκτά ένα τεράστιο ατού σχετικά με τον Cesur.
Καθώς η Suhan ψάχνει μανιωδώς για πληροφορίες σχετικά με το περιεχόμενο του γράμματος που στάλθηκε στον Cesur, οι αμφιβολίες για τον πατέρα της αυξάνονται.

Ενώ ο Cesur προσπαθεί ν' ακολουθήσει τα στοιχεία που του άφησε ο Rifat, αποφεύγοντας, όσο μπορεί, τα εμπόδια που του βάζει ο εισαγγελέας, ο Tahsin του στήνει ένα νέο παιχνίδι.
Ο Cesur, συνεχίζοντας ν' ανησυχεί για τις επιδράσεις του ατυχήματος, πρέπει να πάρει, για ακόμη μια φορά, μια δύσκολη απόφαση. Ωστόσο, τώρα κρατάει τα νήματα της ζωής του Tahsin Korludağ.

Επεισόδιο 15
Περίληψη.
Φυσάει άνεμος εκδίκησης!
Ενώ η προφυλάκιση του Tahsin Korludag επιδρά όπως ένας τυφώνας, παράλληλα αναθερμαίνει τις καυτές στάχτες ανάμεσα στον Cezur και την Suhan. Καθώς ο Tahsin βρίσκεται πίσω από τα κάγκελα, γεμάτος θυμό φωνάζει ότι θα ζητήσει λογαριασμό από τον Cezur, συνεπώς υπόσχεται να συνεχίσει τον πόλεμο.

Τα παλιά βιβλία ανοίγουν ξανά.
Ο ελεύθερος πλέον Riza έχει την ευκαιρία να πάρει εκδίκηση για τα χρόνια που του έκλεψαν. Με την βοήθεια παλιών φίλων, αρχίζει να συνηθίζει το να είναι ελεύθερος και είναι αποφασισμένος να πλησιάσει τον Cezur. Ένα ατυχές γεγονός που συμβαίνει στο ράντσο κάνει την Cahide να χάσει τον έλεγχο. Αυτή η κατάσταση οδηγεί όλους συμπεριλαμβανομένης και της Hulya σε πανικό. Η Cahide είναι σχεδόν σίγουρη ότι έχει έρθει το τέλος της. 

Μια δύσκολη απόφαση για την Suhan.
O Cezur είναι στο σημείο να λάβει μια πολύ σημαντική απόφαση και ζητά από την Suhan να κάνει κάτι γι’ αυτόν. Αυτό θα αποδείξει για πάντα την εμπιστοσύνη της στον Cezur. Η Suhan είναι αντιμέτωπη με μια απόφαση που, όποια κι αν είναι αυτή, θα επηρεάσει επίσης και το μέλλον του Cezur.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

2018

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας
ΕΒΡΟΣ-ΘΡΑΚΗ 2015
http://ebroradio.blogspot.gr/
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://ebroradio.blogspot.gr/2015/02/25_8.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

Γίνε κι εσύ μέλος της ιστοσελιδας μας