-->

Σάββατο, 18 Μαρτίου 2017

Cesur ve Güzel ΕΠ. 07 08 09 10 -- 18/03/2017

Επεισόδιο 7 

Περίληψη
Ο Cesur παρηγορεί την Sühan, η οποία έχει επηρεαστεί άσχημα από τον γάμο – έκπληξη του πατέρα της. Αυτή η κατάσταση εξοργίζει τον Bülent, του οποίου ο θυμός για τον Cesur μεγαλώνει μέρα με την μέρα. 

Ο Cesur πηγαίνει την Sühan στο σπίτι
στο Nişantaşı. Εκεί περνούν χρόνο μαζί, ο Cesur βρίσκει στο σπίτι ένα νέο στοιχείο σχετικά με τον πατέρα του και έτσι αρχίζει την έρευνα...

Από την άλλη, ενώ η Adalet, μετά από ψυχρή υποδοχή, εγκαθίσταται στο ράντσο των Korludağ, η Cahide αντιλαμβάνεται, αν και αργά, ότι η Hülya είχε εξαφανιστεί.

Η Cahide πανικοβάλλεται φοβούμενη ότι θα χάσει το μωρό της και έτσι μαζί με τον Bülent αρχίζει να ασχολείται μ' αυτήν την κατάσταση. Η ημέρα που περνούν μαζί η Sühan και ο Cesur μακριά από όλους, τους μένει αξέχαστη. 

Η Sühan, που σχεδιάζει μια όμορφη έκπληξη για τον Cesur και γι’ αυτό περνά στην δράση, μαθαίνει κάτι πολύ σημαντικό για αυτόν. Την ίδια στιγμή μια παγίδα έχει στηθεί στον Cesur σχετικά με την Sühan. Εφόσον το θέμα είναι η Sühan, ο Cesur, χωρίς να το σκεφτεί δεύτερη φορά, οδεύει τυφλά προς την παγίδα αυτή.

Επεισόδιο 8
Περίληψη
H Sühan με τον τραυματισμό του Cesur καταρρέει. 
Ο Cesur που επιλέγει την Sühan απέναντι στην εκδίκηση, για να την σώσει βάζει μπροστά την ζωή του, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.

Η Sühan, που έμαθε με πολύ επώδυνο τρόπο ότι ο Cesur έπαιζε κάποιο παιχνίδι μαζί της, τώρα, το μόνο που σκέφτεται είναι να τον αντιμετωπίσει. Ενώ καλεί τον Cesur ούσα θυμωμένη, καταρρέει με το νέο ότι είναι στο νοσοκομείο.

Το ότι τα σχέδια δεν πήγαν όπως ευελπιστούσαν έχει προκαλέσει τον πανικό του Bülent και της Cahide. Οι κραυγαλέες αλήθειες του εμφανιζόμενου σε μια αναπάντεχη στιγμή Turan, θα μπερδέψουν τον Korhan. Ο ξαφνικός επισκέπτης στο ράντζο των Korludağ, θα σημάνει ‘τα καταστροφικά νέα' για τον Tahsin Korludağ. Η Sühan όταν βρίσκεται απέναντι στον πατέρα της, δεν γνωρίζει ότι έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για τον Cesur.

Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, όσο και αν ο Cesur προσπαθεί να κρατήσει αποστάσεις από την Sühan, βρίσκει τον δρόμο να ακουμπήσει την καρδιά της Sühan.
Όταν και των δύο οι ασπίδες κατεβαίνουν, αυτά που βιώνονται, είναι σαν μια απόδειξη, ότι τίποτα στις ζωές τους από δω και πέρα, δεν θα είναι εύκολο.

Επεισόδιο 9
Περίληψη
Ο Cesur πέφτει σε μια μεγάλη παγίδα! 
Η παραδοχή των αισθημάτων του Cesur απέναντι στην Sühan λιώνει τον πάγο που υπάρχει στην καρδιά της. Την ίδια στιγμή, η σύλληψη του Cesur δείχνει πως ο Tahsin Korludağ του έχει κηρύξει τον πόλεμο. 

Καθώς η Sühan γίνεται μάρτυρας αυτής της αντιπαράθεσης, θα της προκαλέσει πόνο το μέγεθος αυτής της εχθρότητας. Το ότι μαθαίνει την πραγματική ταυτότητα του Cesur είναι η αιτία να ξυπνήσουν στον Korhan βαθιά θαμμένες μνήμες τού παρελθόντος. Ο Korhan, που όλες οι ισορροπίες του ανατρέπονται, γίνεται πολύ εύκολος στόχος για την Hülya. 

Ο Cesur λαμβάνει ένα πολύ σημαντικό στοιχείο σχετικά με την νύχτα που πέθανε ο πατέρας του, από κάποιον που δεν θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί. Καθώς το μυαλό του είναι γεμάτο με υποψίες, δεν αντιλαμβάνεται την παγίδα που στήνεται εις βάρος του. 

Ο Cesur θέλει να περάσει μια ολόκληρη μέρα με την Sühan μακριά από το Korludağ. Θα είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα για τη σχέση τους το να ξεχάσουν οι δυο τους μόνο για 24 ώρες τα πάντα, το ποιοι είναι. Ωστόσο, ενώ η Sühan έρχεται πιο κοντά με τον Cesur, αγνοεί τελείως ότι έχει πέσει κι εκείνη στην παγίδα που έχει στήσει ο πατέρας της στον Cesur. 

Επεισόδιο 10
Περίληψη
Ο Cezur και η Sühan έρχονται ακόμα πιο κοντά!
Το σχέδιο του Tahsin Korludağ να ξεφορτωθεί τον Cezur μια για πάντα αποτυγχάνει και φέρνει την Sühan ακόμα πιο κοντά με τον Cezur. Η Sühan βρίσκει καταφύγιο στον Cezur, καθώς σοκάρεται βλέποντας το πραγματικό πρόσωπο του πατέρα της και ο Cezur είναι αποφασισμένος να μην κλονίσει την εμπιστοσύνη που εκείνη του δείχνει. 

Όσα συμβαίνουν στο Korludağ γίνονται η αιτία της έντασης πολλών σχέσεων. Καθώς ο Tahsin Korludağ πληρώνει το τίμημα για αυτά που έχει κάνει με την υγεία του, η Cahide είναι εκνευρισμένη επειδή δεν μπόρεσε να έχει το αποτέλεσμα που περίμενε. Ο Korhan, που είναι αποφασισμένος να βρει τον υπεύθυνο γι’ αυτά που συνέβησαν, κυνηγά την Hülya, όμως η αντίδραση της Cahide θα είναι εντελώς απρόβλεπτη. 

Ο Cezur προσπαθώντας να βοηθήσει την Sühan να επουλώσει τις πληγές της, βάζει σε εφαρμογή ένα σχέδιο που θα είναι μια λύση και για τους δυο τους, όμως ο Tahsin Korludağ βάζει εμπόδια για ακόμη μια φορά μπροστά τους. 

Κι ενώ όλα πηγαίνουν καλά, η απαγωγή της Sühan οδηγεί τον Cezur στο να επανεξετάσει όλα του τα σχέδια. Καθώς λοιπόν προσπαθεί να καταστρέψει το παιχνίδι που παίζεται εις βάρος του, ταυτόχρονα δίνει και μια αμείλικτη μάχη με το χρόνο, για να σώσει την ζωή της γυναίκας που αγαπάει.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

2018

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας
ΕΒΡΟΣ-ΘΡΑΚΗ 2015
http://ebroradio.blogspot.gr/
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://ebroradio.blogspot.gr/2015/02/25_8.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

Γίνε κι εσύ μέλος της ιστοσελιδας μας