-->

Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2017

Ευχαριστούν για τις ...δωρεές που τους έγιναν οι εργαζόμενοι από τα Κέντρα Υγείας Ορεστιάδας και Δικαίων

Ευχαριστούν για τις ...δωρεές που τους έγιναν οι εργαζόμενοι από τα Κέντρα Υγείας Ορεστιάδας και Δικαίων, γεγονός που αποδεικνύει ότι μόνο με αυτόν τον τρόπο προμηθεύονται τα απαραίτητα πολλές δομές υγείας. Η ΠΟΕΔΗΝ εκφράζει τον αποτροπιασμό της για την πρακτική αυτή και καλεί τον πρωθυπουργό και τους υπουργούς Υγείας να δουν που φτάσαμε...

"Κατάντια κύριε Τσίπρα και κύριε Πολάκη" ξεκινά την ανακοίνωσή της η ΠΟΕΔΗΝ και συνεχίζει:

ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΕΝΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΥΛΙΚΩΝ

Ενημερώσεις των Σωματείου Εργαζομένων Κέντρων Υγείας Ορεστιάδας και Δικαίων εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες τους σε Φορείς της περιοχής για δωρεές υλικών καθαριότητας και υγειονομικού υλικού στο Κέντρο Υγείας.  Κοίτα που φτάσαμε με την Αριστερή Κυβέρνηση Τσίπρα – Πολάκη. Η Υγεία στηρίζεται στη φιλανθρωπία!!!

Ούτε χαρτί υγείας δεν έχουν πια τα Κέντρα Υγείας. Συχνά οι εργαζόμενοι κάνουν έρανο μεταξύ του για να πλύνουν τα σεντόνια, να αγοράσουν γάζες, σύριγγες, χαρτί υγείας.

Δεν έχουν πετρέλαιο να κινήσουν τα Ασθενοφόρα.

Απευθύνονται στις Διοικήσεις των Υγειονομικών Περιφερειών και η απάντηση είναι στερεότυπη. «Δεν υπάρχουν χρήματα. Εάν θέλετε υλικά, βενζίνη, πετρέλαιο, απευθυνθείτε για δωρεές στο Δήμο, τους κατοίκους και τους Φορείς της περιοχής».

Τέτοια κατάντια!!!

Διαβάστε παρακάτω την ενημέρωση από την Ορεστιάδα:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Εργαζομένων των Κέντρων Υγείας Ορεστιάδας και Δικαίων εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του για την άμεση ανταπόκρισή στο αίτημά του και τις δωρεές σε υλικά καθαριότητας και  υγειονομικό υλικό, προς τους παρακάτω πολιτιστικούς  Συλλόγους:

  • 1)      Την Ένωση Συλλόγων Παράδοσης και Δημιουργίας «οι Γκαγκαβούζηδες»

  • 2)      Το Λαογραφικό Σύλλογο Άνω Σαγήνης  «Το Λεοντάριο»

  • 3)      Τον Πολιτιστικό Σύλλογο Άνω Οινόης «Το Κρασοχώρι»

  • 4)      Τον Σύλλογο Γυναικών Κάτω Σαγήνης «Προφήτης Ηλίας»

  • 5)      Τον Σύλλογο Γυναικών Λεπτής «Οι Αλησμόνητες Πατρίδες»

  • 6)      Τον Προσφυγικό Σύλλογο Θουρίου


Η παράδοση των υλικών πραγματοποιήθηκε την 08/03/2017 στο Κέντρο Υγείας Ορεστιάδας.

Η Πρόεδρος                                                           Η Γραμματέας

Ιωάννα Κ. Πετρά                                                        Μαρία Ν. Κιηγμά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

2018

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας
ΕΒΡΟΣ-ΘΡΑΚΗ 2015
http://ebroradio.blogspot.gr/
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://ebroradio.blogspot.gr/2015/02/25_8.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

Γίνε κι εσύ μέλος της ιστοσελιδας μας