-->

Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2017

ΑΛΗΘΕΙΕΣ & ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ

Για τον Βασιλιά Κωνσταντίνο ΙΓ΄, τέως Βασιλέα των Ελλήνων έχουν λεχθεί παρά πολλά και διάφορα. Κονιορτοποιώντας τους βασιλόφρονες επί σχεδόν 40 και πλέον χρόνια δεν ακούστηκε η διαφορετική άποψη που χρειάζεται πάντοτε σ΄ ένα δημοκρατικό πολίτευμα αλλά δημιουργήθηκε και διατηρείται αναλλοίωτα η κομμουνιστική προπαγάνδα ως επίσημη γραμμή ηθικής-πνευματικής-εθνικής καταρράκωσης των διαχρονικών θεμελιωδών θεσμών του Ελληνισμού. 

Η μπάλα της καταρράκωσης αυτής πήρε και τον-μισητό στον σιωνισμό-ενοποιητικό θεσμό της Βασιλείας.

Σήμερα σε μία εποχή που έχουμε μπει στην τελική ευθεία-χωρίς βέβαια να το θέλουμε-για την Νέα Τάξη Πραγμάτων στην οποία θα
εγκαθιδρυθεί η διαπλανητική σιωνιστική δικτατορία είναι φυσικό ένας ασυμβίβαστος Βασιλιάς, ένας εμποτισμένος με Ορθοδοξία-Ελλάδα-Δημοκρατία άνθρωπος, ο Βασιλιάς Κωνσταντίνος ΙΓ΄ να βρεθεί στην σφαίρα κατακραυγής και φθοράς από τους σιωνιστές μέσω των ντόπιων δούλων τους που είναι οι καναλάρχες, οι στοές, οι ολιγάρχες, οι πολιτικοί όλων των παρατάξεων και όλων των ιεραρχιών.

Εδώ όμως, είμαστε φιλαλήθεις γι΄ αυτό είμαστε και Βασιλόφρονες. Πάνω από όλα όμως ΧΡΙΣΤΟΣ-ΕΛΛΑΔΑ. 

Οι Βασιλείς μας έκαναν λάθη (πατήστε εδώ: ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΩΝ ΒΑΣΙΛΕΩΝ) αλλά ουδέποτε συνέπραξαν με ξένα κέντρα εξουσίας, ούτε πρόδωσαν για κανέναν και ουδέναν λόγο την Ελλάδα και τον λαό μας. Εδώ θα ακουστούν αλήθειες με στοιχεία. Θα καταρρίψουμε τις υπερβολές, τις τυμπανοκρουσίες και φανατισμούς για να μάθουν όλοι τις εστίν ο Κωνσταντίνος ΙΓ΄!

Αλήθειες

Ο Βασιλεύς στην Κοζάνη κατά την επιθεώρηση Στρατού...
Ότι αντιστάθηκε στις ΗΠΑ και στο υποκρυπτόμενο Σιωνιστικό λόμπι: Το θεωρούμε την μεγαλύτερη πράξη του Κωνσταντίνου καθ΄ όλη την διάρκεια της τριετούς βασιλείας του. 

Μολονότι νέος στην ηλικία ο Κωνσταντίνος, ύψωσε την φωνή του απέναντι στα ισχυρά κελεύσματα των ξένων κέντρων εξουσίας και απαίτησε την απομάκρυνση του επιτετραμμένου της CIA και της Αμερικανικής πρεσβείας Νόμπερντ Άνσουτς (Αύγουστος 1965) 

Eπειδή δωροδοκούσε βουλευτές και έκανε τέτοιες παρεμβάσεις ακόμα και στο περιστύλιο της Βουλής! 
Επειδή είπε την φράση "Δεν ανεχτώ παρεμβάσεις από κανέναν" που κανένας δεν τόλμησε να την ξεστομίσει τα τελευταία 100 χρόνια στην Ελλάδα!!! 

Αυτό ήταν ασυγχώρητο για τους Αμερικανούς και θα του στοιχίσει τον θρόνο του (τελευταίο Ορθόδοξο θρόνο στην γη).

Ότι έκανε αντίσταση κατά της 21ης Απριλίου: 
Και πως αποδεικνύεται η σχέση του σιωνιστικού δακτύλου στο κίνημα της 21ης Απριλίου. 

Όταν ο Κωνσταντίνος μιλούσε με τον Δανό αυλάρχη στο τηλέφωνο, η αμερικανική βάση της Νέας Μάκρης "έπιασε" το τηλεφώνημα, το έστειλε μεταφρασμένο στα κεντρικά της NSA η οποία διέταξε καταστολή της βασιλικής ενέργειας. 

Μην ξεχνούμε ότι στην NSA κυρίως υπάρχουν Σιωνιστές. 

Tο σιωνιστικό λόμπι κατευθύνει την εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ ενίοτε και την εσωτερική. 

Έτσι και αυτό για τους δικούς του λόγους διατήρησε το καθεστώς της 21ης Απριλίου άτρωτο. Έτσι απέτυχε η 13η Δεκεμβρίου 1967.

Η επιφυλακτικότητα και η αντιπάθεια του Κωνσταντίνου, η "κλειστότητα" και ο φόβος των Συνταγματαρχών προκάλεσε την τελική ρήξη στις σχέσεις τους. 

Ο Κωνσταντίνος, συνέχισε τον αντιδικτατορικό του αγώνα ερχόμενος σε επαφές και μ΄ άλλους πολιτικούς. Για μένα προσωπικά το θεωρώ λάθος που δεν επέστρεψε στην Πατρίδα μετά το δημοψήφισμα του 1968. 

Ωστόσο και το καθεστώς έπρεπε να βάλει εγγυήσεις για το αδιάβλητο του δημοψηφίσματος ώστε να απεδεικνύετο με καθαρότερο τρόπο η υπερψήφιση της 21ης Απριλίου δια του Νέου Συντάγματος.

Ότι σέβεται το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος, το Σύνταγμα και τους Νόμους του Ελληνικού κράτους: 

Ο Κωνσταντίνος γνωρίζει πολύ καλά (καλύτερα απ΄ όλους μας) ότι το δημοψήφισμα του 1974 ήταν νόθο. 

Υπήρχαν χρωματιστά ψηφοδέλτια και φαινόταν απ΄ έξω το χρώμα. Έτσι πετάχθηκαν πολλά ψηφοδέλτια στον κάλαθο των αχρήστων... 

Γνωρίζει πολύ καλά ότι το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος ήταν Βασιλευομένη Δημοκρατία: 52% και Αβασίλευτη Δημοκρατία: 48%. 

Όμως σέβεται το Σύνταγμα και τους νόμους και αποφεύγει οποιαδήποτε πολιτική παρέμβαση και ανάμειξη. 

Το πολιτειακό δεν έκλεισε. Εναπόκειται στην κρίση του λαού. Δεν μπορεί δύο προηγούμενες γενιές να αποφασίζουν για τις όλες τις επόμενες! Οι καιροί αλλάζουν και ο κόσμος ξυπνά και καταλαβαίνει τι γίνεται και τι τον συμφέρει.

Ότι βοηθούσε και βοηθά την Ελλάδα: 1977: 
Aγώνας για να μην σταματήσει το εμπάργκο όπλων κατά της Τουρκίας.

1980: Μαζί με τη σύζυγό του και με μέλη της Ελληνικής κοινότητας του Λονδίνου, ίδρυσε Ελληνικό σχολείο με το οποίο ασχολείτο ενεργά, μαζί με τη Βασίλισσα Άννα-Μαρία.

1981: Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος επέστρεψε μαζί με την οικογένειά του για λίγες ώρες στην Ελλάδα, ώστε να παραστεί στην κηδεία της μητέρας του Βασίλισσας Φρειδερίκης στο οικογενειακό κτήμα του Τατοΐου. Μόλις κατέβηκε από το αεροπλάνο έσκυψε και φίλησε το Ελληνικό έδαφος.

1990: Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος από χώρα σε χώρα για να στηρίξει την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1996.

1996: Για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004. Το πετυχαίνει. Ο μεγαλύτερος συνδρομητής σ΄ αυτήν την προσπάθεια.

2004: Ίδρυση Ιδρύματος Άννα-Μαρία με σκοπό την υποστήριξη ομάδων αναξιοπαθούντων συμπολιτών μας.

2007-2009: Παροχή χρημάτων για τις φωτιές στην Ηλεία δις. 
Ανοικοδόμηση παραδοσιακών οικιών στο Σούλι,

2008: Αγορά πυροσβεστικών οχημάτων στην Βέροια και με πολλούς άλλους τρόπους.
Τι παραπάνω προσέφεραν στην Ελλάδα και τους Έλληνες οι πολιτικάντηδες μας; Τίποτε. Μόνο στην τσέπη τους και στα βιβλιάριά τους δισεκατομμύρια εις βάρος μας.

Ψέματα

Ένας σπάνιος άνθρωπος...
Ότι έριξε τον Παπανδρέου το 1965: 

Ο Γεώργιος Παπανδρέου ήθελε να σώσει τον γιο του Ανδρέα από τις τσιμπίδες της στρατιωτικής δικαιοσύνης μέσω αλλαγών στις Ένοπλες Δυνάμεις των οποίων Αρχηγός ήταν ο εκάστοτε Βασιλεύς. 

Άρα αφορούσε άμεσα το ζήτημα τον Κωνσταντίνο. 

Ήθελε να αντικαταστήσει (ο Παπανδρέου) τον Αρχηγό ΓΕΣ και τον Υπουργό Εθνικής Αμύνης, αναλαμβάνοντας ο ίδιος το τελευταίο νευραλγικό χαρτοφυλάκιο. 

Ο Κωνσταντίνος δεν του επέτρεψε (αφού ο γιος του Παπανδρέου ήταν αρχηγός παραστρατιωτικής οργάνωσης) και πρότεινε στον πρωθυπουργό να αναλάβει αν θέλει το Υπουργείο Εθνικής Αμύνης με την προυπόθεση πως το θέμα του ΑΣΠΙΔΑ θα πήγαινε στα πολιτικά δικαστήρια και όχι στα στρατιωτικά ή θα αναλάμβαναν από κοινού νέο Υπουργό Άμυνας και η υπόθεση θα παρέμενε στα στρατιωτικά δικαστήρια (εκδίκαση, καταδίκη κλπ). 

Ο Κωνσταντίνος δρούσε απολύτως συνταγματικά και επέδειξε πολιτική ωριμότητα παρά το νεαρόν της ηλικίας του σε αντίθεση με τον Παπανδρέου που έκανε τα χατίρια του γιου του και ήταν πολιτικό πρόσωπο από το 1916! 

Ο Παπανδρέου δεν δέχθηκε και παραιτήθηκε. Δεν τον εξανάγκασε κανένας.

Ότι ετοίμαζε "πραξικόπημα των στρατηγών": 

Ο Κωνσταντίνος δεν ετοίμαζε πραξικόπημα. Περί τα τέλη Μαρτίου 1967 σκεφτόταν μία συνταγματική εκτροπή σκοπός της οποίας ήταν η απομάκρυνση του Ανδρέα Παπανδρέου από την πολιτική ζωή του τόπου (που θα μας εξασφάλιζε ένα καλύτερο μέλλον τουλάχιστον), ο επανέλεγχος του Στρατού, και η παγίωση της ομαλότητος στην χώρα. 

Αν αναγκαζόταν σε μία παρόμοια κίνηση ήθελε την συγκατάθεση των ΗΠΑ. Προς τούτο ρώτησε τον Αμερικανό πρέσβη εν Αθήναις Φίλιπ Τάλμποτ (29 Μαρτίου 1967). Φυσικά, οι Αμερικανοί δεν ήθελαν να το ακούν αυτό γιατί προστάτευαν τον Ανδρέα. Δεν ήθελαν τον Κωνσταντίνο και μέσω του Ανδρέα θα καταργούσαν την βασιλεία από την Ελλάδα, όπως ήθελαν και τα καρτέλ. 

Ο Κωνσταντίνος προσπάθησε πρώτα να αντιμετωπίσει τον Ανδρέα Παπανδρέου με πολιτικές κινήσεις (Περισσότερες πληροφορίες εδώ: 

Στις 8 Απριλίου 1967 ο Τάλμποτ συναντήθηκε με τον Βασιλέα και του είπε πως "οι ΗΠΑ ενδιαφέρονται για την πρόταση του Βασιλέως μέσω των κοινοβουλευτικών διαδικασιών". Η ειρωνεία στο μεγαλείο της. 

Να άφηνε τον Στρατό στον Ανδρέα Παπανδρέου; Να άφηνε την χώρα στο έλεος των κομμουνιστών και πάλι του Ανδρέα; Να άφηνε την χώρα να καταστραφεί; Σκεφτείτε νηφάλια και αποφασίστε!
Οι Στρατηγοί ετοίμαζαν δικό τους κίνημα και είχαν την στήριξη της CIA. 

Καμία σχέση με τον Βασιλιά. Ο Σπαντιδάκης αποκάλυψε ότι φοβόταν να αποκαλύψει την ενέργεια του στον Κωνσταντίνο διότι ο Βασιλεύς, κατά τα λεγόμενά του, δεν θα επρόκειτο ποτέ να παραβιάσει το Σύνταγμα και φοβόταν μήπως περνούσε στην απόταξη και την αποστρατεία.

* Ότι ζήτησε 615 δις δολάρια από το ΕΔΑΔ: Ποιο είναι το ζήτημα. Ο Κωνσταντίνος λέει στο κράτος: "έχω μία περιουσία στην Ελλάδα, την αναγνωρίζεις Ελληνική κυβέρνηση; Έχω δύο αποφάσεις από τα 2 Ανώτατα Δικαστήρια. Μία του Αρείου Πάγου που μου αναγνωρίζει την περιουσία και μία του Συμβουλίου Επικρατείας που δεν την αναγνωρίζει". 

Ο Σημίτης και η κυβέρνησή του δεν την αναγνωρίζει. Ο Κωνσταντίνος πρότεινε στην τότε κυβέρνηση "δώσε μου το σπίτι μου το Τατόι που είναι ενταφιασμένοι οι πρόγονοί μου και οι γονείς μου και σου δίνω κράτος τα 11.000 στρέμματά μου που έχω στην Ελλάδα". 

Πάλι όχι ο Σημίτης, αναγκάστηκε και ο Βασιλιάς να προσφύγει στο Ευρωπαικό Δικαστήριο όπου του έδωσε αποζημίωση. Ουδέποτε ζήτησε 615 δις δολάρια από την "Ελληνική" κυβέρνηση. 

Του έδωσαν αποζημίωση λιγότερη απ΄ όσο άξιζε η περιουσία του αλλά την επέστρεψε πίσω στον λαό μέσω του Ιδρύματος Άννα-Μαρία. Έτσι τα χρήματα της αποζημίωσης δεν κατέληξαν σε τσέπες και βιβλιάρια πολιτικάντηδων, βίλες και κότερα αλλά προς βοήθεια των συνανθρώπων μας. 


Ότι είναι εξαδάκτυλος: Αυτό συνδυάζεται με τον θρύλο ότι "Κωνσταντίνος την έκτισε, Κωνσταντίνος την έχασε, Κωνσταντίνος θα την ξαναπάρει". 

Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄ λόγω των γνωριμιών, των επαφών, των ισχυρών δεσμών με τα υπόλοιπα βασίλεια (αλλά και μη) μπορεί να συμβάλλει στην εθνική αποκατάσταση της Κωνσταντινούπολη σε περίπτωση επαλήθευσης ή εκπλήρωσης του πανελληνίου αυτού αιτήματος.

Ότι θα σώσει την Ελλάδα. Μόνος του ο Κωνσταντίνος δεν μπορεί να σώσει την Ελλάδα, πρέπει να τον βοηθήσουμε και να του συμπαρασταθούμε όλοι. 

Ο Βασιλεύς θα συμβάλλει, θα δώσει τα κίνητρα και από την ανεύθυνη-υπερκομματική θέση που κατέχει, θα δύναται να ελέγχει τους εκπροσώπους της νομοθετικής και εκτελεστικής εξουσίας. Δεν μπορούμε να αφήσουμε τον Βασιλιά μόνο του σε μία τέτοια ευθύνη. Πρέπει να τον βοηθήσουμε όλοι. 

Η πολιτική, κατά τον Μέγα Βασίλειο, είναι αρετή. Είναι διακονία. Εμείς την μετατρέψαμε σε απάτη, σε καταφύγιο των κλεφτών, σε πλυντήριο των λοποδυτών, σε ρουσφέτι, σε υλιστικό πρότυπο για την καλοπέρασή μας. Η πολιτική είναι χρέος όλων μας. Η μετοχή στα κοινά είναι υποχρέωση όλων μας.

Ελπίζω να αποκομίσατε κάτι. 

Ο στόχος του "Δημοκρατικού Εθνικού Ρεύματος" είναι να αφυπνίσει τους Έλληνες από τον λήθαργο της απάθειας και της σιωπής, να ενεργοποιήσει τις κοιμώμενες συνειδήσεις. Αυτός που σιωπά δίνει την συναίνεσή του. Στόχος είναι η αποκάλυψη της αλήθειας και την καταθέτουμε πάντα με στοιχεία. 

Ενίοτε που δεν γράφουμε τα τεκμήρια είναι επειδή δεν μπορούμε να βρούμε τα έγγραφα στο διαδίκτυο. Αλλιώς μας τα παρουσίασαν, αλλιώς όμως είναι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

2018

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας
ΕΒΡΟΣ-ΘΡΑΚΗ 2015
http://ebroradio.blogspot.gr/
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://ebroradio.blogspot.gr/2015/02/25_8.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

Γίνε κι εσύ μέλος της ιστοσελιδας μας