-->

Παρασκευή, 3 Μαρτίου 2017

Μπρούσκο : Πιάνουν στο κρεβάτι Ματθαίο – Αναστασία! Άσχημη εξελιξη…

Ο Ματθαίος δεν αντέχει μακριά από την Αναστασία. Οι δυο τους μιλάνε πολλές φορές στο τηλέφωνο, αλλά ο μεγάλος τους πόθος είναι να βρίσκονται μαζί, να κοιτάζονται στα μάτια, να φιλιούνται, ν’ αγκαλιάζονται και να κάνουν έρωτα.

Βέβαια, η Αναστασία με τη στάση της έχει δώσει στόχο στον Ανδρέα,
ο οποίος υποψιάζεται ότι κάτι συμβαίνει με τον Ματθαίο και οι υπόνοιές του γίνονται πιο βάσιμες όταν πιάνει την Αναστασία να του λέει ψέματα πως είναι κάπου αλλού ενώ ήταν με τον Ματθαίο: «Θα πεις πολλά ακόμα, Ανδρέα; Δεν σου το είπα ότι συναντήθηκα με τον Ματθαίο, για να μη ζηλέψεις και βγάλεις άλλα συμπεράσματα», προσπαθεί να δικαιολογηθεί, ενώ ο Ανδρέα επιμένει πολύ εκνευρισμένος: «Μη ξεφεύγεις. Συναντιόσαστε κρυφά. Πες μου αμέσως γιατί, πες μου ένα λόγο», της λέει και αρχίζει να χάνει τον έλεγχο. Η Αναστασία ένοχη προσπαθεί να τα καλύψει: «Πρώτα-πρώτα είμαστε συνεργάτες.

Μετά μας συνδέει ο θάνατος του παιδιού μας. Εγώ εσένα σε ρωτάω πού πας και ποιους συναντάς; Γιατί θα ’πρεπε να σου δώσω λογαριασμό;», του απαντάει προσπαθώντας να βγει στην αντεπίθεση, κάτι που εκνευρίζει ακόμα περισσότερο τον Ανδρέα, που αρχίζει να της φωνάζει: «Γιατί; Μήπως γιατί είμαστε ζευγάρι; Μήπως γιατί μένουμε μαζί;». 

Η απάντηση που παίρνει δεν του αρέσει καθόλου: «Και αυτό τι σημαίνει; Οτι είμαι φυλακισμένη και θα ’πρεπε να σου λέω και τι ώρα πίνω καφέ;». 

Ο Ανδρέας όμως τη ρωτάει ευθέως: «Λοιπόν, σε ρωτάω για πολλοστή φορά αλλά θα είναι και η τελευταία! Θες να είσαι ξανά μαζί με τον Ματθαίο;». Η Αναστασία φυσικά δεν του δίνει μια ξεκάθαρη απάντηση και μάλιστα του το ξεκόβει εντελώς και του ζητάει την παρατήσει ήσυχη.

Ο Ανδρέας είναι πάρα πολύ προβληματισμένος. Ξέρει πολύ καλά, χωρίς να το έχει επιβεβαιώσει, ότι Αναστασία θέλει τον Ματθαίο, ότι τον συναντάει κρυφά και ότι έχουν ερωτικές σχέσεις. Αυτό όμως που του απομένει να βρει είναι οι αποδείξεις. 

Θέλει να έχει στοιχεία όταν ξαναμιλήσει με την Αναστασία και έτσι αποφασίζει να την παρακολουθήσει. Την επόμενη φορά που θα πάει να βρει τον Ματθαίο, ο Ανδρέας θα βρίσκεται ένα βήμα πίσω της.

Στο μεταξύ, ο Ματθαίος έχει πει ψέματα στη Στέλλα και έχει πάει κρυφά στα Χανιά για να δει την Αναστασία. Μάλιστα έχει πάρει τα κλειδιά από τη Μελίνα για να μη μείνει σε ξενοδοχείο και τους δει κανένα μάτι. Ωστόσο, όταν ο Ματθαίος φτάνει στα Χανιά πέφτει πάνω στον Παύλο, ο οποίος γίνεται έξαλλος μόλις τον βλέπει, ενώ λίγο αργότερα ρωτάει την κόρη του: «Τι γυρεύει ο Ματθαίος στην Κρήτη;»

Η Αναστασία ψιλοταράζεται αλλά βρίσκει μια δικαιολογία: «Προέκυψε ένα θέμα με τη δουλειά» του λέει και προσπαθεί να τον μαλακώσει κάπως: «Κοίτα, πατέρα, η σχέση μου με τον Ματθαίο έχει βελτιωθεί» και όταν αυτός τη ρωτάει τι λέει ο Ανδρέας γι’ αυτό, η Αναστασία του το ξεκόβει: «Τι να πει; Δεν του πέφτει λόγος!».

Λίγο αργότερα η Αναστασία με τον Ανδρέα είναι στο σπίτι τους ψυχραμένοι. Ο Ανδρέας φεύγει και Αναστασία ετοιμάζεται να πάει να συναντήσει τον Ματθαίο. 

Του τηλεφωνεί κι αυτός τη ρωτάει: «Θα τα καταφέρεις να έρθεις;» και η Αναστασία του λέει ότι τώρα ξεκινάει και να την περιμένει στο σπίτι της Μελίνας.

Στη συνέχεια μπαίνει στο αυτοκίνητο και πάει στο σπίτι της Μελίνας, ενώ σε όλη τη διαδρομή την παρακολουθεί ο Ανδρέας, ο οποίος πολύ θυμωμένος παρκάρει λίγο πιο κάτω και περιμένει μέσα στο αυτοκίνητο. 

Το ζευγάρι μέσα στο σπίτι ζουν ερωτικές στιγμές, δείχνουν τη μεγάλη αγάπη που έχουν ο ένας στον άλλον. Η Αναστασία φεύγει και κανονίζουν να βρεθούν κρυφά και την επόμενη μέρα, λίγο πριν φύγει ο Ματθαίος και πάλι για την Κύπρο. 

Ο Ανδρέας τώρα πια πιο σίγουρος από ποτέ την ξαναπαρακολουθεί με σκοπό να το λήξει αυτή τη φορά. Η Αναστασία φτάνει στο σπίτι της Μελίνας ο Ματθαίος της ανοίγει και το ζευγάρι ζουν για μια ακόμα φορά τον έρωτά τους. 

Με το που σηκώνονται από το κρεβάτι, ο Ματθαίος λέει στην Αναστασία: «Ελα, έφτιαξα καφέ». Εκείνη τη στιγμή χτυπάει το κουδούνι. Ο Ματθαίος ανοίγει και βλέπει μπροστά του τον Ανδρέα που τους πιάνει στα πράσα. Η Αναστασία τρομάζει και τα χάνει. Ο Ανδρέας του κοιτάζει με οργή και τους λέει: «Ηρθε η ώρα να κάνουμε μια κουβέντα και οι τρεις».

Η Αναστασία για να αμυνθεί ισχυρίζεται: «Μας βλέπεις εδώ και τι; Μιλάμε για τη δουλειά μας. Δεν νομίζω ότι κάνουμε κάτι επιλήψιμο. Οπότε, δεν καταλαβαίνω προς τι ο έλεγχος».

Ο Ανδρέας δεν την πιστεύει φυσικά, αφού τους έχει πιάσει σχεδόν στο κρεβάτι, και της απαντάει: «Οι συζητήσεις για δουλειά γίνονται στο γραφείο κι όχι κρυφά σε κάποιο σπίτι… 

Ετσι ξέρω εγώ», της λέει αυστηρά, προκαλώντας την παρέμβαση του Ματθαίου: «Δεν έχω καμιά όρεξη να απολογηθώ σ’ εσένα, αλλά αυτό το σπίτι ανήκει στη νύφη μου και πλέον μένω εδώ όταν έρχομαι στα Χανιά. Δεν υπάρχει κάτι κρυφό. 

Είχαμε περισσότερη ησυχία εδώ για να τα πούμε. Λυπάμαι αν σε χάλασε». Ο Ανδρέας εκνευρίζεται: «Μην προσπαθείτε να με βγάλετε παράφρονα και υπερβολικό, ξέρω τι μου γίνεται. Αν δεν είχες κάτι να κρύψεις, Αναστασία, θα μου έλεγες γι’ αυτό το “επαγγελματικό” ραντεβού σας». 

Η Αναστασία και πάλι πάει να βγει από πάνω, αλλά ο Ανδρέας το κόβει και στους δύο: «Απλώς να ξέρετε και οι δυο σας ότι δεν είμαι ηλίθιος. Ξέρω τι μου γίνεται» τους λέει και φεύγει…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

2018

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας
ΕΒΡΟΣ-ΘΡΑΚΗ 2015
http://ebroradio.blogspot.gr/
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://ebroradio.blogspot.gr/2015/02/25_8.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

Γίνε κι εσύ μέλος της ιστοσελιδας μας