-->

Δευτέρα, 8 Ιανουαρίου 2018

Anne - Μητέρα Περίληψη Επ. 16 17 18 19 20 21

Επεισόδιο 16 

Περίληψη
Θα καταφέρουν η Turna και η Zeynep να μείνουν μαζί;
Η Turna που το έχει σκάσει από το ορφανοτροφείο βρίσκει την Zeynep στο σπίτι της Gonul. 

Εκεί που η Zeynep πιστεύει ότι έχει χάσει την Turna, είναι ταυτόχρονα
εμβρόντητη αλλά και χαρούμενη καθώς τη βλέπει να στέκεται μπροστά της. Αν και δεν της επιτρέπεται να είναι κοντά στην κόρη της, τώρα έχει την ευκαιρία να την αγκαλιάσει. Όμως τα νέα ότι η Turna το έσκασε από το ορφανοτροφείο διαδίδονται γρήγορα.

Δεν είναι δύσκολο για τον επιθεωρητή Sinan να μάθει ότι η Turna είναι με την Zeynep. Αυτός έχει την ευθύνη να επιστρέψει την Turna πίσω στο ορφανοτροφείο. Ο μεγαλύτερος φόβος που έχουν η Turna με την Zeynep είναι μήπως εξαναγκαστούν να μείνουν χωριστά. Δυστυχώς όμως η πιθανότητα του χωρισμού τους χτυπά ξανά την πόρτα.

Η ελευθερία της Zeynep είναι σε κίνδυνο.
Όταν η Cahide μαθαίνει ότι η Turna είναι με την Zeynep εξοργίζεται. Με όλες τις δυσκολίες που έπρεπε να περάσει για να κερδίσει την ελευθερία της Zeynep από τη μια και με την Turna να είναι με την Zeynep για άλλη μια φορά από την άλλη, η ελευθερία της Zeynep είναι σε σοβαρό κίνδυνο. 

Και για να γίνουν χειρότερα τα πράγματα, αν η Zeynep συλληφθεί δεν θα μπορεί ούτε η Cahide να τη σώσει από τη φυλακή. Ταυτόχρονα η Cahide νιώθει τρομερά ένοχη απέναντι στην Zeynep για ό,τι έκανε. Η Zeynep δεν έχει ιδέα ότι η Cahide έκανε ανταλλαγή με τον Cengiz και την Sule για να κερδίσει την ελευθερία της Zeynep.

Τα όνειρα της Sule για ευτυχία βυθίζονται.
Η Sule και ο Cengiz δείχνουν πολύ χαρούμενοι με την άμεση απόφαση να παντρευτούν. Ο Cengiz χαίρεται για τα λεφτά που πήρε από την Cahide, ενώ η Sule είναι γεμάτη χαρά με το όνειρο να φτιάξει ένα ζεστό νοικοκυριό. Από αυτό το σημείο και μετά θέλει να είναι σύζυγος και μητέρα. 

Σκοπεύει να πάρει την Turna από το ορφανοτροφείο. Όλα αυτά είναι αποτέλεσμα των υποσχέσεων της Cahide, που ωθούν την Sule να κάνει ενέργειες για να τα πετύχει. Αλλά τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως τα ονειρεύεται. Τα όνειρα της Sule για ένα ευτυχισμένο σπίτι πολύ σύντομα θα μετατραπούν σε εφιάλτη. Αυτός ο εφιάλτης θα καταλήξει να είναι η μοίρα τόσο της Sule όσο και της Turna.

Φανερώνεται η αλήθεια
Η γιαγιά Zeynep (η πεθερά της Gonul) μαθαίνει τελικά την ύπαρξη της εγγονή της. Θέλει να της εξηγήσει όλα όσα κουβαλάει βαθιά μέσα της τόσα χρόνια. Όμως αυτές οι αλήθειες είναι τόσο βαρύ φορτίο που θα κάνουν την Gonul να χάσει την κόρη της για άλλη μια φορά. 

Η Zeynep η οποία είναι έτοιμη να κάνει οποιαδήποτε θυσία για την Turna κάνει μια γρήγορη και επικίνδυνη κίνηση. Ωστόσο η απόφαση αυτή μπορεί να προκαλέσει τέτοιες καταστάσεις που κανείς δεν θα μπορούσε να φανταστεί.

Επεισόδιο 17
Περίληψη.
Έρχονται δύσκολες μέρες ξανά για την Turna!
H Zeynep σοκάρεται όταν μαθαίνει ότι η μητέρα της δολοφόνησε τον πατέρα της. Πάνω που η σχέση της με την Gonul βρισκόταν στον σωστό δρόμο, όπου ήταν σχεδόν σαν μητέρα και κόρη, τα νέα τη συνταράζουν όχι μία αλλά δύο φορές. Ακόμα δεν ξέρει τι να κάνει για τον εαυτό της, ταυτόχρονα όμως ξέρει πολύ καλά ότι η Turna είναι πολύ δυστυχισμένη που βρίσκεται με την Sule. Φυσικά πρώτη της προτεραιότητα θα είναι η κόρη της.

Η Zeynep είναι βέβαιη ότι με την καταγραφή που έχει στην κατοχή της θα της επιτραπεί σίγουρα να δει την Turna, όμως ακολουθούν άσχημα νέα. Η απελπισία της μεγαλώνει όταν μαθαίνει από τον Sinan ότι αυτό που κατέγραψε δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αποδεικτικό στοιχείο. Παρόλα αυτά ο Sinan έχει ένα δικό του σχέδιο, το οποίο αν δουλέψει θα μπορέσουν να σώσουν την Turna από τη Sule.
O Sinan και η Zeynep συνεργάζονται στην εφαρμογή του σχεδίου τους. 

Προσφέρουν στην Sule τριακόσιες χιλιάδες( τουρκ). λίρες. Ενώ αυτά τα χρήματα φέρνουν χαρά στον Cengiz, η Sule είναι αποφασισμένη να μην εγκαταλείψει την κόρη της. Παρόλη την αδιάκοπη επιμονή του Cengiz, εκείνη δεν αλλάζει γνώμη. Όμως έχει πλήρη άγνοια του τι είναι ικανός ο Cengiz να κάνει με σκοπό να της αλλάξει γνώμη.

Μετά από όσα έχουν συμβεί η Sule και η Turna βρίσκονται έξω στους δρόμους σε κατάσταση πανικού. Ο σωτήρας τους θα είναι κάποιος που ποτέ δεν περίμεναν.

Για την Sule και την Zeynep έχει αρχίσει για άλλη μια φορά η αντίστροφη μέτρηση. Η Sule φοβάται πολύ τις συνεχείς απειλές του Cengiz αλλά και έχει μπουχτίσει με την όλη κατάσταση. Όσο για την Zeynep, η μόνη της ανησυχία είναι η Turna. Δεν υπάρχει τίποτα απολύτως που δεν θα κάνει γι’ αυτήν και γι’ αυτό το λόγο είναι πρόθυμη να δεχτεί όλα όσα έχει κάνει η Sule.

Ενώ συμβαίνουν όλα αυτά η Gonul δεν μπορεί να καταλάβει την ένταση που υπάρχει ανάμεσα σε αυτήν και τη Zeynep. Κάθε βήμα που κάνει μπροστά για να την πλησιάσει είναι παραδόξως δύο βήματα πίσω. Η Gonul είναι έκπληκτη και ανήσυχη.

Ο Sinan κάνει μια κίνηση προς τον Cengiz για να του δείξει ότι το παρατράβηξε. Αλλά αυτό έχει άσχημες συνέπειες για την Sule και την Zeynep που θα βρεθούν σε μια τρομακτική θέση. Για την Turna οι δύσκολες μέρες άρχισαν για άλλη μια φορά.

Επεισόδιο 18
Περίληψη
Όλοι είναι αναστατωμένοι με την εξαφάνιση της Turna. Στην αρχή, κανείς δεν σκέφτηκε καν ότι ο Cengiz ήταν αυτός που την απήγαγε. Το γεγονός ότι μόλις λίγα λεπτά νωρίτερα ήταν με την Zeynep, εξοργίζει την Şule. H Zeynep είναι αναγκασμένη να στέκεται και να ακούει τις κατηγορίες της Şule.

Η Şule επιμένει ότι η Zeynep παίζει κάποιο παιχνίδι που οργάνωσε για να τη χωρίσει από την Turna. Αρχίζει να ξεστομίζει προσβολές, προκαλώντας μεγάλη σύγχιση, μέχρι που δέχεται ένα τηλεφώνημα που τα αλλάζει όλα.

Ο Cengiz είναι έξαλλος με την Şule, επειδή πιστεύει ότι τον εξαπατά. Βλέποντάς την στο σπίτι της Cahide, χάνει τον έλεγχό του, καθώς δεν μπορεί να καταλάβει για ποιον λόγο είναι εκεί. Το μόνο που έρχεται στο μυαλό του είναι ότι η Şule πήρε τα λεφτά που ζητούσε εκείνος για την Turna. 

Δεν θα είναι τόσο εύκολο για την Şule να του εξηγήσει ότι δεν πήρε ούτε δεκάρα. Στο διάστημα αυτό, ο Cengiz ξεσπάει στην Turna τον θυμό του, για το ότι δεν μπορεί να εμπιστεύεται την Şule.
Τα αισθήματα της Duru για τον Ali συνεχίζουν να μεγαλώνουν. Με κάθε ευκαιρία, προσπαθεί να τον βλέπει και να είναι κοντά του. Αυτή η κατάσταση θα αποτελέσει μεγάλη απειλή για την Zeynep και την Turna, καθώς θα πρέπει να παρθούν κάποιες αποφάσεις.

Μετά από την νέα σειρά γεγονότων, η σχέση ανάμεσα στην Zeynep και τον Sinan γίνεται πιο δυνατή, έτοιμη να ξεπεράσει τα επαγγελματικά όρια, κάτι που τραβά την προσοχή ο Ali.

Η Gönul είναι σίγουρη πλέον ότι η Zeynep την κρατάει σε απόσταση. Προσπαθεί να μάθει τον λόγο, γι' αυτό της τηλεφωνεί για μιλήσει μαζί της, όμως χωρίς αποτέλεσμα. Τα πράγματα χειροτερεύουν όταν και η Zeynep Anne επιμένει να μιλήσει με την Zeynep. Η σχέση της Gönul με την Zeynep οδηγείται σε αδιέξοδο και έτσι η πρώτη αναγκάζεται να πάρει μια επώδυνη απόφαση.

Η Zeynep, που είναι διατεθειμένη να δεχτεί όλες τις δυσκολίες σχετικά με την Turna, αυτή τη φορά απογοητεύεται. Ξαφνικά, βρίσκεται ανάμεσα σε ανθρώπους, με τους οποίους φυσιολογικά δεν θα συνεργαζόταν καν. Δεν ξέρει σε ποιον ν' απευθυνθεί για να βρει την Turna. Προσπαθεί τα πάντα. Αν και της είναι πολύ δύσκολο να το δεχτεί, η πιθανότητα να μην ξαναδεί ποτέ την Turna, γίνεται πραγματικότητα.

Η Turna, που βρίσκεται τώρα στα χέρια του Cengiz, ζει κάθε στιγμή μέσα στον πόνο. Έχει μείνει αβοήθητη και εκτεθειμένη σε κινδύνους που ένα παιδί δεν μπορεί και δεν θα έπρεπε να αντιμετωπίζει.

Επεισόδιο 19
Περίληψη
Όταν η Turna τηλεφωνεί στην Zeynep και λέει ότι είναι στο δρόμο για το Adapazan, η Zeynep και η Şule ξεκινούν αμέσως να πάνε εκεί. Το μόνο πράγμα που θέλουν κι οι δυο, είναι να βρουν την Turna σώα και αβλαβή. Η Turna προσπαθεί να βοηθήσει, όσο μπορεί, τον Cengiz, ο οποίος χάνει πολύ αίμα. Τότε είναι που εμφανίζεται ένα μυστηριώδες πρόσωπο, που θ' αλλάξει εντελώς τα πράγματα. 

Ο Sinan συνεχίζει να ψάχνει πυρετωδώς και με τις πληροφορίες που παίρνει από τον Caner, κατευθύνεται κι αυτός προς το Adapazan. Ταυτόχρονα, ανοίγεται και προς τη Zeynep και συμφωνούν να συνεργαστούν. Ενώ ψάχνουν για την Turna, η Şule αρρωσταίνει κι έτσι η Zeynep αναγκάζεται να την πάει στο νοσοκομείο. Ακριβώς εκείνη τη στιγμή, η Zeynep δέχεται ένα τηλεφώνημα, που τις κάνει να πάνε στο αστυνομικό τμήμα. 

Η Gönül, που πιστεύει ότι δεν έφερε τίποτα άλλο στην Zeynep, παρά δυστυχία και μιζέρια, αποφασίζει να φύγει για πάντα από τη ζωή της. Πηγαίνει στην παιδική της φίλη, την Nermin. Στο μέρος εκείνο έζησε τα νιάτα της και το γάμο της. Πηγαίνει στον τάφο του συζύγου της, του Mustafa, όπου συμφιλιώνεται με το παρελθόν της. Έχει πάρει την απόφασή της. Δεν θα ξαναεμφανιστεί μπροστά στην Zeynep και θα πεθάνει με τα μυστικά της. Το μόνο άτομο που αμφισβητεί την απόφασή της, είναι η Cahide. O τραυματισμένος Cengiz πηγαίνει στο σπίτι της Saniye. 

Ο Cengiz, ο άντρας που υποκρινόταν ότι δεν υπήρχε, ο άντρας που ήθελε να ξεχάσει όλα αυτά τα χρόνια, στέκεται μπροστά της κι εκείνη μένει άφωνη. Του ανοίγει για ακόμη μια φορά την πόρτα του σπιτιού της. Ο Cengiz είναι τόσο εξοργισμένος με την Zeynep και την Şule, που δεν διστάζει καθόλου και κάνει ένα φριχτό σχέδιο. Δεν θέλει πια χρήματα ή οτιδήποτε αξίας. 

Το μόνο που τον νοιάζει, είναι να καταστρέψει την Zeynep. Ξέρει, επίσης, ότι ο μόνος τρόπος για να το καταφέρει αυτό είναι να χρησιμοποιήσει την Turna. Παρ' όλο που η Şule και η Saniye προσπαθούν να τον σταματήσουν, θέτει σε εφαρμογή το φριχτό του σχέδιο.

Επεισόδιο 20
Περίληψη 
Ο αγώνας της Zeynep και της Turna να μείνουν ζωντανές.
Καθώς η Zeynep πήγαινε να σώσει την Turna, είχε ένα πολύ σοβαρό ατύχημα. Είναι τόσο άσχημα τραυματισμένη που σταμάτησε η καρδιά της, ενώ μεταφερόταν με το ασθενοφόρο στο νοσοκομείο. Ενώ βρίσκεται μεταξύ ζωής και θανάτου, οι γιατροί κάνουν ό,τι μπορούν για να την σώσουν.

Όμως τα λόγια των γιατρών είναι πολύ ανησυχητικά, καθώς πιστεύουν πως, ακόμη κι αν ζήσει, δεν θα είναι στην ίδια κατάσταση όπως πριν το ατύχημα. Η Turna αγωνίζεται επίσης να μείνει ζωντανή, αφού ο Cengiz την κλείδωσε σε ένα ψυγείο.

Η Şule καταφέρνει να την βγάλει από κει, αλλά πολύ καθυστερημένα. Καθώς το μικρό κορίτσι κείτεται ακίνητο στην αγκαλιά της, η Sule παθαίνει νευρικό κλονισμό. Εν τω μεταξύ, ο Cengiz που χτυπήθηκε στο κεφάλι, ξαφνικά εξαφανίζεται. Αυτή η μπερδεμένη κατάσταση, αποδεικνύει ότι ο Cengiz δεν έχει τελειώσει τα βρώμικα παιχνίδια του.

Όλοι σπεύδουν στο νοσοκομείο, όταν μαθαίνουν ότι η Zeynep είχε ατύχημα, αλλά κανείς δεν μπορεί να κάνει τίποτα γι' αυτή. Ωστόσο, η κατάσταση αυτή τους φέρνει όλους πιο κοντά ενώ και τα κρυμμένα μυστικά έρχονται στο φως.

Το ποιος καρδιοχτυπά για ποιον αποκαλύπτεται πλέον, όπως για παράδειγμα η αγάπη της Duru για τον Ali και του Ali για την Zeynep. Στο διάστημα αυτό, ο Sinan είναι συντετριμμένος καθώς αισθάνεται υπεύθυνος για το ατύχημα.

Με αυτές τις ενοχές γίνεται ένας εντελώς διαφορετικός άνθρωπος. Δεν έχει καμία σχέση πια με τον άνθρωπο που είχε τον πλήρη έλεγχο των προσεκτικών αποφάσεών του. Αυτή η νέα του στάση τους αφήνει όλους άναυδους, ειδικά όταν ομολογεί την αγάπη του για την Zeynep. Κάθε τέλος σημαίνει μια νέα αρχή και κάθε νέο ξεκίνημα σημαίνει ένα τέλος.

Η μάχη που έδωσαν η Zeynep και η Turna για να μείνουν μαζί, φαίνεται ότι τελειώνει με τον πιο επώδυνο τρόπο. Ωστόσο, παρ' όλα αυτά, η ζωή συνεχίζεται ανοίγοντας νέες πόρτες για όλους.

Επεισόδιο 21
Περίληψη
Η Turna και η Zeynep είναι χωριστά και προσπαθούν να κρατηθούν στη ζωή!
Έχουν περάσει 18 μήνες από το ατύχημα της Zeynep. Αυτό το διάστημα ήταν αρκετό για να αλλάξει δραματικά η ζωή τόσο της Zeynep όσο και αυτών που την περιστοιχίζουν.


Μετά την εγχείρηση η Zeynep παραμένει σε κώμα για μια παρατεταμένη χρονική περίοδο. Όταν ξυπνά μαθαίνει ότι η Turna πέθανε σε ατύχημα. Αυτά τα νέα συγκλονίζουν την Zeynep πολύ, όμως μαθαίνει πρώτα πώς να θεραπεύσει τις πληγές της και μετά πώς να συνεχίσει τη ζωή της.

Όσο βρισκόταν σε κώμα αλλά και την δύσκολη περίοδο που ακολούθησε, ο Sinan δεν έφυγε από το πλευρό της ούτε δευτερόλεπτο. Η Zeynep και ο Sinan έχουν παντρευτεί και τώρα εργάζεται σε μια πολύ σημαντική θέση στην ίδια εφημερίδα με τον Ali.
Η Turna αναλαμβάνει την ευθύνη του μικρού της αδερφού Ahmet.

H Zeynep πιστεύει ότι η Turna έχει πεθάνει ενώ στην πραγματικότητα η Turna συνεχίζει τη ζωή της σε μια άλλη γωνιά της Κωνσταντινούπολης.

Πιστεύοντας ότι η Zeynep την έχει εγκαταλείψει ζει τώρα τη μεγαλύτερη αλλαγή της ζωής της. Αυτή είναι ο μικρός αδερφός της Ahmet που είναι σχεδόν ενός έτους. Η Zeynep, μη γνωρίζοντας την ύπαρξη της Turna, συνεχίζει τη καινούργια της ζωή και η Turna όντας αντιμέτωπη για άλλη μια φορά με τη φτώχεια προσπαθεί να είναι μητέρα του μικρού της αδερφού.

Η γέννηση του Ahmet δεν έχει καμία επίδραση στη ζωή της Sule και του Cengiz. Συνεχίζουν την άτακτη ζωή τους, μακριά από την ευθύνη του να είναι γονείς. Ωστόσο, τα πράγματα αρχίζουν να αλλάζουν σ’ αυτόν τον κόσμο επίσης και νέες συνθήκες φέρνουν την Sule μπροστά σ’ ένα σταυροδρόμι.

Θα μοιραστεί η Gonul την αλήθεια με την Zeynep;
Ενώ η Zeynep και η Turna συνεχίζουν τις ζωές τους πιστεύοντας η μία για την άλλη ότι πλέον δεν υπάρχει, η Gonul μαθαίνει ότι η Turna είναι ζωντανή κι αυτό φέρνει τα πάνω κάτω. Είναι αποφασισμένη να βρει ποιος τους είπε το ψέμα για τον θάνατο της Turna και σχεδιάσει να τον αντιμετωπίσει.

Παράλληλα παλεύει με τον εαυτό της σχετικά με το αν θα έπρεπε να πει την αλήθεια στην κόρη της τώρα που έχει βάλει τη ζωή της σε πρόγραμμα και όλα πάνε καλά με τον γάμο της.
Την ίδια στιγμή σε δύο τελείως διαφορετικούς κόσμους, η Turna και η Zeynep ζουν η μία με την ανάμνηση της άλλης. Θα ξανασυναντηθούν οι δρόμοι τους;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

2018

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας
ΕΒΡΟΣ-ΘΡΑΚΗ 2015
http://ebroradio.blogspot.gr/
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://ebroradio.blogspot.gr/2015/02/25_8.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

Γίνε κι εσύ μέλος της ιστοσελιδας μας