-->

Δευτέρα, 8 Ιανουαρίου 2018

Anne - Μητέρα Περίληψη Επ. 11 12 13 14 15

Επεισόδιο 11 

Περίληψη
Πού είναι η Turna; 
Η αστυνομία, που ειδοποιείται για τους πυροβολισμούς στο σπίτι του Rifat, καταφθάνει στον τόπο του συμβάντος. 

Από την μια ο Επιθεωρητής Sinan
αρχίζει την έρευνα, για να βρει ποιος διέπραξε την δολοφονία και από την άλλη γίνεται αναφορά εξαφάνισης για την Turna, καθώς το μικρό κορίτσι έχει εξαφανιστεί από την στιγμή που συνέβη το συμβάν.

Η Cahide είναι πολύ θυμωμένη με τις κόρες της, οι οποίες, χωρίς εκείνη να το γνωρίζει, πούλησαν το σπίτι στην Sapanca, για να βοηθήσουν την Zeynep. Για να τις τιμωρήσει, τους παίρνει τις πιστωτικές κάρτες και τα κλειδιά των αυτοκινήτων τους. 

Η μητέρα Zeynep, που έχει έρθει να ζητήσει εξηγήσεις από την Gonül για τον θάνατο του γιου της, συνεχίζει να κάθεται στο μαγαζί χωρίς να τρώει ή να πίνει τίποτα. Η Gonül, που στενοχωριέται για την μητέρα Zeynep, θα της πει γιατί αναγκάστηκε να σκοτώσει τον άντρα της; 

Ο Ali, που γνωρίζει τον Επιθεωρητή Sinan, προσπαθεί να του αποσπάσει πληροφορίες για το συμβάν, λέγοντας ότι χρειάζεται να γράψει κάποιο άρθρο. Όλα όσα μαθαίνει, συνδέονται με την Zeynep. Η Zeynep, που ανησυχεί μήπως η αστυνομία βρει κάποιο στοιχείο για το ότι εκείνη πήγε στο σπίτι του Rifat, παίρνει μια μεγάλη απόφαση για την ζωή της. 

Η Gonül θέλει να βοηθήσει την Zeynep σε αυτή της την απόφαση. Θα δεχτεί, παρ' όλα αυτά η Zeynep, αυτή την πρόταση; Εν τω μεταξύ, η αστυνομία, ενώ από την μια ψάχνει παντού για την Turna, από την άλλη μεριά ερευνά τις τηλεφωνικές κλήσεις εκείνων που ενεπλάκησαν στην επίθεση.

Επεισόδιο 12
Περίληψη 
Θα καταφέρουν να φύγουν η Zeynep και η Turna;
Το ότι ο Επιθεωρητής Sinan φτάνει στο σπίτι της Cahide, ψάχνοντας για την Zeynep, προκαλεί σοκ σε όλη την οικογένεια. Καθώς η Cahide είναι συγκλονισμένη και θλιμμένη, επειδή αναγκάστηκε να αποκηρύξει από κόρη της την Zeynep, με την άφιξη της αστυνομίας στην πόρτα της καταρρέει για μια ακόμη φορά. Όσο για την Zeynep, έχει πλέον μεγάλο πρόβλημα... 

Η Turna, που έχει εισπράξει μητρική αγάπη και ζεστασιά από την Zeynep, μετά από όλα όσα έχει βιώσει, δένεται για τα καλά μαζί της. Η μικρή καρδιά της ανησυχεί με την πιθανότητα σύλληψης της Zeynep. Γι’ αυτό δεν θέλει να την αποχωριστεί, ούτε για μια στιγμή. 

Η Zeynep καταρρακώνεται από την κατάσταση του κοριτσιού. Επιπλέον, ο κίνδυνος βρίσκεται πλέον σε απόσταση αναπνοής. Έτσι η Zeynep παίρνει την απόφαση να επιταχύνει το σχέδιό της να πάρει την Turna και να φύγει στο εξωτερικό. Ο Ali, που κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να βοηθήσει την Zeynep, γνωρίζοντας από παλιά τον Επιθεωρητή Sinan, τον συναντά και μαθαίνει τις εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση.

Εν τω μεταξύ, η Zeynep μητέρα, μια πικραμένη γυναίκα, πιέζει την Gonül, για να μάθει αν η Zeynep είναι η εγγονή της κι εκείνη αναγκάζεται να της κρύψει την αλήθεια. Παράλληλα όμως, η Gonül βοηθά, με το όποιο τίμημα, την Zeynep στο σχέδιο διαφυγής της.

Η Şule είναι πολύ στενοχωρημένη, ενώ βρίσκεται στο προσκέφαλο του Cengiz, που λαμβάνει θεραπεία φρουρούμενος στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και η ζωή του διατρέχει ακόμη κίνδυνο. Επιπλέον, δεν έχει πού να πάει, ούτε καν χρήματα για ν' αγοράσει φαγητό. Είναι άστεγη και πεινασμένη. Η μόνη λύση που βρίσκει είναι να πλησιάσει και πάλι την Gonül, που της είχε φερθεί φιλικά. Όμως αυτή τη φορά, θα την βρει με έναν εντελώς αναπάντεχο τρόπο.

Η μητέρα του Mert, που μαθαίνει ότι ο γιος της και η Gamze χώρισαν, πηγαίνει γρήγορα στο σπίτι της Cahide. Εξηγεί στην Cahide πως ό, τι και να συμβεί, από τώρα και στο εξής, δεν πρέπει να υπάρξει πισωγύρισμα σ' αυτή τη σχέση. 

Η Cahide, που στην αρχή θεωρούσε ότι η κόρη της είχε δίκιο και την υποστήριζε σε αυτόν τον χωρισμό, μετά τις υποψίες της σχετικά με την Gamze, αποφασίζει να περάσει στην δράση μαζί με την συμπεθέρα της. Έτσι οι δύο νέοι, με την επιμονή των οικογενειών τους, συναντιούνται. Σε αυτή την συνάντηση η Gamze σοκάρεται, καθώς ο Mert της ζητάει να εκπληρώσει κάτι πολύ δύσκολο.

Θα αναβληθούν τα σχέδια διαφυγής της Zeynep, μετά από όσα έχουν συμβεί στην Turna; Ή μήπως θα μπορέσουν να πάνε οι δυο τους, σε ένα μέρος που δεν θα τους βρει ξανά κανείς; Θα είναι αρκετές οι αποδείξεις που θα βρει ο Επιθεωρητής Sinan, για να συλλάβει την Zeynep; Ποια άσχημη έκπληξη περιμένει την Gonül και την Zeynep στο μέρος, όπου θα αναγκαστούν να πάνε την Turna;

Επεισόδιο 13
Περίληψη
Η Şule καταγγέλει τελικά την Zeynep στην αστυνομία για απαγωγή παιδιού. Ο Επιθεωρητής Sinan ανακρίνει την Şule και εκδίδει ένταλμα σύλληψης για την Zeynep. Η Gönül τρέχει αμέσως στην Zeynep και την Turna και τους λέει τα νέα. 

Η Zeynep δεν έχει άλλη επιλογή, απ' το να το σκάσει ξανά. Η Gönül αποφασίζει να φύγει μαζί τους αυτή την φορά και ζητά την βοήθεια της Belkıs, η οποία βρίσκει έναν τρόπο για να φύγουν στο εξωτερικό. Εν τω μεταξύ, ο Cengiz ξυπνάει απ' το κώμα, όμως η χαρά της Şule δεν διαρκεί πολύ. Ο Cengiz της λέει πως θέλει να χωρίσουν. 

Όσο κι αν προσπαθεί η Şule να τον μεταπείσει, ο Cengiz είναι αποφασισμένος. Η Şule καταρρέει. Τα πράγματα στο σπίτι της Cahide γίνονται περίπλοκα. Ο Επιθεωρητής Sinan έρχεται για ανάκριση και την ρωτά πού βρίσκεται η κόρη της. Για την Cahide, αυτή είναι η πιο δύσκολη ερώτηση της ζωής της. Ηρεμεί λίγο, μόνο με την είδηση που παίρνει η Duru από τον Ali. 

Η Gamze κάνει το τεστ DNA που ήθελε ο Mert, όμως τα αποτελέσματα δεν είναι καλά για κανέναν. Το τραυματικό γεγονός που βίωσε, έχει ως αποτέλεσμα να πάρει η Cahide την απόφαση να στηρίξει την Zeynep. 

Όσο για την Şule, δεν έχει μέρος να πάει και να μείνει. Αφότου την άφησε ο Cengiz, έχει αρχίσει να πίνει και κάποιος άντρας προσπαθεί να επωφεληθεί από την κατάστασή της. Ο Ali τρέχει να βοηθήσει την Şule. 

Ωστόσο, στο τέλος του επεισοδίου, μια πολύ άσχημη έκπληξη περιμένει την Şule, η ζωή της οποίας θ' αλλάξει ριζικά. Ενώ η Zeynep, η Turna και η Gönül περιμένουν την ημέρα της αναχώρησής τους, τακτοποιούνται σ' ένα μικρό ξενοδοχείο έξω από την Κωνσταντινούπολη, χρησιμοποιώντας την ταυτότητα της Gönül. 

Στο διάστημα αυτό, η Gönül και η Zeynep βιώνουν συγκινητικές στιγμές. Ακόμη κι αν είναι για πολύ λίγο, οι τρεις τους ζουν την ευτυχία του να είναι οικογένεια. Όμως για να δούμε, θα πάνε τα πράγματα όπως τα έχουν σχεδιάσει; Θα μπορέσουν η Zeynep και η Turna να φύγουν απ' τη χώρα και να ξεκινήσουν μια νέα ζωή;

Επεισόδιο 14
Περίληψη
Τι θα αλλάξει την τύχη της Turna και της Zeynep; 
Η Zeynep βρίσκεται στο αστυνομικό τμήμα με την κατηγορία της απαγωγής ανηλίκου. Όσο περιμένει να βγει η απόφαση κράτησης, το μυαλό της είναι συνεχώς στην Turna. Σε ένα άλλο δωμάτιο του τμήματος βρίσκεται η Turna, η οποία σκέφτεται μόνο την Zeynep. Πετά στα σύννεφα την στιγμή που μαθαίνει ότι θα δει την μητέρα της, όμως αυτή που θα δει απέναντί της είναι η Şule. 

Η Şule έχει καταφέρει να ξεφύγει από τα χέρια του Necmi, όμως όταν μένει μόνη στους δρόμους με την Turna και την απορρίπτει κι ο Cengiz, αναγκάζεται να γυρίσει και να χτυπήσει την πόρτα του Necmi. Τελικά αποφασίζεται η κράτηση της Zeynep κι αυτό καταρρακώνει περισσότερο από όλους την Gönül. Όπως και να’ χει είναι κάποια που πέρασε την μισή της ζωή στην φυλακή και το τελευταίο άτομο που θέλει να δει πίσω από τα κάγκελα είναι η μοναχοκόρη της. 

Για τον επιθεωρητή Sinan η Zeynep είναι μια αμετανόητη, ιδεοληπτική και με εμμονές γυναίκα. Αν δεν ήξερε ότι η Zeynep είναι δυνατή και πεισματάρα, θα είχε ήδη κλείσει τον φάκελό της με την επονομασία «Τρελή». Τώρα όμως δεν μπορεί να εξηγήσει ούτε στον εαυτό του γιατί το μυαλό του είναι συνεχώς στην Zeynep. 

Η Şule έχει βρεθεί σε μια νέα κόλαση και είναι αναγκασμένη να ανταποκρίνεται σε κάθε επιθυμία του Necmi. Αν είχε την ευκαιρία, θα μπορούσε χωρίς δεύτερη σκέψη να τον σκοτώσει, όμως αυτός είναι ο μόνος από τον οποίο θα μπορούσε να ζητήσει βοήθεια, καθώς η Υπηρεσία Προστασίας Ανηλίκων την παρακολουθεί στενά, προκειμένου να ελέγξει τις συνθήκες ζωής της Turna. 

Η Cahide χρησιμοποιεί όλη της την δύναμη για να απελευθερώσει την κόρη της Zeynep από την φυλακή, δυστυχώς όμως οι άλλες κόρες της δεν είναι σε θέση να την στηρίξουν. Η Duru είναι αρκετά τρελή ώστε να προτείνει να απαγάγουν και πάλι τη Turna, ενώ η Gamze βρίσκεται σε άθλια κατάσταση εξαιτίας του επεισοδιακού χωρισμού της με τον Mert και της απώλειας του μωρού της. Αυτή τη στιγμή το μόνο που θέλει η Cahide είναι να βγάλει έξω την Zeynep με εγγύηση. 

Όλα όμως κρέμονται από μια λεπτή κλωστή. Η Turna είναι αναγκασμένη να ζήσει για ακόμη μια φορά στην κόλαση στην οποία έχει βρεθεί η Şule. Το μόνο πράγμα που την κρατά δεμένη με την ζωή είναι η μέρα που θα ξανασμίξει με την μητέρα της Zeynep. 

Ενώ η Gönül περιμένει με ενθουσιασμό την μέρα επισκεπτηρίου στην φυλακή, για να πάει να μιλήσει στην Zeynep, δέχεται ένα εντελώς αναπάντεχο τηλεφώνημα. Το αναντίρρητο θέλημα που θα ακούσει από το τηλέφωνο πρόκειται να αλλάξει την τύχη τόσο της Turna όσο και της Zeynep. 

Επεισόδιο 15
Περίληψη
Ενώ η Zeynep βρίσκεται στην φυλακή, την επισκέπτεται η Turna και ξεσπάει μια μικρή κρίση. Ο Επιθεωρητής Σινάν που τυχαίνει να είναι εκείνη την ώρα εκεί, ζητάει από την Turna να του πει όλα όσα της συνέβησαν. 

Όταν μαθαίνει απευθείας από την Turna ότι η Şule την πέταξε σαν σκουπίδι, καλεί αμέσως την Şule για ανάκριση όμως οι απαντήσεις της είναι εντελώς διαφορετικές από της Turna. Τότε, ο Επιθεωρητής Σινάν παίρνει την απόφαση να συλλάβει την Turna και να την αφήσει στα χέρια της υπηρεσίας προστασίας παιδιών (Πρόνοια).

Η Cahide είναι αποφασισμένη να κάνει ό,τι χρειαστεί, προκειμένου να ελευθερωθεί η κόρη της. Πρώτα μιλάει με τον Cengiz και τον πείθει να μιλήσει στην Şule, ώστε να αποσύρει την μήνυση εναντίον της Zeynep. Μετά, επισκέπτεται με βαριά καρδιά την Turna στο ορφανοτροφείο για να μιλήσει και μαζί της.

Η μεγάλη μέρα της δίκης έφτασε. Όλοι περιμένουν με κομμένη την ανάσα. Ποιά θα είναι η ετυμηγορία; Θα αφεθεί ελεύθερη η Zeynep ή θα λάβει την αυστηρότερη ποινή για απαγωγή παιδιού;
Η Şule, μετά την πίεση που της άσκησε ο Cengiz, θα κάνει συμφωνία με την Cahide, αλλά υπό έναν όρο. Θα δεχτεί ο Cengiz τον όρο αυτό;

Παρ' όλο που η ασθένεια της Gönül χειροτερεύει, αρνείται να δεχθεί οποιαδήποτε θεραπεία. Όταν η Cahide το μαθαίνει αυτό, αν και της είναι πολύ δύσκολο, το λέει στην Zeynep. Θα καταφέρει η Zeynep, η οποία έζησε όλη τη ζωή μισώντας αυτή τη γυναίκα, να πείσει την Gönül ν' αλλάξει γνώμη για τη θεραπεία;

Η Turna φαίνεται να είναι πολύ ευτυχισμένη στο ορφανοτροφείο, όπου περιβάλλεται από παιδιά της ηλικίας της. Ωστόσο, μόνο την Zeynep έχει συνέχεια στο μυαλό της. Όταν μαθαίνει ότι η Zeynep βγήκε από τη φυλακή, θέτει σε εφαρμογή ένα σχέδιο που θα τους αφήσει όλους άφωνους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

2018

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας
ΕΒΡΟΣ-ΘΡΑΚΗ 2015
http://ebroradio.blogspot.gr/
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://ebroradio.blogspot.gr/2015/02/25_8.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

Γίνε κι εσύ μέλος της ιστοσελιδας μας