-->

Δευτέρα, 8 Ιανουαρίου 2018

Anne - Μητέρα Περίληψη Επ. 06 07 08 09 10

Επεισόδιο 6

Περίληψη
H Şule βήμα-βήμα πλησιάζει την Zeynep και την Turna. Καθώς η Zeynep, μες στον φόβο, προσπαθεί να προστατεύσει την Turna, βρίσκει τον εαυτό της και στο νοσοκομείο που νοσηλεύεται η Gönül. Η μόνη λύση που απομένει στη Şule είναι να ζητήσει την βοήθεια του Ali. Όταν ο
Ali την φέρνει αντιμέτωπη με τον φόβο της αλήθειας, η Şule καταλαβαίνει περισσότερο την Zeynep.

Καθώς η Gönül αγνοεί τη σοβαρότητα της αρρώστιας της και προσπαθεί να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο, χάρη στην Zeynep και την Turna περνά την καλύτερη μέρα της ζωής της. Τελικά η Şule βρίσκει τα ίχνη της κόρης της. Όταν έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με την Τurna, αποκαλύπτονται άγνωστες αλήθειες που κανείς δεν ήξερε. 

Έφτασε η ώρα για το μικρό κορίτσι να πάρει μια απόφαση για το αν θέλει να γυρίσει το πλευρό της Şule, με την οποία ζούσε χρόνια ως Melek ή θα μείνει με την Zeynep ως Turna. Η απόφαση που θα πάρει το μικρό κορίτσι, που βρίσκεται ανάμεσα στην Şule και την Zeynep, θα επηρεάσει τους πάντες.

Επεισόδιο 7
Περίληψη
Η Şule συναντά την Melek! 
Επιτέλους η Şule βρίσκει την κόρη της Melek, που νόμιζε για νεκρή. Καθώς ζει στιγμές ευτυχίας για την εύρεση της κόρης της, η Melek δεν εμφανίζεται μπροστά της. Η Şule χρησιμοποιεί αναμνήσεις από το παρελθόν για να πείσει την Melek, όμως η Melek δεν έχει καμία πρόθεση να συγχωρήσει την μητέρα της. 

Η Zeynep δεν θέλει η Turna να αγχωθεί εξαιτίας της Şule. Από την μια μεριά είναι η Turna, το κορίτσι που έσωσε από τη κόλαση και από την άλλη μεριά η Şule, που προσπαθεί να κάνει την κόρη της Melek να την συγχωρήσει. Η Zeynep βρίσκεται στη μέση και η συνείδησή της δεν της επιτρέπει να χωρίσει μητέρα και κόρη. 

Η Turna τελικά στέκεται μπροστά στην Şule. Ενώ η Zeynep και η Şule κρατούν την αναπνοή τους περιμένοντας να δουν τι θα κάνει η Turna, εκείνη παίρνει μια απόφαση που αφήνει τους πάντες εμβρόντητους. Ο Cengiz, που βγαίνει από την φυλακή, κυνηγά την Şule. Όταν μαθαίνει ότι η Şule συναντήθηκε με τον Ali τρελαίνεται και ενώ της ζητά εξηγήσεις, έρχεται αντιμέτωπος με μια αλήθεια. 

Η Gönül που προσπαθεί σε κάθε περίπτωση να βοηθήσει την Zeynep και την Turna, ετοιμάζει μια μικρή έκπληξη για να κάνει χαρούμενη την Turna. Βλέποντας αυτό η Zeynep, χωρίς να το γνωρίζει πλησιάζει στην απάντηση των ερωτήσεων που στριφογυρίζουν στο μυαλό της. 
Επεισόδιο 8
Περίληψη
Η Zeynep, που μαθαίνει ότι η Gönul είναι η πραγματική της μητέρα, βρίσκεται ανάμεσα στα αισθήματα μίσους που νιώθει γι' αυτήν και στην ευγνωμοσύνη που της έχει, για όλη την συμπαράσταση που της παρείχε. Τελικά, παίρνει την Turna και μετακομίζουν σε καινούριο σπίτι.

Η Süle, όσο κι αν προσπαθεί να αγνοήσει ό,τι της είπε η Melek, δεν τα καταφέρνει. Η Süle, που διαλύεται τόσο από την στάση του αγροίκου Cengiz όσο και από τον συναισθηματικό φόρτο των όσων πέρασε, παίρνει την απόφαση να φύγει από την Κωνσταντινούπολη. Όμως, το να σωθεί από τον Cengiz, δεν θα είναι τόσο εύκολο όσο νομίζει. 

Η Gönul που δεν γνωρίζει τίποτα, σοκάρεται και δεν ξέρει τι να κάνει, όταν η Zeynep εμφανίζεται μπροστά της και της ζητά λογαριασμό για όλα αυτά τα χρόνια που την είχε εγκαταλείψει. Η Gönul, για να μην πληγώσει περισσότερο την Zeynep, δεν απαντά στις ερωτήσεις της. 

Ωστόσο, η ανάμειξη της Cahide στα πράγματα, έχει ως αποτέλεσμα η κατάσταση να βγει εκτός ελέγχου και το φορτίο για την Gönul να είναι δυσβάσταχτο. Η Süle, που έχει εγκαταλείψει την Melek, θυμάται, μετά από μια τηλεφωνική συζήτηση, τα αισθήματα μητρότητας που είχε ξεχάσει, φέρνοντας και πάλι τα πάντα πάνω-κάτω.
Eπεισόδιο 9
Περίληψη
Η Zeynep κατάρρευσε, όταν η Şule της πήρε την Turna μπροστά από το σχολείο, αλλά δεν μπορεί να κάνει τίποτα, αφού η Şule είναι η μητέρα της Turna. 

Η Zeynep δοκιμάζει κάθε τρόπο που της έρχεται στο μυαλό, για να βρει πληροφορίες σχετικά με την Turna, ρωτάει ακόμη και τον Ali, προκειμένου να βρει την Şule. Καθώς ο Ali ψάχνει παντού για την Şule, τον ακολουθεί επίσης και η Duru.

Η Chahide έχει δυο μέτωπα ανησυχίας: το ένα είναι η Gamze και τα θέματα που έχει με τον Mert και το άλλο είναι η Zeynep που κατέρρευσε όταν της πήραν την Turna, ωστόσο το γεγονός πως η Şule την πήρε πίσω πιστεύει ότι ήταν και το πιο σωστό και αυτό την έκανε πολύ χαρούμενη.

Η Şule κάνει ότι μπορεί για να επιστρέψει στις ευτυχισμένες μέρες με την κόρη της. Ωστόσο ότι και να κάνει η Τurna κλείνεται στον εαυτό της και δεν λέει ούτε λέξη στην Şule. Στο μεταξύ ο Cengiz είναι πολύ νευριασμένος με την επιστροφή της Turna και δεν διστάζει να την κακομεταχειριστεί. 

Με όλα αυτά που συμβαίνουν ο Rifat αρχίζει να καταχράται χρήματα από την Zeynep. Προκειμένου να πάρει οποιαδήποτε πληροφορία αφορά την Turna, η Zeynep πέφτει στην παγίδα του.

Καθώς συμβαίνουν όλα αυτά η Gönül αντικρίζει την Şule στο μπαρ που δουλεύει. Αυτή η απρόσμενη επισκέπτης αναγκάζει την Şule να προχωρήσει με προσοχή αλλά βρίσκεται εντελώς σε σύγχυση μετά την συζήτηση τους. Στο τέλος κάτω από την πίεση αυτών που πέρασε σχετικά με τον αποχωρισμό από την κόρη της, παίρνει την Turna από το χέρι και πηγαίνει στο αστυνομικό τμήμα για να καταγγείλει την Zeynep. Αλλά όταν φτάνει εκεί την περιμένει μια απρόσμενη έκπληξη.

Eπεισόδιο 10
Περίληψη
H Turna σπάει την σιωπή της!
H Turna, που δεν θέλει να μπει η Zeynep σε μπελάδες, σπάει την σιωπή της και παίζει τον ρόλο της ευτυχισμένης κόρης με την Şule. O Cengiz έρχεται αντιμέτωπος με την Zeynep, λέγοντάς της ότι από τώρα και στο εξής, ο μόνος με τον οποίο θα συνομιλεί για την Turna, είναι εκείνος. 

Ο ιδιοκτήτης του μπαρ εκνευρίζεται που η Şule φέρνει μαζί της στο μπαρ την Turna. Παράλληλα, κάποιος από τις κοινωνικές υπηρεσίες (Πρόνοια) έρχεται στο μπαρ, για να κάνει ερωτήσεις σχετικά με την Turna. Η άφιξη της αστυνομίας κάνει όλους τους πελάτες του μπαρ να φύγουν τρέχοντας. Ο ιδιοκτήτης του μπαρ ζητά από τον Cengiz να του πληρώσει αυτή την ζημιά. 

Ο Cengiz πρέπει να έχει μαζέψει τα χρήματα μέχρι την επόμενη μέρα. Εκείνος μετατρέπει την κατάσταση σε ευκαιρία και ζητάει από την Zeynep ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, με την δικαιολογία ότι θα χρησιμοποιήσει τα χρήματα, για να φτιάξει μια φυσιολογική ζωή για την Turna. 

Η Zeynep ξεκινάει έναν μεγάλο αγώνα για να βρει τα χρήματα. Η Gönül θέλει να την βοηθήσει στο θέμα των χρημάτων, ωστόσο, όταν η Zeynep μαθαίνει την πηγή των χρημάτων αυτών, σοκάρεται και αντιδρά έντονα. 

Τελικά, με την βοήθεια των αδερφών της θα βρει τα χρήματα με μια μέθοδο που θα θυμώσει την Cahide. Όταν όμως η Zeynep φτάνει στο μέρος συνάντησης με τον Cengiz, εκείνος δεν εμφανίζεται. Έτσι, πηγαίνει στο σπίτι του Rifat, όπου την περιμένει μια μεγάλη έκπληξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

2018

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας
ΕΒΡΟΣ-ΘΡΑΚΗ 2015
http://ebroradio.blogspot.gr/
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://ebroradio.blogspot.gr/2015/02/25_8.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

Γίνε κι εσύ μέλος της ιστοσελιδας μας