-->

Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2017

Η μεγάλη συμμετοχή (πάνω από το 80% ) ήταν υπέρ του Ρούτε και κατά του Βίλντερς, όπως επισημαίνουν τα διεθνή ΜΜΕ

Αν και το κόμμα του «τσίμπησε» πέντε μονάδες από τις εκλογές του 2012, ωστόσο, δεν κατάφερε να ενσαρκώσει την τρίτη αντισυστημική εξέγερση στη Δύση μετά το Brexit

Απογοήτευση επικρατεί στους κόλπους του ακροδεξιού Κόμματος της Ελευθερίας, Γκέερτ Βίλντερς, για το εκλογικό αποτέλεσμα αφού
χτες ο «Τραμπ της Ολλανδίας» δεν κατάφερε να κάνει την ανατροπή που ήλπιζε, αναδεικνύοντας τον λαϊκισμό ως την πρώτη πολιτική δύναμη στη χώρα της τουλίπας.

Αν και το κόμμα του «τσίμπησε» πέντε μονάδες από τις εκλογές του 2012, ωστόσο, δεν κατάφερε να ενσαρκώσει την τρίτη αντισυστημική εξέγερση στη Δύση μετά το Brexit και την νίκη του Ντόναλντ Τραμπ στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ, όπως χαρακτηριστικά επισημαίνει η γαλλική εφημερίδα Le Figaro. 

Γιατί δεν επικράτησε ο λαϊκισμός στην Ολλανδία 

1. Οι Ολλανδοί προτίμησαν να δώσουν το «πράσινο φως» στον ήδη δοκιμασμένο Φιλελεύθερο Ολλανδό πρωθυπουργό,Μαρκ Ρούτε επιβραβεύοντας στην ουσία το έργο του στις δύο προηγούμενες θητείες. Εμπιστεύτηκαν τον ηγέτη των Φιλελευθέρων που μπορεί να επαίρεται για τις καλές επιδόσεις της οικονομίας και για το ότι ο δείκτης ανεργίας στη χώρα δεν ξεπερνά το 5% .Επιπλέον, η σκληρή ρητορική που υιοθέτησε τις τελευταίες ημέρες ο Ολλανδός πρωθυπουργός για να αντιμετωπίσει τα φραστικά πυρά από την Τουρκία, ήταν καταλυτική για τους Ολλανδούς πολίτες που πείστηκαν ότι ο Ρούτε είναι ένας ισχυρός ηγέτης.  

2. Η μεγάλη συμμετοχή (πάνω από το 80% ) ήταν υπέρ του Ρούτε και κατά του Βίλντερς, όπως επισημαίνουν τα διεθνή ΜΜΕ.  

3. Αν και ο Βίλντερς είχε απήχηση στη νέα γενιά της Ολλανδίας, αυτή του γύρισε την... πλάτη.Μετά τις πέντε χτες το απόγευμα, πολλοί ήταν οι νεαροί ψηφοφόροι που προσήλθαν στις κάλπες για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα με τα ολλανδικά ΜΜΕ να επισημαίνουν ότι κινητοποιήθηκαν για να μην αναδειχθεί πρώτη δύναμη ο σταρ της ολλανδικής Ακροδεξιάς.  

4. Ο Βίλντερς απέφευγε το τελευταίο διάστημα τις δημόσιες εμφανίσεις  γιατί είχε δεχτεί απειλές για τη ζωή του μετά τις ρατσιστικές δηλώσεις που είχε κάνει για τους Μαροκινούς μετανάστες ότι είναι "αποβράσματα" της κοινωνίας. Το γεγονός ότι δεν βρισκόταν στην πρώτη γραμμής της δημοσιότητας, πιθανότατα του στοίχισε σε ψήφους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

2018

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας
ΕΒΡΟΣ-ΘΡΑΚΗ 2015
http://ebroradio.blogspot.gr/
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://ebroradio.blogspot.gr/2015/02/25_8.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

Γίνε κι εσύ μέλος της ιστοσελιδας μας