-->

Δευτέρα, 6 Μαρτίου 2017

Μπρούσκο 688-692 : Συγκλονιστικές οι εξελίξεις αυτή την εβδομάδα

Αγνοώντας η Μελίνα ότι ο Αχιλλέας πηγαίνει στα Χανιά, θέλοντας να της κάνει έκπληξη, ετοιμάζεται να πάει στη Κύπρο κάνοντάς του κι εκείνη.. έκπληξη. 

Η Μαρίνα ακούει ότι η Δήμητρα πήρε 2.000.000 απ’ τον λογαριασμό του Νεκτάριου και της επιτίθεται πλέον ευθέως. 

Ο Πάτροκλος βρίσκεται στο σπίτι του Αχιλλέα,
προκειμένου να πιεί ένα ποτό με τη Δανάη, όταν ο Ματθαίος και η Στέλλα απροειδοποίητα αποφασίζουν να μείνουν κι αυτοί εκεί προκειμένου να προσέχουν την Αγάπη.

Στο μεταξύ, η Άλκηστις δίνει μάχη για τη ζωή της, όταν της επιτίθεται μέσα στο σπίτι της, άνθρωπος του Αλκιβιάδη.

688ο επεισόδιο

Ενώ ο Πάτροκλος πλησιάζει με κακό σκοπό τη Δανάη, ο Αχιλλέας αποφασίζει να αφήσει την Αγάπη στο σπίτι και να πάει στα Χανιά, προκειμένου να φέρει πίσω τη Μελίνα. Η Δανάη, όταν μείνει μόνη της με το παιδί, καλεί στο σπίτι τον Πάτροκλο για ένα ποτό. 

Η Αναστασία προκαλεί τον Αντρέα να κάνουν μια σοβαρή συζήτηση σχετικά με το θέμα του γάμου και αντιλαμβάνεται πως ο Αντρέας κάπου μέσα του πιστεύει πως το εμπόδιο είναι και πάλι τα συναισθήματά της για τον Ματθαίο, παρότι η ίδια τον διαβεβαιώνει για το αντίθετο. 

Ο Διαμαντής πηγαίνει με τη Ρενάτα στο Ηράκλειο και συνεχίζει την προσπάθειά του να τη γοητεύσει μέσα από δώρα και γενναιόδωρες παροχές. Στο μεταξύ, η Δάφνη παρακολουθεί τις εξελίξεις και είναι έξαλλη που ο Διαμαντής δείχνει να την ξεπερνάει και να συνεχίζει τη ζωή του. Η Στέλλα στην Κύπρο, προσπαθεί να μείνει έγκυος και "κυνηγάει" τον Ματθαίο στο σπίτι, στο γραφείο και γενικά όπου τον πετύχει..

689ο επεισόδιο

Αγνοώντας η Μελίνα ότι ο Αχιλλέας έρχεται στα Χανιά, θέλοντας να της κάνει έκπληξη, ετοιμάζεται να πάει στη Κύπρο κάνοντάς του κι εκείνη.. έκπληξη. Το ζευγάρι κινδυνεύει να μην συναντηθεί κι η Βασιλική αναλαμβάνει να σώσει την κατάσταση μ’ ένα πολύ ακραίο τρόπο. 

Ο Χαρίδημος, προκειμένου να κερδίσει χρόνο έως ότου κατασταλάξει ποια θα επιλέξει για σύντροφό του, πασάρει σε Γεσθημανή και Κωνσταντίνα, το ίδιο παραμύθι πετυχαίνοντας έτσι να κρατηθούν οι δύο γυναίκες σε απόσταση μεταξύ τους. 

Ο Ματθαίος, χαλάει άθελά του τα σκοτεινά σχέδια του Πάτροκλου, όταν εμφανίζεται ξαφνικά στο σπίτι του Αχιλλέα με σκοπό να κοιμηθεί εκεί. Η Μαρίνα ακούει ότι η Δήμητρα πήρε 2.000.000 απ’ τον λογαριασμό του Νεκτάριου και της επιτίθεται πλέον ευθέως. 

Η Κωνσταντίνα δίνει λεπτομερή περιγραφή της Ρενάτας στη Δάφνη, κάνοντάς την να σκυλιάσει ακόμα περισσότερο με τον Διαμαντή. Ο δρόμος για την ολοκλήρωση του σχεδίου του Πάτροκλου ανοίγει, όταν εκτός του Αχιλλέα, ετοιμάζεται να κατέβει στη Κρήτη κι ο Ματθαίος για να συναντήσει την Αναστασία, αφήνοντας έτσι τη φύλαξη της μικρής Αγάπης, μόνο στη Δανάη.

690ο επεισόδιο

Ο Αντρέας δείχνει την δυσαρέσκεια του στην Αναστασία για την συνάντηση της με τον Ματθαίο, αφού μοιάζει να υποψιάζεται ότι πέραν της επαγγελματικής τους σχέσης, συμβαίνει και κάτι άλλο. 

Ο Πάτροκλος, υποδυόμενος κάποιον άλλο, μαθαίνει από την Δανάη ότι ο Αχιλλέας θα παρατείνει την διαμονή του στην Κρήτη με την Μελίνα, άρα τώρα μπορεί να μπει στο σπίτι ανενόχλητος, όπου εκεί βρίσκεται και η μικρή Αγάπη και να προχωρήσει με τα υποχθόνια σχέδια του. 

Η Δήμητρα τα έχει βάλει πλέον με όλους αφού δεν έχει από πουθενά στήριξη και κατανόηση και ζητά εκδίκηση.. έτσι βρίσκει την ευκαιρία και αποκαλύπτει στην Αλίκη την παράνομη σχέση που είχε ο Χρήστος με την Κορίνα. Η Δάφνη κοντεύει να σκάσει από περιέργεια για το ποια είναι αυτή η κοπέλα που έχει κινήσει το ενδιαφέρον του Διαμαντή και ζητά να μάθει πληροφορίες.. ενώ ο Διαμαντής κάνει ακόμα ένα βήμα για να φέρει πιο κοντά του τη Ρενάτα. 

Παράλληλα, η Δάφνη, βγαίνει εκτός εαυτού, όταν βρίσκει στο λαπτοπ των τριών κοριτσιών στοιχεία, ότι αυτές οι έκαναν το φωτομοντάζ του Μύρου και της Βασιλικής προκειμένου να αναστατώσουν τη ζωή της και του Μηνά ..

691o επεισόδιο

Ο Πάτροκλος βρίσκεται στο σπίτι του Αχιλλέα, προκειμένου να πιεί ένα ποτό με τη Δανάη, όταν ο Ματθαίος και η Στέλλα απροειδοποίητα αποφασίζουν να μείνουν κι αυτοί εκεί προκειμένου να προσέχουν την Αγάπη. Στο μεταξύ, στα Χανιά, η Μελίνα προσπαθεί να ολοκληρώσει τις δουλειές της, προκειμένου να επιστρέψει με τον Αχιλλέα στην Κύπρο.

Ο Χρήστος λέει στην Αλίκη πως η Δήμητρα της είπε ψέματα για τη σχέση του με την Κορίνα, προκειμένου να τον εκδικηθεί. Η Αλίκη θα πάει και θα τη βρίσει, αλλά παράλληλα θα γίνει μάρτυρας μιας σκηνής που θα την τρομοκρατήσει. Ο Διαμαντής ξεκινάει σοβαρή σχέση με τη Ρενάτα, ενώ η Δάφνη απολύει τις τρεις κοπέλες από το σπίτι του Μύρου. 

Ο Χαρίδημος, πιάνει δουλειά στο χασάπικο και παράλληλα προσπαθεί να ισορροπήσει ανάμεσα στη διπλή σχέση που έχει συνάψει με την Κωνσταντίνα και τη Γεσθημανή, χωρίς μεγάλη επιτυχία. Ο Αντρέας αποφασίζει να μιλήσει στον αστυνόμο Αρχοντάκη για το κύκλωμα τοκογλυφίας του Αλκιβιάδη.

692o επεισόδιο

Η Άλκηστις δίνει μάχη για τη ζωή της, όταν της επιτίθεται μέσα στο σπίτι της, άνθρωπος του Αλκιβιάδη. Η Δήμητρα βλέπει τυχαία στο δρόμο τον Πάτροκλο να ερωτοτροπεί με την Δανάη και την κυριεύει το συναίσθημα της ζήλιας. 

Η είδηση ότι υπάρχει γιατρός που υπόσχεται να σηκώσει την Μαρίνα και πάλι στα πόδια της, δίνει τεράστια χαρά κι ελπίδα στ’ αδέλφια Ματθαίου. Στο μεταξύ ο Ανδρέας αποκαλύπτει στον Παύλο και στην Αναστασία, ότι ο αστυνόμος Αρχοντάκης είναι στο πλευρό του με σκοπό την εξολόθρευση του κυκλώματος τοκογλυφίας του Αλκιβιάδη, ενώ παράλληλα η επιμονή του Αλκιβιάδη να επιστρέψει ο Σήφης στα Χανιά, τον φέρνει σε συνεχή κόντρα με τον Διαμαντή. 

Ο Μηνάς δέχεται το φλερτ μιας αιθέριας ύπαρξης κι αναπτερώνετε το ηθικό του. Η Μελίνα, ελεύθερη πλέον απ’ τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις στα Χανιά, ετοιμάζεται με χαρά να επιστρέψει στη Κύπρο, στο πλευρό του αγαπημένου της Αχιλλέα. 

Ματθαίος και Αναστασία έρχονται ολοένα και πιο κοντά κι είναι πλέον θέμα χρόνου να ενώσουν τις ζωές τους.. ίσως αυτή τη φορά για πάντα. Και ο Πάτροκλος καραδοκεί για μία ακόμη φορά στο σπίτι του Αχιλλέα… 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

2018

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας
ΕΒΡΟΣ-ΘΡΑΚΗ 2015
http://ebroradio.blogspot.gr/
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://ebroradio.blogspot.gr/2015/02/25_8.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

Γίνε κι εσύ μέλος της ιστοσελιδας μας