-->

Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

Με μεγάλη μας λύπη θα πρέπει να σας ενημερώσουμε για κάποιες εξελίξεις που αφορούν στη σειρά Icerde

Όπως γνωρίζετε πολύ καλά, η σελίδα μας δεν ασχολείται ποτέ με τη μετάφραση σειρών που έχουν αγοραστεί ή πρόκειται να αγοραστούν στην Ελλάδα. 


Στο παρελθόν υπήρξαν αρκετά προβλήματα και εντάσεις με την εταιρεία που αγοράζει κατ’ αποκλειστικότητα Τουρκικές σειρές για προβολή στη χώρα μας και τη σελίδα μας. 

Τον τελευταίο καιρό με πρωτοβουλία της εταιρίας έχουν αλλάξει πολλά πράγματα και έχουν εκλείψει οι μεγάλες εντάσεις, καθώς αντιμετωπίζει πλέον με σεβασμό και τη δουλειά μας και τη σελίδα μας.

Στο πλαίσιο του καλού αυτού κλίματος, είχαμε συζητήσει με τη συγκεκριμένη εταιρεία στην αρχή της σεζόν και πριν ξεκινήσουμε οποιαδήποτε νέα μετάφραση, για το κατά πόσο υπήρχε περίπτωση να αγοραστεί η σειρά Icerde στην Ελλάδα. 

Η απάντηση που μας είχε δοθεί ήταν ότι κάτι τέτοιο δεν θα συνέβαινε γιατί δεν αγοράζονται σειρές με λιγότερα από 40 επεισόδια. 

Τα δεδομένα όμως άλλαξαν.
Η μεγάλη επιτυχία του σίριαλ, οδηγεί τελικά την εταιρεία παραγωγής να συνεχίσει τη σειρά και δεύτερη σεζόν και να μη μείνει μόνο στα 39 επεισόδια όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί. Κατόπιν τούτου, αποφασίστηκε από την γνωστή Ελληνική εταιρεία να αγοραστεί η σειρά και αμέσως μας ζήτησαν να σταματήσουμε οποιαδήποτε μετάφραση επεισοδίων.

Με μεγάλη μας λύπη πρέπει λοιπόν να σας ενημερώσουμε ότι η ομάδα μας θα σταματήσει να μεταφράζει τη συγκεκριμένη σειρά. 

Το κάνουμε πραγματικά με βαριά καρδιά γιατί είναι μια πολύ αγαπημένη σειρά, γιατί αφιερώσαμε πολύ χρόνο και κόπο τους τελευταίους μήνες σε αυτή την προσπάθεια και γιατί επιθυμία μας είναι πάντα να ολοκληρώνουμε οτιδήποτε αρχίζουμε και να αντιμετωπίζουμε με σεβασμό όλους όσοι μας ακολουθούν τόσα χρόνια.

Ωστόσο, πάνω απ’ όλα σεβόμαστε τους νόμους της χώρας και δεν θέλουμε να έχουμε κανενός είδους μπλέξιμο με κανέναν. (Πνευματικά δικαιώματα) 

Εμείς θα συνεχίσουμε όπως πάντα να δουλεύουμε σκληρά και εθελοντικά για την όσο το δυνατόν πιο έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωσή σας γύρω από τις αγαπημένες σας σειρές και ταινίες και βέβαια, θα συνεχίσουμε και τα εβδομαδιαία events που οργανώνουμε για να βλέπουμε όλοι μαζί τα επεισόδια.

Απο το www.evros-thraki.com σας ενημερώνουμε.
Για ολους τους παραπάνω λόγους σταματαμε και εμεις την ON LINE μετάδοση των επεισοδιων , συνεχίζοντας ομως με τις περιληψεις των επεισοδιων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

2018

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας
ΕΒΡΟΣ-ΘΡΑΚΗ 2015
http://ebroradio.blogspot.gr/
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://ebroradio.blogspot.gr/2015/02/25_8.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

Γίνε κι εσύ μέλος της ιστοσελιδας μας