-->

Σάββατο, 18 Φεβρουαρίου 2017

Μην περιμένεις να σου χτυπήσει την πόρτα πρώτα η ΑΕΠΙ και η GEA. Μάθε τώρα για τα δικαιώματα σου.

Η Ελληνική Συμβουλευτική Εταιρεία για θέματα Πνευματικής Ιδιοκτησίας (Ε.Σ.Ε.Π.Ι) είναι σήμερα ο μοναδικός φορέας που προστατεύει παράλληλα με τα Πνευματικά δικαιώματα και τα δικαιώματα των χρηστών μουσικής. Ένας από τους σκοπούς της ίδρυσης του φορέα, είναι η ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ μουσικής για τους επαγγελματίες που κάνουν χρήση μουσικής στα καταστήματα τους. 
Η ΕΣΕΠΙ διαχειρίζεται το μεγαλύτερο Ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο μουσικής, απαλλαγμένο από ΑΕΠΙ και GEA.Έτσι είναι
σε θέση να παρέχει την ΕΚΔΟΣΗ ΑΔΕΙΑΣ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ από τους Δήμους, ΧΩΡΙΣ την υποχρέωση καταβολής δικαιωμάτων στην ΑΕΠΙ. 

Σε πολλές περιπτώσεις η ΕΣΕΠΙ εγγυάται την ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΧΡΕΩΝ
των επιχειρήσεων (καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και Ξενοδοχεία) στην ΑΕΠΙ και στην GEA.

Για περισσότερες πληροφορίες ρωτήστε τον τοπικό σας σύμβουλο της ΕΣΕΠΙ  2554300501(Έβρος)  ή τηλεφωνήστε στο 211 800 1141 και 2312 200074.

Προς όλα τα ξενοδοχεία που δραστηριοποιούνται στον Ελλαδικό χώρο :

Η ΕΣΕΠΙ εξασφάλισε την δυνατότητα έκδοσης Αδειών Δημοσίας Εκτέλεσης από Οργανισμό Διαχείρισης και Προστασίας Πνευματικών Δικαιωμάτων (με άδεια από τον Ο.Π.Ι) για την κάλυψη των τηλεοράσεων σε ξενοδοχεία και επιχειρήσεις ενοικιαζόμενων δωματίων με μια μικρή οικονομική επιβάρυνση (σε πολλές περιπτώσεις σε επιχειρήσεις που διαθέτουν έως 20 δωμάτια η επιβάρυνση είναι ΜΗΔΕΝΙΚΗ) .

Έτσι υπό την επίβλεψη της ΕΣΕΠΙ, ανοίγει ο δρόμος σε ξενοδοχεία και επιχειρήσεις ενοικιαζόμενων δωματίων, της οριστικής απαλλαγής τους από την ΑΕΠΙ έχοντας όμως το δικαίωμα να διατηρούν τηλεοράσεις στις εγκαταστάσεις τους. Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 211 800 1141 και 2312 2000 74

Η Ελληνική Συμβουλευτική Εταιρεία για θέματα Πνευματικής Ιδιοκτησίας (ΕΣΕΠΙ) είναι η μοναδική αξιόπιστη λύση ενάντια στην πολιτική της ΑΕΠΙ. Στα τελευταία 5 χρόνια παρουσίας της στην Ελλάδα, έχει κερδίσει ή έχει εξασφαλίσει την δικαίωση σε όλες τις επιτροπές ποιότητας ζωής των Δήμων με θέμα τα Πνευματικά και Συγγενικά Δικαιώματα, πάρα πολλές δίκες (άμεσα με το νομικό της τμήμα και έμμεσα μέσω της συμβουλευτικής της ιδιότητας) όπως και εξασφάλισε την απαλλαγή από ΑΕΠΙ και GEA (σε πολλές περιπτώσεις την διαγραφή χρεών) σε πάνω από 2.600 επιχειρήσεις στην Ελλάδα.

Μην περιμένεις να σου χτυπήσει την πόρτα πρώτα η ΑΕΠΙ και η GEA. Μάθε τώρα για τα δικαιώματα σου.

site   esepi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

2018

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας
ΕΒΡΟΣ-ΘΡΑΚΗ 2015
http://ebroradio.blogspot.gr/
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://ebroradio.blogspot.gr/2015/02/25_8.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

Γίνε κι εσύ μέλος της ιστοσελιδας μας