-->

Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου 2017

Πρόωρο τέλος με τραγωδία για το Μπρούσκο

Από τη δεύτερη κιόλας σεζόν ήταν γνωστό πως ο Ανδρέας Γεωργίου (Αχιλλέας) και ο Αποστόλης Τότσικας (Σήφης) δεν είχαν και τις καλύτερεε σχέσεις.

Κι αυτό γιατί οι φήμες λένε πως ο Γεωργίου κρατούσε για τον εαυτό του τις πιο ενδιαφέρουσες ιστορίες, τα περισσότερα κοντινά πλάνα και
σχεδόν όλα τα ακριβά εξωτερικά γυρίσματα σε ευρωπαϊκές πρωτεύουσες. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα αρκετές «καλλιτεχνικές» διαφωνίες με τον Τότσικα, ο οποίος ωστόσο ως άψογος επαγγελματίας δεν τράβηξε ποτέ τα πράγματα σε άκρα.

Όλα αυτά βέβαια μέχρι πέρσι οπότε και ένας μεγάλος καβγάς την άνοιξη οδήγησε τον Αποστόλη Τότσικα στην απόφαση να αποχωρήσει από το καστ. Τότε όλη η παραγωγή έπεσε πάνω του, ενώ υπήρχε, σύμφωνα με πληροφορίες του Λοιπόν, και άνωθεν παρέμβαση από τον ΑΝΤ1, προκειμένου ο ηθοποιός να παραμείνει στο πρωταγωνιστικό καστ του «Μπρούσκο».

Την ίδια στιγμή, στην Κύπρο υπήρχε και όργιο φημών για απίστευτους καβγάδες του Γεωργίου και με την τηλεοπτική του σύζυγο Ελένη Βαΐτσου (Μελίνα), με αποτέλεσμα να θέλει κι εκείνη να φύγει από τη σειρά. Κάτι τέτοιο όμως θα τίναζε κυριολεκτικά το «Μπρούσκο» στον αέρα. Βαΐτσου και Τότσικας λοιπόν υπέγραψαν και για τον τέταρτο και τελευταίο κύκλο της σειράς βλέποντας βέβαια και μια σημαντική αύξηση στις αποδοχές τους.

Όλα λοιπόν πήγαιναν καλά και το πρωταγωνιστικό τρίο της καθημερινής σειράς είχε τυπικές ψυχρές σχέσεις στα γυρίσματα. Μέχρι πριν λίγες μέρες.... Πληροφορίες από τη Λευκωσία, σύμφωνα πάντα με το περιοδικό Λοιπόν, αναφέρουν πως στις πρώτες συζητήσεις για το φινάλε της σειράς ο Γεωργίου ήθελε να κρατήσει happy end για τον εαυτό του και τη Μελίνα και τραγωδία για τον Σήφη, ο οποίος θα έπεφτε θύμα δολοφονικής επίθεσης.

Όπως είναι φυσικό, αυτό εξόργισε τόσο τον ηθοποιό όσο και άλλους συντελεστές της σειράς. Ωστόσο, ο Γεωργίου εμφανίζεται αμετάπειστος, με αποτέλεσμα το κλίμα στα γυρίσματα να θυμίζει πλέον θερμοκρασίες Σιβηρίας... Έτσι, είναι πολύ πιθανό η σειρά να ολοκληρωθεί ένα μήνα νωρίτερα από τον αρχικό προγραμματισμό.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

2018

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας
ΕΒΡΟΣ-ΘΡΑΚΗ 2015
http://ebroradio.blogspot.gr/
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://ebroradio.blogspot.gr/2015/02/25_8.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

Γίνε κι εσύ μέλος της ιστοσελιδας μας