-->

Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

Μπρούσκο: Επεισόδια 678 – 679 – 680 – 681 – 682

Δευτέρα 20/2/17 – Επεισόδιο 678:  Όλοι πανικοβάλλονται από την εξαφάνιση του Σήφη στην Ιταλία καθώς το μυαλό τους πάει στον Αλκιβιάδη και στη μανία του για εκδίκηση. 


Την ίδια στιγμή στην Κύπρο ο
Ματθαίος προσπαθεί να συγκρατήσει το Νεκτάριο για να μην αντιδράσει με τρόπο βiαιο απέναντι στη Δήμητρα. Από την άλλη, ο έλεγχος στο σπίτι χάνεται λόγω της απουσίας της Μελίνας και τα δύο μωρά κάνουν ότι θέλουν τον Αχιλλέα ο οποίος δείχνει να το διασκεδάζει.

Η αντίδραση του Μύρου, όταν μαθαίνει για το παρελθόν της, απογοητεύει τη Δάφνη που αποφασίζει να εγκαταλείψει τα Χανιά και να μετακομίσει στην Αθήνα, ενώ ο Μηνάς συνεχίζει να… χαστουκίζει τις τρεις κοπέλες πρωί, μεσημέρι και βράδυ! 

Στο μεταξύ, ο Ματθαίος δεν έχει το κουράγιο να αντιμετωπίσει αυτή τη φορά την κατάσταση με τη Στέλλα η οποία για τους δικούς της λόγους γεμίζει και πάλι από φοβίες…

Τρίτη 21/2/17 – Επεισόδιο 679: Ο Ανδρέας συνειδητοποιεί ότι στο μυαλό και στην ψυχή της Αναστασίας είναι βαθιά ριζωμένη η μορφή του Ματθαίου και ενοχλείται. 

Ο Ματθαίος αναγκάζεται να φύγει από το σπίτι και να ζητήσει καταφύγιο στου Αχιλλέα μετά τις ακραίες αντιδράσεις της Δήμητρας. Η Δάφνη δείχνει ότι σκέφτεται σοβαρά να εγκατασταθεί μόνιμα στην Αθήνα και η Μελίνα με τη Βασιλική προσπαθούν να τη μεταπείσουν, ενώ ο Διαμαντής της ζητάει για μια ακόμα φορά να ξανασμίξουν. 

Η Αλίκη πέφτει στην ανάγκη της Γεσθημανής με σκοπό να εξασφαλίσει μια δουλειά για τον Χρήστο στα Χανιά. Από την άλλη, ο Χρήστος στήνει ένα κόλπο για να ξεφορτωθεί μια και καλή την Κορίνα. 

Η Κωνσταντίνα επιστρέφει στη Κρήτη και παίρνει μια πρώτη πικρή γεύση των όσων μεσολάβησαν κατά την απουσία της, η Δήμητρα έχει κυριευτεί από μίσος και φτάνει στο σημείο να αδειάσει τον τραπεζικό λογαριασμό του Νεκτάριου, ενώ η Μελίνα χάνει τον έλεγχο όταν ο Αχιλλέας της ομολογεί πως έχει «παραστρατήσει». 

Στο μεταξύ ο Πάτροκλος μαθαίνει τον τόπο διαμονής του Σήφη στην Ιταλία και μαζί με τον Αλκιβιάδη αποφασίζουν να τον βγάλουν από τη μέση…

Τετάρτη 22/2/17 – Επεισόδιο 680: Η Μελίνα επιστρέφει στην Κύπρο και εκπλήσσεται με την κατάσταση που επικρατεί στο σπίτι, μη ξέροντας αν πρέπει να γελάσει ή να κλάψει με τις «κακές συνήθειες» του Αχιλλέα και των δυο μωρών. 

Ο Νεκτάριος ξαναφέρνει με το ζόρι τη Μαρίνα στο σπίτι των Ματθαίων ενώ έρχεται ξανά αντιμέτωπος με τον ανεξέλεγκτο θυμό της, ο οποίος τροφοδοτείται συνέχεια από τη Δήμητρα. Στα Χανιά ο Αλκιβιάδης με τον Πάτροκλο ετοιμάζουν ένα σατανικό σχέδιο για την εξόντωση του Σήφη και της Άλκηστης. 

Η Κωνσταντίνα μαθαίνει για την εpωτική σχέση του Χαρίδημου με τη Γεσθημανή και πάνω στο θυμό της αποφασίζει να φύγει με τη Δάφνη στην Αθήνα. Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, ο Αντρέας αποφασίζει να υποχωρήσει για μια ακόμα φορά απέναντι στην Αναστασία. 

Ωστόσο, η ζωή έχει άλλα σχέδια για τον Ματθαίο και την Αναστασία που θα έρθουν ξανά αντιμέτωποι με την αλήθεια του άρρηκτου δεσμού που θα τους συνδέει για πάντα και δεν τους αφήνει να συνεχίσουν τις ζωές τους χωριστά…

Πέμπτη 23/2/17 – Επεισόδιο 681: Ο Αλκιβιάδης αρχίζει να εκτελεί το σχέδιό του κι έτσι παριστάνει τον μετανιωμένο, πείθοντας σχεδόν τους πάντες, εκτός του Ανδρέα, για τις καλές προθέσεις που έχει απέναντι στον Σήφη και την Άλκηστη. 

Τη στιγμή που η βαθιά αγάπη θα ενώσει για μία ακόμη φορά Ματθαίο και Αναστασία, στην Κύπρο η Στέλλα εκφράζει στην Αλεξάνδρα την επιθυμία της να αποκτήσει παιδί από τον Ματθαίο. Η Μελίνα συναντιέται με τη Δήμητρα στο κτήμα Δημοσθένους και δέχεται τα πυρά της. 

Η Κωνσταντίνα κι η Δάφνη προσπαθούν να βρουν τις ισορροπίες τους στην Αθήνα, αλλά τίποτα δεν φαίνεται να τις ικανοποιεί. Παράλληλα στα Χανιά, ο Μηνάς χρησιμοποιώντας την πονηριά του, καταφέρνει να ξεσηκώσει τον Μύρο και τον Χαρίδημο να φύγουν για την Αθήνα. 

Η μεγάλη διαφορά ηλικίας που χωρίζει το Διαμαντή από τη νεαρή ασφαλιστική σύμβουλο, τη Ρενάτα, δεν τον αποτρέπει να δείξει το πόσο έχει γοητευτεί. 

Στο μεταξύ ο Αχιλλέας δεν αντέχει άλλο τη συμπεριφορά της Δήμητρας και αποφασίζει να την ξεσκεπάσει στα μάτια όλων. Έτσι, όταν τους πηγαίνει στο σπίτι του Πάτροκλου όλοι σοκάρονται με το θέαμα καθώς πιάνουν τη Δήμητρα με τον Πάτροκλο στο κρεβάτι…

Παρασκευή 24/2/17 – Επεισόδιο 682: Ο Νεκτάριος γίνεται έξαλλος από αυτά που αντίκρισε και πηγαίνει να επιτεθεί στον Πάτροκλο ο οποίος, όμως, βγάζει ένα σουγιά και απειλεί να τον χρησιμοποιήσει, ενώ μπαίνουν στη μέση ο Ματθαίος και ο Αχιλλέας και ακολουθεί μάχη μεταξύ τους. 

Η Δήμητρα κατηγορεί τον Πάτροκλο καθώς αρχίζει να φοβάται ότι μετά από αυτή την αποκάλυψη θα χάσει την κηδεμονία των παιδιών της. Από την πλευρά του ο Πάτροκλος αποφασίζει ότι έφτασε η στιγμή να εκδικηθεί με τον χειρότερο τρόπο τον Αχιλλέα. 

Η Μελίνα προσπαθεί να αποτρέψει την Αλεξάνδρα από το να πλησιάσει τη Μαρίνα με σκοπό να την πείσει να γνωρίσει τον αδερφό της. 

Ο Αλκιβιάδης έχει μετακομίσει από το σπίτι και δείχνει ήρεμος και συνεργάσιμος έτσι ώστε όταν έρθει η ώρα να βγάλει από τη μέση την Άλκηστη να στρέψει τις υποψίες αλλού. 

Ο Διαμαντής δείχνει πολύ γοητευμένος από τη νέα γυναίκα που μπήκε στη ζωή του, τη στιγμή που η Δάφνη με την Κωνσταντίνα βασανίζουν τον Χαρίδημο και τον Μύρο στην Αθήνα καθώς έχουν καταλάβει ότι τις παρακολουθούν. 

Στο μεταξύ, η Μελίνα είναι έτοιμη για το ταξίδι της στην Κρήτη με την μικρή Αγάπη, όμως όταν έρχεται η στιγμή για την αναχώρηση τους στο αεροδρόμιο, η μικρή είναι εξαφανισμένη…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

2018

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας
ΕΒΡΟΣ-ΘΡΑΚΗ 2015
http://ebroradio.blogspot.gr/
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://ebroradio.blogspot.gr/2015/02/25_8.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

Γίνε κι εσύ μέλος της ιστοσελιδας μας