-->

Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2017

Xιόνια και πάλι σε όλο τον Έβρο

Έχει δημιουργηθεί ουρά χιλιομέτρων, δεν υπήρξε καμιά προετοιμασία", επισημαίνουν αγανακτισμένοι.

Στο ίδιο έργο θεατές μιας και πέρσυ στο ίδιο σημείο υπό τις ίδιες καιρικές συνθήκες "δίπλωσε" νταλίκα και κινδύνευσαν ανθρώπινες ζωές.

Παρόλες τις προβλέψεις και προγνώσεις του καιρού η Εγνατία Α.Ε. δεν έριξε αλάτι, με αποτέλεσμα να παρατηρούνται αυτά τα φαινόμενα.

Το μεγάλο πρόβλημα εντοπίζεται μεταξύ κόμβου
Σαπών και πρώην κόμβου Δικέλλων.

Nέο κύμα κακοκαιρίας πλήττει τη χώρα μας και το Νομό Έβρου από τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017.

Η Αριάδνη, ο Βίκτωρ και τώρα τρίτο κύμα κακοκαιρίας ήρθε να πλήξει και πάλι στην περιοχή φέρνοντας έντονες χιονοπτώσεις και βροχές. 

Στην πόλη της Αλεξανδρούπολης από νωρίς το πρωί ρίχνει χιονόνερο.

Όσο ανεβαίνουμε προς τα βόρεια του Νομού τα καιρικά φαινόμενα είναι πιο έντονα. Χιόνι συναντάμε από τις Φέρες του Δήμου Αλεξανδρούπολης.

Και πάνω που κατάφεραν να ηρεμήσουν λίγο τα πράγματα, να καθαριστούν οι δρόμοι, να αναζωογονηθούν οι Δήμοι, να σου και καινούρια κακοκαιρία.

Να τονίσουμε εδώ πως η κατάσταση στην Εγνατία Οδό από Κομοτηνή προς Αλεξανδρούπολη είναι δύσκολη μιας και το χιόνι έιναι αρκετό με αποτέλεσμα οχήματα που κινούταν σε αυτή τη διαδρομή να "κολλήσουν" και να καθηλωθούν στο χιόνι, με τους οδηγούς να βρίσκονται σε κατάσταση σύγχισης.

Σύμφωνα με το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών κατά τη διάρκεια της νύχτας τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά ενώ από τις πρώτες πρωινές ώρες έως και το απόγευμα τα ισχυρά φαινόμενα θα εντοπίζονται στο βόρειο Αιγαίο, τη Μακεδονία και την Θράκη.   Κατά τη διάρκεια της νύχτας θα σημειωθεί παγετός σε όλα τα ορεινά, καθώς και τα ημιορεινά της κεντρικής και βόρειας χώρας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

2018

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας
ΕΒΡΟΣ-ΘΡΑΚΗ 2015
http://ebroradio.blogspot.gr/
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://ebroradio.blogspot.gr/2015/02/25_8.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

Γίνε κι εσύ μέλος της ιστοσελιδας μας