-->

Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2017

Και τώρα μιλάει η Θεσσαλονίκη..Mε σοβαρά προβλήματα παρατηρούνται στη συμπρωτεύουσα..

Η Αριάδνη φτάνει σταδιακά στο τέλος της, κάνοντας την τελική επίθεση της, η οποία θα κρατήσει έως την Πέμπτη. Τις δυο μεγαλουπόλεις, Αθήνα και Θεσσαλονίκη, είχε αποφασίσει εξαρχής να τις αφήσει τελευταίες και καταϊδρωμένες, κάνοντας τους μετεωρολόγους αλλά και τους ερασιτέχνες να χάσουν τα αυγά και τα Πασχάλια, αφού άλλη μέρα αναμένονταν τα χιόνια και άλλη μέρα ήρθαν, ενώ γενικές
αστοχίες ως προς το χρόνο, υπήρχαν και στη Δυτική Ελλάδα.

Αυτή τη στιγμή μεγάλες στιγμές ζει η Θεσσαλονίκη μετά από πολλά χρόνια, καθώς σοβαρά προβλήματα προκαλούνται από την επέλαση του χιονιά, με πυκνές χιονοπτώσεις. Κεντρικοί δρόμοι αρχίζουν να αντιμετωπίζουν προβλήματα, καθώς όπως μας ενημερώνουν δεν υπάρχουν εκχιονιστικά μηχανήματα σε επάρκεια. Οι χιονοπτώσεις στη συμπρωτεύουσα θα συνεχιστούν έως τις βραδινές ώρες, τουλάχιστον.

Στην Αθήνα ο νυχτερινός χιονιάς έντυσε στα λευκά το λεκανοπέδιο, αλλά σήμερα μας εγκατέλειψε, αφήνοντας μας ωστόσο τα βουνά μας, σχετικά ελαφρώς χιονοστρωμένα, για ακόμη μια φορά, παρά το γερό ξέσπασμα της νύχτας. Μπορεί να μην μα έφερε το ιστορικό, αλλά οι όμορφες εικόνες που συνόδευσαν το νυχτερινό ξέσπασμα, θα μας κρατούν συντροφιά.

Σε εξέλιξη λοιπόν είναι το τελευταίο χτύπημα της Αριάδνης, το οποίο πλέον αφορά κυρίως τη Βόρεια Ελλάδα, όπου και έχει μετατοπιστεί ο όγκος των χιονοπτώσεων. Από την Τετάρτη και από τα Δυτικά, νέο κύμα χιονιά θα εισβάλει από τα Δυτικά, επηρεάζοντας τη Δυτική, Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα, ενώ στα Νότια θα περάσουμε πλέον σε βροχές, καθώς το κύμα ψύχους μετατοπίζεται Βορειότερα. Το νέο κύμα χιονιά ωστόσο θα είναι αρκετά ποιο αξιόλογο.

Αυτή τη φορά η Βόρεια Ελλάδα θα δεχτεί πυκνές χιονοπτώσεις, καθώς επίσης η Ήπειρος, τα χαμηλότερα υψόμετρα της Δυτικής Στερεάς, ολόκληρη η Θεσσαλία και η Κεντρική Στερεά από τη Λαμίας και Βορειότερα, καθώς έρχεται χιονιάς... Νοτιάς!!! Οι άνεμοι θα στραφούν σε Νοτιάδες, μεταφέροντας υγρασία από το Ιόνιο στα ενδότερα της χώρας μας. Εξαιτίας των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών, αυτές θα μετατρέπονται σε σφοδρές χιονοπτώσεις. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

2018

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας
ΕΒΡΟΣ-ΘΡΑΚΗ 2015
http://ebroradio.blogspot.gr/
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://ebroradio.blogspot.gr/2015/02/25_8.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

Γίνε κι εσύ μέλος της ιστοσελιδας μας