-->

Τρίτη, 3 Ιανουαρίου 2017

Bu sehir arkadan gelecek-Αυτή η πόλη θα σε ακολουθεί - 1ο Επεισόδιο

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 1

Όταν ο Ali ήταν μόνο πέντε χρόνων, γίνεται μάρτυρας του θανάτου της μητέρας του. Ο Rauf που εργάζεται ως σεφ σε εμπορικό πλοίο αναλαμβάνει την επιμέλειά του και τον παίρνει κάτω από τις φτερούγες του. Δουλεύουν μαζί για είκοσι
τέσσερα χρόνια στο πλοίο.

Ο Rauf αφιερώνει τη ζωή του στο να γίνει μητέρα και πατέρας και κάνει τα πάντα για να βοηθήσει τον Ali να ξεχάσει τη τραυματική περίοδο της ζωής του.

Ο Ali που αποκαλεί τον Rauf “ Anne/Μητέρα”, με την υποστήριξή του σπουδάζει ναυσιπλοΐα. Ξεχνά εντελώς και ποτέ δεν νιώθει ότι είναι μόνος του ή ορφανός. Στην ηλικία των είκοσι οκτώ είναι πολύ κοινωνικός, μιλάει πέντε γλώσσες, είναι πολύ ώριμος και όμορφος.

Η Derin κόρη του ιδιοκτήτη του πλοίου Metin Mirkelamoglu είναι στα πρόθυρα μιας πολύ σημαντικής απόφασης για τη ζωή της. Καθώς είναι έτοιμη να φτάσει στο ζενίθ της ευτυχίας με τον αρραβωνιαστικό της Yigit, στη πραγματικότητα γίνεται όλο και πιο δυστυχισμένη κάθε μέρα που περνά.

Καθώς το πλοίο που είναι μέσα ο Ali πλησιάζει στην αποβάθρα, η Derin ξυπνάει με ένα τελείως διαφορετικό όνειρο και αγνοεί εντελώς ότι η ζωή της πρόκειται να αλλάξει για πάντα..
Για χρόνια ο Ali δεν ήθελε να δουλέψει σε πλοίο που πιάνει λιμάνι στην Κωνσταντινούπολη. Μετά την τραυματική εμπειρία που είχε δεν θέλει να ξαναδεί αυτή τη πόλη. Ωστόσο ο Rauf αναπολεί την Κωνσταντινούπολη πάρα πολύ κι έτσι ο Ali συμφωνεί να πάει μαζί του υπό έναν όρο. Να μην κατέβει από το πλοίο.

Όμως ο Rauf έχει έρθει στην Κωνσταντινούπολη ειδικά για το καλό του Ali καθώς η αρρώστια του επιδεινώνεται. Θέλει πριν πεθάνει να ξεσκεπάσει τα μυστικά από το παρελθόν του Ali και είναι αποφασισμένος να αφήσει τον Ali σε έμπιστα χέρια. Για να το πετύχει αυτό σχεδιάζει να ψάξει τον παλιό του φίλο Sahin Vargi ο οποίος είναι παλιός πρωταθλητής πυγμαχίας.

Αλλά μόλις φτάνουν στην Κωνσταντινούπολη και αρχίζουν να αποβιβάζονται, τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως τα είχε σχεδιάσει ο Rauf. Ο Ali γίνεται ο ήρωας στην ιστορία μιας νεαρής γυναίκας που δεν την ξέρει.
ΠΡΕΜΙΕΡΑ Τετάρτη 4 Ιανουαρίου @ 20:00(19:00 ώρα Ελλάδας) στο ATV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

2018

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας
ΕΒΡΟΣ-ΘΡΑΚΗ 2015
http://ebroradio.blogspot.gr/
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://ebroradio.blogspot.gr/2015/02/25_8.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

Γίνε κι εσύ μέλος της ιστοσελιδας μας