-->

Δευτέρα, 9 Ιανουαρίου 2017

ΟΣΟ ΒΑΡΟΥΝ ΤΑ ΣΙΔΕΡΑ - ΜΙΧΑΛΗΣ ΗΛΙΑΣΚΟΣ & ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΟΣΑΚΗΣ

Το τραγούδι "Όσο βαρούν τα σίδερα" σε στίχους και μουσική του Στέλιου Φουσταλιεράκη, πρώτη εκτέλεση Ιωάννης Μπερνιδάκης, ερμήνευσαν μέσα στη χθεσινή χιονοθύελλα στο Διδυμότειχο, οι καλλιτέχνες Μιχάλης Ηλιάσκος και Βαγγέλης Δροσάκης.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι καλλιτέχνες βρίσκονταν έξω στο χιόνι με -10 βαθμούς υπό το μηδέν για τις ανάγκες των Greek Natural Videos.

Αυτή τη φορά τη σειρά των Greek Natural Videos ήρθε να συμπληρώσει η πόλη του
Διδυμοτείχου.

Να θυμίσουμε πως τα Greek Natural Videos είναι δημιουργία των ίδιων των καλλιτεχνών, σκηνοθέτης τους είναι ο Δημήτρης Τεκτονίδης. Στόχος των Greek Natural Videos είναι η προβολή των φυσικών τοπίων και η ομορφιά της χώρας μας, μέσα από καινοτόμα και εναλλακτικά videos.

Ο Μιχάλης Ηλιάσκος και Βαγγέλης Δροσάκης είναι δύο μουσικοί από το Βόρειο Έβρο που ένωσαν τις μουσικές τους ικανότητες για να δημιουργήσουν ένα πρωτοποριακό δίδυμο.

Το τρίτο μέλος είναι ο σκηνοθέτης Δημήτρης Τεκτονίδης, που ταξιδεύει με τους μουσικούς σε όλη την Ελλάδα, δημιουργώντας τη σειρά Greek Natural Videos, μια ιδέα που σκοπό έχει να προβάλλει τα όμορφα μέρη του τόπου με το μάτι του σκηνοθέτη, δένοντας μουσική και θεματολογία.

Ο Μιχάλης Ηλιάσκος ερμήνευσε με την ιδιαίτερη φωνή του το τραγούδι ενώ ο Βαγγέλης Δροσάκης γνώστης 7 διαφορετικών μουσικών οργάνων επέλεξε τον τζουρά σαν μουσικό όργανο για την εκτέλεση του τραγουδιού. Όσο για το Δημήτρη Τεκτονίδη για άλλη μια φορά σκηνοθέτησε άψογα ένα ακόμη video το οποίο μπορείτε να το απολαύσετε.

Το κανάλι μας www.evros-thraki.com  στηρίζει τους καλλιτέχνες που μας δείχνουν την ομορφιά των τοπίων του νομού Έβρου και όχι μόνο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

2018

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας
ΕΒΡΟΣ-ΘΡΑΚΗ 2015
http://ebroradio.blogspot.gr/
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://ebroradio.blogspot.gr/2015/02/25_8.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

Γίνε κι εσύ μέλος της ιστοσελιδας μας