-->

Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2017

Καλαμάτα: Στην «κατάψυξη» και σήμερα, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα ο νομός

Στην κατάψυξη και σήμερα η Μεσσηνία -όπως και ολόκληρη η χώρα- με ιδιαιτέρως χαμηλές, αρνητικές πολλές ώρες την ημέρα θερμοκρασίες και ισχυρό παγετό που καθιστά δυσχερή την κυκλοφορία των οχημάτων σε εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο.


Στον ορεινό όγκο του Ταϋγέτου και τα υπόλοιπα ορεινά του νομού μας, συνεχίζει να χιονίζει κυρίως τις πρώτες πρωινές ώρες και αργά το βραδυ.

Ιδιαίτερη προσοχή, χρειάζεται να δειξουν οι οδηγοί που κινούνται στα οδικά δίκτυα Καλαμάτας-Σπάρτης μέσω Ταϋγέτου και Καλαμάτας-Τρίπολης-Αθήνας καθώς σε ορισμένα τμήματα είναι απαραίτητη η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων. Αλυσίδες ειδικότερα, χρειάζονται τα οχήματα στο νέο αυτοκινητόδρομο Αθηνών – Κορίνθου – Τρίπολης – Καλαμάτας από το 84 έως το 210 χιλ/τρο, στο δρόμο Τρίπολης-Καλαμάτας από το 7,5 έως το 30 χλμ καθώς και από το 26ο χιλ/τρο έως το 41ο χιλ/τρο της Εθνικής Οδού Καλαμάτας – Σπάρτης (μέσω Ταϋγέτου).

Επίσης από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου ανακοινωθηκε πως με αποφάσεις των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας και Λακωνίας, λόγω των δυσμενών καιρικών φαινομένων (χιονόπτωση-παγετός), απαγορεύεται η κυκλοφορία των πάσης φύσεως φορτηγών οχημάτων άνω των 3,5 τόνων σε συγκεκριμενα τμηματα του αυτοκινητοδρόμου Καλαμάτα-Τρίπολη-Κόρινθος.

Επίσης με απόφαση του δήμου Πυλου-Νέσατορος σήμερα παραμείνουν κλειστά τα σχολεία Χανδρινου , Σουληναριου και Βλαχοπούλου. Τα υπόλοιπα σχολεία της Μεσσηνίας, λειρουργούν κανονικά.

Ως θερμαινόμενος χώρος για όσους έχουν αναγκη λειτουργεί μέχρι το βραδυ το Α΄ΚΑΠΗ του δήμου Καλαμάτας (στην οδό Μπούτση 1) τηλέφωνο 27210 95655.
Επίσης στη διάρκεια της ημέρας στη διάθεση των πολιτών είναι και το Β’ ΚΑΠΗ του δήμου (στην περιοχή Κουφού Ελιές).
 
ΠΗΓΗ ΕΡΤ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

2018

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας
ΕΒΡΟΣ-ΘΡΑΚΗ 2015
http://ebroradio.blogspot.gr/
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://ebroradio.blogspot.gr/2015/02/25_8.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

Γίνε κι εσύ μέλος της ιστοσελιδας μας