-->

Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2016

iCERDE ΕΠ. 01-02-03-04-05-06-07 - 30/11/2016


Επεισόδιο 1

Περίληψη
Ο Sarp (Çağatay Ulusoy) και ο Mert (Aras Bulut İynemli) φοιτούν στην ακαδημία της Αστυνομίας και γίνονται σκληροί ανταγωνιστές, χωρίς να γνωρίζουν ότι είναι αδέλφια.
Ο Διοικητή του τμήματος Δίωξης Λαθρεμπορίου και Οργανωμένου
Εγκλήματος, Yusuf, αποβάλλει τον Sarp από την ακαδημία μία μόλις εβδομάδα πριν από την αποφοίτηση.
Την μέρα της αποφοίτησης ο Sarp, σημαδεύοντας με το όπλο του τον Yusuf, κάνει το πρώτο του βήμα σε μια εντελώς άγνωστη και ολοκαίνουρια ζωή. Σ' αυτόν τον νέο, αλλά σκοτεινό κόσμο, ο μεγαλύτερος εχθρός του Sarp θα είναι ο έτερος καλύτερος φοιτητής της ακαδημίας, ο Mert.
Eπεισόδιο 2
Ο Sarp βγαίνει εκτός ελέγχου όταν βρήκε ένα στοιχείο που έδειχνε ότι ο αδελφός του που θεωρούσε νεκρό, είναι ζωντανός. Έφτασε στο σημείο να εγκαταλείψει το σχέδιο που είχαν κάνει με τον διοικητή Yusuf. Είτε θα προσπαθήσει να βρει τα ίχνη του αδελφού του, κάνοντας τον χαφιέ, ή θα νικηθεί από τον θυμό του και θα αντιμετωπίσει τον ''Κεμπαπτζή Celal'' που απήγαγε τον αδελφό του. 


Από την άλλη μεριά, ο Mert θα συνεχίσει με επικίνδυνο τρόπο να πλησιάζει ακόμη περισσότερο την Eylem και την Fusun, αν και δεν ξέρει ότι είναι η μητέρα του. Τα μυστικά του Mert μέσα στην αστυνομία και του Sarp μέσα στη μαφία έρχονται σταδιακά στο φως.

Επεισόδιο 3
Την νύχτα που ο Ömer εκτελέστηκε από τον Davut, ο Sarp αναγκάστηκε να πυροβολήσει τον εαυτό του στον ώμο για να σώσει τη ζωή του επιθεωρητή Mert. Αυτό έπρεπε να μείνει μυστικό ανάμεσα στον Mert και τον Sarp. Ο Mert δραπέτευσε για να σωθεί ενώ ο Davut άφησε τον τραυματισμένο Sarp στο δάσος να πεθάνει. Εκείνη τη νύχτα όμως που ο Sarp νόμιζε ότι θα πεθάνει στο δάσος, τον βοήθησε την τελευταία στιγμή κάποιος που δεν περίμενε ποτέ. 

Ο Davut θα πρέπει να δώσει εξηγήσεις γι' αυτό στον Κεμπαπτζή Celal. Ο Alyanak υποψιάστηκε ότι κάποιος βοήθησε τον τραυματία Sarp να γυρίσει στο γκαράζ. Η Füsun έψαχνε τον Sarp όλη τη νύχτα, αλλά δεν μπόρεσε να τον βρει. Ανησυχώντας ότι κάτι του συνέβη πηγαίνει στον Alyanak στο γκαράζ. Κρύβουν από την Füsun ότι ο Sarp είναι τραυματισμένος. Ο Κεμπαπτζής Celal τον μετέφερε σ' ένα κρυφό σπίτι κοντά στη λίμνη για να γίνει καλά. Μεταξύ του Sarp και της Melek, που δεν τον άφησε μόνο του εκεί, άρχισαν να αναπτύσσονται τρυφερά συναισθήματα.

Eπεισόδιο 4
Η Fusun είναι πολύ στενοχωρημένη γιατί ο Sarp, αντί να γίνει αστυνομικός, δουλεύει για τον Celal. Ένα πρωινό είναι αδιάθετη και λυποθυμά. Η Eylem την πηγαίνει αμέσως στο νοσοκομείο. Εν τω μεταξύ, μετά από αυτά που συνέβησαν στο δάσος, ο Celal βάζει τον Sarp οδηγό της Yesim. Όταν ο Sarp καλυτερεύει, ξεκινάει την νέα του δουλειά. Ο Celal που παρατηρεί ότι ο Mert έρχεται πιο κοντά με την Fusun και την Eylem και θυμώνει πάρα πολύ, ειδικά όταν βλέπει τον Mert στο πλέον ακατάλληλο γι' αυτόν μέρος. Αποφασίζει να τιμωρήσει τον Mert γι' αυτό. 

Ο Davut, που είναι ερωτευμένος με την Melek, είναι γεμάτος μίσος απέναντι στον Sarp από την μέρα που τον είδε με την Melek στο σπίτι της λίμνης. Αποφασίζει να κάνει κάποια κίνηση προς την Melek για το θέμα αυτό. Ο Sarp δεν θέλει να στενοχωρεί άλλο την μητέρα του, αφού εκείνη είναι αδιάθετη και αισθάνεται ότι βρίσκεται μεταξύ της μητέρας του και της δουλειάς. Ο Yusuf το διαισθάνεται και καταστρώνει ένα σχέδιο.

Επεισόδιο 5
Περίληψη
Η Μelek έχει αμφιβολίες για τον Sarp. Αισθάνεται ότι έχει υποχρέωση να ξεκαθαρίσει αυτή την κατάσταση. Αν όντως, ο Sarp είναι αυτός που στέλνει πληροφορίες στον Yusuf, πρέπει να το μοιραστεί με τον Gelal. 

Ο Sarp είναι πολύ χαρούμενος όταν μαθαίνει από τον Necep ότι ο αδελφός του ζει. Ωστόσο, ο Necep έκαψε το σπίτι, εξαφανίζοντας έτσι κάθε ίχνος για τον εντοπισμό του.

Ο Sarp ανακαλύπτει ότι ο Gelal θα κάνει μια μεγάλη παράδοση με τον φιλοξενούμενό του, τον Αkan Isik. Είναι σίγουρος ότι αυτή τη φορά θα τελειώσει μια και καλή το θέμα με τον Gelal και ότι θα βρει και τον αδελφό του. 
Εν τω μεταξύ, ένας νεαρός τύπος που ονομάζεται Baris, ξεκινάει να δουλεύει στο εστιατόριο της Fusun. Ποιος είναι αυτός ο Baris, στον οποίο η Fusun συμπεριφέρεται με τέτοια μητρική στοργή; Ποιος είναι πραγματικά ο Baris; 
Καθώς ο κλοιός συνεχίζει να σφίγγει γύρω από τον Gelal, θα μπορέσει η Μelek, που ξεκίνησε ένα καινούριο παιχνίδι, να αποδείξει ότι ο Sarp είναι ένας απ' τους συνεργάτες του Yusuf;

Επεισόδιο 6
Περίληψη 
Ο Yusuf αναλαμβάνει δράση μαζί με το τμήμα των ειδικών επιχειρήσεων της αστυνομίας για να κόψουν τη φόρα του Celal. Στην Yesim δεν αρέσει καθόλου το ότι η εταιρεία του Celal θα είναι στο όνομα της Melek.


Έτσι, αποφασίζει να χρησιμοποιήσει την προσέγγιση του Sarp προς την Melek, σαν παγίδα. Ο Yusuf λέει στην ομάδα του ότι ανάμεσά τους υπάρχει άνθρωπος του Celal και ότι πρέπει να βρεθεί ποιος είναι αυτός. Η ομάδα του Yusuf θα περάσει μια δύσκολη δοκιμασία.

Επεισόδιο 7
Περίληψη
Η Melek, ο Celal και ο Mert είναι πολύ προβληματισμένοι με το νέο άρθρο που έγραψε η Eylem, σχετικά με τα παιδιά του δρόμου.
Ο Celal έδωσε εντολή στον Mert να βρει ποιος κρύβεται πίσω απ' αυτό. Ο Mert μαθαίνει ότι η Eylem ήταν αυτή που έγραψε το άρθρο, όμως δεν το λέει στον Κεμπαπτζή Celal, γιατί δεν θέλει να πάθει κανένα κακό η Eylem. Παράλληλα, μια πληροφορία μέσα στο άρθρο σχετικά με το παρελθόν του, τράβηξε την προσοχή του Mert και αποφασίζει να το ψάξει περαιτέρω.


Ο Sarp αντιλαμβάνεται ότι η φωνή στο μήνυμα που έλαβε στον αυτόματο τηλεφωνητή του με το όνομα ''αγάπη μου'', είναι του Διοικητή Yusuf. Έτσι, θέτει ένα σχέδιο σε εφαρμογή προκειμένου να μην το μάθει η Melek.
Ο Bariş συναντιέται με αυτόν που τον έβαλε στο εστιατόριο της Fusun και του δίνει τις πρώτες του εντολές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

2018

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας
ΕΒΡΟΣ-ΘΡΑΚΗ 2015
http://ebroradio.blogspot.gr/
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://ebroradio.blogspot.gr/2015/02/25_8.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

Γίνε κι εσύ μέλος της ιστοσελιδας μας