-->

Δευτέρα, 8 Ιανουαρίου 2018

Anne - Μητέρα Περίληψη Επ. 01 02 03 04 05

Περίληψη Επ. 01
Η Melek είναι ένα μικρό κορίτσι που βρίσκει ευτυχία σε κάθε στιγμή που ζει και στον μικρόκοσμό της ονειρεύεται κιόλας. Η Zeynep αρχίζει προσωρινά να εργάζεται στο σχολείο της Melek κι έτσι οι δρόμοι τους συναντιούνται. 

Η Melek είναι βάρος για την μητέρα
της την Sule. Έχει τέτοια εμμονή με τον φίλο της, τον Cengiz, που κάνει ακόμα και τα στραβά μάτια όταν αυτός βασανίζει την Melek. 
Ωστόσο, η Zeynep καταλαβαίνει αμέσως την κατάσταση της Melek και αποφασίζουν μαζί με άλλη μία δασκάλα να παρακολουθήσουν αυτήν την υπόθεση από κοντά. Δύσκολες στιγμές περιμένουν τη Sule και τον Cengiz.

Εν τω μεταξύ η Zeynep αγχώθηκε με μια πρόσκληση γάμου που έλαβε από την Πόλη. Η απόφασή της θα την αναγκάσει να επαναπροσδιορίσει την σχέση της με την οικογένειά της.
Για την Melek, το να είναι έξω στους δρόμους είναι πιο ασφαλές για εκείνη, απ' το να είναι στο σπίτι. Ένα βράδυ, ενώ περπατούσε με το κουνέλι της, μπλέκεται σε μια κατάσταση που θα της αλλάξει τη ζωή.

Η Zeynep πήρε τελικά απάντηση από το πανεπιστήμιο, όπου είχε κάνει αίτηση και θα κάνει επιτέλους τη δουλειά που πάντα ήθελε. Θυμάται όμως ότι η ζωή δεν κυλάει σύμφωνα με τα σχέδιά που κάνει κάποιος, αλλά κυλάει με τα γεγονότα που του συμβαίνουν. 
Ένα βράδυ, οι δρόμοι της Zeynep και της Melek θα συναντηθούν ξανά μετά από ένα ατυχές γεγονός. Σε αυτήν την επικίνδυνη περιπέτεια η Zeynep και η Melek δεν γνωρίζουν τι πρόκειται να τους συμβεί.

Περίληψη Επ.02
Με το που φτάνουν στην Κωνσταντινούπολη η Zeynep και η Melek συνεχίζουν να τις κυνηγούν σε κάθε τους βήμα ο κίνδυνος και οι αναποδιές. Επιπλέον η Zeynep αγνοεί παντελώς ότι πρόκειται να έρθει αντιμέτωπη με τη βιολογική της μητέρα που την εγκατέλειψε πριν πολλά χρόνια.
Tην στιγμή που η Gönül είναι και πάλι ελεύθερη βρίσκει τον εαυτό της δίπλα στην Cahide. Αυτή είναι αποφασισμένη να κρατήσει την υπόσχεση που έδωσε πολλά χρόνια πριν, ωστόσο σε μια απρόσμενη στιγμή στο σπίτι τους γίνεται κάτι που παίρνει τη μορφή χιονοστιβάδας. Το μυστικό της Zeynep και της Melek βρίσκεται στα χέρια της Gönül.

Η Zeynep μετά τη συμβουλή που παίρνει από την Gönül, αποφασίζει πως το σωστότερο για τη Melek είναι να είναι μαζί με την οικογένεια της, όμως εκεί τους περιμένει ένας μεγάλος κίνδυνος. 

Θα καταφέρουν η Zeynep και η Melek να προστατέψουν το μυστικό τους;

Περίληψη Επ.03
Με την ξαφνική άφιξη της Zeynep και της Turna στο σπίτι, η ισορροπίες της οικογένειας Güneş κλωνίζονται... Παρόλο που η Ζευνέπ γνωρίζει πολύ καλά ότι το ασφαλέστερο μέρος για την Turna είναι το σπίτι της οικογένεια της, οι συνεχείς ερωτήσεις της Cahide για την εγγονή της κολλάνε τη Ζευνπέπ στον τοίχο. 

Η Zeynep είναι αναποφάσιστη για το αν θα πει την αλήθεια στην οικογένειά της για την Turna ή θα την πάρει και θα πάνε σε κάποιο άλλο μέρος.... Στην Bandirma, οι ελπίδες για να βρεθεί η Melek έσβησαν. Ο Cengiz θέλει η Sule να κανονίσει την κηδεία. Η Sule αν δεν κάνει αυτό που θέλει ο Cengiz αντιμετωπίζει την πιθανότητα να τον χάσει. Η Sule, που είναι υποχρεωμένη να διαλέξει ανάμεσα στον Cengiz και την Melek, είναι πολύ μπερδεμένη. 

Η Turna, η οποία σκέφτεται ότι όλα θα πάνε καλά και ότι ανήκει σε μια ευτυχισμένη οικογένεια, έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με κάποιον από το παρελθόν της. Παρόλο που η Turna κάνει τα πάντα για να του αποδείξει ότι δεν είναι η Melek, το ότι την αναγνώρισαν μπερδεύει το αίσθημα της ηρεμίας που είχε. Ο Ali, ο οποίος μαθαίνει μία πληροφορία σχετικά με τη Zeynep, πλησιάζει ακόμα ένα βήμα στο μυστικό της Zeynep και της Turna. 

Ο Ali για να κρατήσει το μυστικό τους κάνει μια πρόταση στην Zeynep, η οποία γυρίζει τον κόσμο της ανάποδα.

Περίληψη Επ.04
Η Zeynep είναι έτοιμη να κάνει οτιδήποτε προκειμένου να προστατέψει την Turna και συνειδητοποιεί γι’ άλλη μια φορά πως μια μητέρα μπορεί να θυσιάσει και τη ζωή της για το παιδί της κι έτσι δέχεται την πρόταση του Ali. Όταν ο Ali και η Zeynep έρχονται πρόσωπο με πρόσωπο, εκείνος καταλαβαίνει ότι η Zeynep είναι πολύ διαφορετική απ’ ότι πίστευε.

Η Zeynep που θέλει η Turna να έχει μια φυσιολογική ζωή, θέλει να την εγγράψει στο σχολείο. Ωστόσο αυτό είναι πολύ πιο δύσκολο απ’ ότι πίστευε στην αρχή και η Zeynep είναι έτοιμη να εγκαταλείψει την προσπάθεια, όταν τελευταία στιγμή έρχεται η Gönül να τη σώσει. Με τη βοήθεια της Gönül η Turna αρχίζει σχολείο και σιγά-σιγά πλησιάζει την ευτυχισμένη ζωή που επιθυμούσε. 

Η Sule που βλέπει το όνομα της Zeynep στο σημειωματάριο της Melek πηγαίνει να την βρει. Όταν η Sule καταφέρνει να βρει το τηλέφωνο της Zeynep, αμέσως κατευθύνεται και η ίδια στην Κωνσταντινούπολη κι επικοινωνεί με τη Zeynep…

Η Zeynep που έχει ξεπεράσει όλες τις επικίνδυνες επιθέσεις, έχει πλέον δημιουργήσει ισχυρούς δεσμούς με την Turna, την Cahide και την οικογένεια της. Όμως με ένα και μόνο τηλεφώνημα όλα θα διαλυθούν.
Επεισόδιο 5 
Παντού επικρατεί αναταραχή μετά το τηλεφώνημα της Sule. Η Cahide που υπήρξε μάρτυρας στο τηλεφώνημα προκαλεί ένταση ανάμεσα στην ίδια και την Zeynep η οποία είναι έτοιμη να τα παρατήσει όλα και να εγκαταλείψει την ίδια της την οικογένεια για την Turna.

Η Sule είναι σε πλήρη σύγχυση αφότου έμαθε ότι η κόρη της είναι ζωντανή. Είναι αποφασισμένη να δει τη Melek αλλά δεν μπορεί να ελέγξει τα νεύρα της και καταλήγει στη φυλακή.

Όταν η Turna συνειδητοποιεί ότι προκαλεί προβλήματα στη Zeynep και την οικογένεια της, βρίσκει από μόνη της τη λύση.

Γράφει ένα γράμμα στη Zeynep και το σκάει. Καθώς η Zeynep πιστεύει ότι είναι η αποκλειστική υπεύθυνη για όλο αυτό, αρχίζει να ψάχνει παντού για την Turna, ενώ η Gonul δεν την αφήνει μόνη της σε αυτή την έρευνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

2018

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας
ΕΒΡΟΣ-ΘΡΑΚΗ 2015
http://ebroradio.blogspot.gr/
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://ebroradio.blogspot.gr/2015/02/25_8.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

Γίνε κι εσύ μέλος της ιστοσελιδας μας