-->

Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου 2016

Μπρουσκο Επεισοδιο 622 623 624 625 626--21/11/2016

Ο Σήφης, εξοργίζεται και επιτίθεται στον Πάτροκλο, αρνούμενος ότι έχει σχέση με την Άλκηστη τη στιγμή που ο Αχιλλέας πιεστεύει πως γιορτάζουν επέτειο με τη Μελίνα και της ετοιμάζει μια έκπληξη. 

Όμως στη συνέχεια βρίσκεται ο ίδιος αντιμέτωπος με μια έκπληξη...
Παράλληλα ο Μύρος τυφλώνεται από ζήλια για τη Δάφνη και τη στήνει έξω απ’ το σπίτι του Διαμαντή απειλώντας να του το ισοπεδώσει ενω Χαρίδημος και Μηνάς προσπαθούν να τον ηρεμήσουν. Ο Παύλος ανακαλύπτει ότι κάποιος πείραξε τα συμβόλαια του οινοποιείου κι ανυποψίαστος επιπλήττει την Χρυσάνθη, παρουσία του Πάτροκλου. Τα παλικάρια του Σήφη την τελευταία στιγμή σώζουν τον Αλέξη όταν δέχεται επίθεση απ’ τους μπράβους του Αλκιβιάδη.

Η Αναστασία ενημερώνει για το περιστατικό τον Ανδρέα που αποφασίζει να δράσει δραστικά προκειμένου να ξεσκεπάσει τη σπείρα των τοκογλύφων. Ο Νεκτάριος, η Αλεξάνδρα και ο Ματθαίος φτάνουν στην Αθήνα με τον Ματθαίο να δείχνει αποφασισμένος να κάνει λαχτάρα στη Στέλλα! Στο μεταξύ στην Κύπρο, ο Αχιλλέας και η Μελίνα αιφνιδιάζονται από την παρουσία της Δήμητρας...
Επεισόδιο 622
Επεισόδιο 623
Η απρόοπτη επίσκεψη της Δήμητρας στο σπίτι, που βλέπει εκεί το μωρό του Νεκτάριου και της Αλεξάνδρας, φέρνει σε δύσκολη θέση τη Μελίνα. Από την άλλη ο Αχιλλέας της επιτίθεται αφού δεν πείθεται με τις εξηγήσεις που του δίνει για τη σχέση της με τον Πάτροκλο και την διώχνει. Κατόπιν η Δήμητρα πηγαίνει στον Πάτροκλο για συμπαράσταση κι εκείνος την καθησυχάζει μιας και σύντομα θα έχει στοιχεία από τον ντετέκτιβ, για την απιστία του Νεκτάριου. 

Η Τζιβαγέρα, η Κουκίτσα και η Αρχοντοπούλα προσπαθούν να κάνουν το Μύρο να ξεχάσει τη Δάφνη. Την ίδια στιγμή η Δάφνη ψάχνει για σπίτι καθώς δεν πείθεται από τη Βασιλική και την Κωνσταντίνα να γυρίσει στο Μύρο. Στο μεταξύ ο Ανδρέας ζητά από τον Αλέξη να συνεργαστούν προκειμένου να ξεσκεπάσει τον Αλκιβιάδη, ο Διαμαντής με τη βοήθεια του Πάτροκλου συνεχίζει το σχέδιο του για την καταστροφή του Παύλου Γιαννακάκη, ενώ η Χρυσάνθη καταφέρνει να μάθει ποιος μπήκε στο σπίτι και ανακάτεψε τα χαρτιά του Παύλου...

Επεισόδιο 624
Ο Αχιλλέας αρχίζει να δυσανασχετεί με την ολοκληρωτική αφοσίωση της Μελίνας στη δουλειά. Παράλληλα το ζευγάρι καυγαδίζει και για τη διαπαιδαγώγηση των παιδιών. Μετά την επίθεση εναντίον του Αλέξη, η Αναστασία φοβάται πλέον για τη ζωη του Σήφη που τα έχει βάλει με τους τκογλύφους ενώ ο Αντρέας, προσπαθεί να την κρατήσει μακριά από την υπόθεση. 

Ο Μηνάς με την καθοδήγηση της Δάφνης υπογράφει μια πολύ καλή συμφωνία με μια φαρμακευτική εταιρία. Από την άλλη ο Χαρίδημος κάνει ακόμη μία προσπάθεια προκειμένου να καταφέρει τη Δάφνη να επιστρέψει στο Μύρο. Στο μεταξύ... κι ενώ η Χρυσάνθη βλέπει από τις κάμερες ότι ο Πάτροκλος είναι αυτός που μπήκε κρυφά στο σπίτι της και του ζητά εξηγήσεις... ο Αχιλλέας ζητά από τη Μελίνα να σταματήσει τη δουλειά..

Επεισόδιο 625
Μετά την απαίτηση του Αχιλλέα να σταματήσει η Μελίνα να εργάζεται το ζευγάρι έρχεται σε αντιπαράθεση. Ο Μύρος ζητάει συμβουλές από το Σήφη προκιμένου να καταφέρει τη Δάφνη να επιστρέψει κοντά του. 

Οι δικαιολογίες που λέει ο Πάτροκλος στη Χρυσάνθη για την κρυφή επίσκεψή του στο σπίτι της, φαίνεται να την πείθουν και να την καθησυχάζουν. Αργότερα ο Πάτροκλος με το Διαμαντή συζητάνε τις λεπτομέρειες πριν εκτελέσουν το σαμποτάζ κατά του Παύλου Γιαννακάκη. Ο Σήφης συγκρίνει την Άλκηστη με τη Μελίνα, προκαλώντας ανησυχία στη Γεσθημανή. 

Από την άλλη ο Αλέξης, εμπιστεύεται στον Σήφη ότι ο Ανδρέας γνωρίζει πολλά για το κύκλωμα τοκογλυφίας. Ο Ματθαίος εκφοβίζει τη Στέλλα πως θα χωρίσουν και τελικά την πείθει να επιστρέψουν αεροπορικώς στην Κύπρο. Στο μεταξύ η Δάφνη καταφθάνει στην Κύπρο και αντιλαμβάνεται αμέσως το βαρύ κλίμα που επικρατεί στο σπίτι του Αχιλλέα και της Μελίνας...

Επεισόδιο 626
Η Μελίνα και ο Αχιλλέας προσπαθούν να κρύψουν την κρίση που περνάει ο γάμος τους από τη Δάφνη την οποία φιλοξενούν στο σπίτι τους. Στην Κρήτη ο Χαρίδημος ζητάει από τον Μύρο ένα πολύ μεγάλο χρηματικό ποσό και ο Μύρος δέχεται αμέσως να του το δώσει. 

Ο Παύλος Γιαννακάκης είναι περήφανος για το καινούργιο του κρασί που πρόκειται να βγάλει στην αγορά όμως ο Διαμαντής με τον Πάτροκλο ετοιμάζονται να τον σαμποτάρουν. 

Ο Νεκτάριος και η Δήμητρα, ο καθένας με τα ένοχα μυστικά του, ασφυκτιούν μέσα στον προβληματικό γάμο τους. Στο μεταξύ η Αναστασία ανησυχεί για το Σήφη και τον Αντρέα οι οποίοι συμφωνούν να κινηθούν μαζί εναντίον του κυκλώματος των τοκογλύφων...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

2018

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας
ΕΒΡΟΣ-ΘΡΑΚΗ 2015
http://ebroradio.blogspot.gr/
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://ebroradio.blogspot.gr/2015/02/25_8.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

Γίνε κι εσύ μέλος της ιστοσελιδας μας