-->

Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2016

Μπρουσκο Επεισοδιο 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 -- 07/12/2016

Επεισόδιο 617: Τα αρνητικά αποτελέσματα του Ματθαίου, ο οποίος καταφέρνει με το πείσμα του να χαλάσει τη δουλειά στη Ρόδο, προκαλούν νέα σφοδρή αντιπαράθεση με την Αναστασία. 

Παράλληλα στην Κύπρο η Μελίνα έχει πέσει με τα μούτρα στη δουλειά, τη στιγμή που η Δήμητρα αφήνεται στο πάθos της για τον
Πάτροκλο και τον συναντά κρυφά στη γκαρσονιέρα του στη Λευκωσία, όμως η πολύωρη απουσία της ανησυχεί την κόρη της, Μαρίνα.

Ο Μύρος αντιδρά στην πολιορκία του Διαμαντή στη Δάφνη και του ζητά να απομακρυνθεί από κοντά της. Από την άλλη ο Μύρος δηλώνει τάχα ότι είναι κατά του γάμου, καταφέρνοντας έτσι να τσιγκλήσει το ενδιαφέρον της Δάφνης. 

Ο Αντρέας εκνευρίζεται και απαγορεύει στην Αναστασία να συναντήσει τον Ματθαίο μέσα στη νύχτα.  Υποψιασμένος ο Αλκιβιάδης, από την «κολλητή» παρέα Σήφη - Αλέξη, καταστρέφει το κινητό που επικοινωνούσε ο ίδιος με τον Αλέξη, ενώ λίγο αργότερα συντετριμμένος, ανακοινώνει στην Άλκηστη τον θάνατο του πατέρα του. Στο μεταξύ ο Σήφης, που δεν γνωρίζει τις εξελίξεις, ετοιμάζεται να συναντήσει την Άλκηστη όμως εξοργίζεται μετά την πληροφορία που του δίνει στο τηλέφωνο ο Αχιλλέας...

Ενώ συνεχίζεται ο εκβιασμός της Χαράς σε Αχιλλέα και Σήφη προκειμένου να μην μιλήσει για την δολοφονία του αδερφού της, ο Ματθαίος εκνευρίζεται όταν τον στήνει στο ραντεβού η Αναστασία. Κατόπιν αποφασίζει να χαλάσει κάθε poμαντική της έξοδο με τον Αντρέα και εμφανίζεται όπου πηγαίνουν. Από την άλλη η η Στέλλα απελπίζεται και ζητά βοήθεια από τη Μελίνα για τη σχέση της με τον Ματθαίο. 

Η Άλκηστις δεν εμφανίζεται στο ραντεβού της με το Σήφη και τον κάνει να ανησυχήσει καθώς τόσο ο ίδιος όσο και η Γεσθημανή δεν μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί της. Η Δάφνη αναστατώνεται που ο Μύρος δεν θέλει να την παντρευτεί. Παράλληλα ο Μύρος αγχώνεται που ο Διαμαντής δεν δείχνει διατεθειμένος να τα παρατήσει και σκοπεύει να διεκδικήσει τη Δάφνη. Παρά τις υποψίες της Χρυσάνθης, η Δήμητρα συνεχίζει τα κρυφά ραντεβού της με τον Πάτροκλο...
Η Αναστασία και ο Ματθαίος συγκρούονται συνέχεια στη Ρόδο ενώ πάντα στη μέση είναι ο Αντρέας και ο Νεκτάριος. Στα Χανιά όλοι πάνε στην κηδεία του πατέρα του Αλκιβιάδη, εκτός από το Σήφη, και οι εξελίξεις δείχνουν να εγκλωβίζουν όλο και πιο πολύ την Άλκηστη στον γάμο της. 

Η Μελίνα παραμένει αφοσιωμένη στη δουλειά της ενώ η Στέλλα αποφασίζει να αντιμετωπίσει τις φοβίες της. Έτσι μπαίνει στο αεροπλάνο και πάει στην Αθήνα αλλά το πρόβλημα είναι ότι μετά δεν μπορεί να... γυρίσει πίσω. Αυτή τη φορά αναλαμβάνει δράση ο Διαμαντής που απειλεί τον Μύρο και τον Χαρίδημο ώστε να μείνει ο Μύρος μακριά από τη Δάφνη. 

Στο μεταξύ ο Ματθαίος καταφέρνει τελικά να κλείσει τη δουλειά στη Ρόδο, αλλά η συνέχεια είναι απρόβλεπτη μετά την εριστική στάση του απέναντι στον Αντρέα...
Τη στιγμή που ο Ματθαίος βρίσκεται στη Ρόδο, η Στέλλα περιπλανιέται λυπημένη στην Αθήνα και δείχνει αποφασιμένη να μείνει εκεί καθώς ο φόβος της για τα αεροπλάνα δεν της επιτρέπει να επιστρέψει στην Κύπρο. Παράλληλα στην Κρήτη η Δάφνη εξοργίζεται που ο Μύρος απέριψε την πρόταση γάμου και φεύγει από τη βίλα, κάνοντας κατάληψη στην... εpωτική φωλιά της Κωνσταντίνας και του Χαρίδημου. 

Κατόπιν ο Μύρος καταφεύγει στη βοήθεια του Μηνά και του ζητά να μεσολαβήσει για να τους τα ξαναφτιάξει. Η δίκη πλησιάζει και ο Διαμαντής, υπενθυμίζει στο Σήφη τη... συμφωνία τους. Από την άλλη ο Παύλος λέει στο γιο του να προσέχει καθώς πιστεύει ότι ο Πάτροκλος μετά τον ξυλοδαρμό του θα θελήσει να τον εκδικηθεί. Στο μεταξύ ο Αλκιβιάδης πενθεί αλλά αυτό εγκλωβίζει και την Άλκηστη με αποτέλεσμα να μην μπορεί να τη δει ο Σήφης...
Η Δάφνη αποφασίζει να ταλαιπωρήσει το Μύρο ο οποίος την παρακαλάει να ξαναγυρίσει κοντά του. Ο Πάτροκλος αρχίζει να εκτελεί το σχέδιο του Διαμαντή. Έτσι εισβάλει κρυφά στο σπίτι της Χρυσάνθης προκειμένου να φωτογραφίσει προσωπικά έγγραφα του Παύλου Γιαννακάκη. 

Η πίεση για την Άλκηστη γινέται ολοένα και πιο ασφυκτική καθώς ο Αλκιβιάδης φέρνει στο σπίτι τη μητέρα του να μείνει μαζί τους. Ο Μηνάς δείχνει να καταρρέει από την πολλή δουλειά και φτάνει στο σημείο να κοιμάται όρθιος ακόμα και μέσα στην ταβέρνα. Η Στέλλα παραμένει στην Αθήνα και ο Ματθαίος μαθαίνει τι συμβαίνει και αποφασίζει να πάει να τη φέρει πίσω ενώ ο Νεκτάριος βρίσκει την ευκαιρία να κάνει κι αυτός ένα ταξίδι με την Αλεξάνδρα στην Αθήνα. 

Ο Μύρος τρελαίνεται όταν βλέπει τη Δάφνη να επισκέπτεται το Διαμαντή στο σπίτι του. Στο μεταξύ ο Πάτροκλος απειλεί τον Σήφη ότι θα αποκαλύψει τη σχέση του με την Άλκηστη στον Αλκιβιάδη...
Επεισόδιο 626 Επεισοδιο 627 Επεισοδιο 628 Επεισοδιο 629
Επεισόδιο 630 Επεισοδιο 631 Επεισοδιο 632 Επεισοδιο 633

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

2018

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας
ΕΒΡΟΣ-ΘΡΑΚΗ 2015
http://ebroradio.blogspot.gr/
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://ebroradio.blogspot.gr/2015/02/25_8.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

Γίνε κι εσύ μέλος της ιστοσελιδας μας