-->

Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου 2016

Μπρουσκο Επεισοδιο 612 613 613 614 615 616--21/11/2016

Επεισόδιο 612: Ενώ ο Ματθαίος απειλεί να τινάξει στον αέρα τη συνέντευξη Tύπου, που διοργάνωσε η Μελίνα, η Αλίκη και ο Αλέξης δίνουν ραδιοφωνική συνέντευξη στη Βασιλική για τα γεγονότα της ληστείας. 

Η Αλίκη βέβαια τα αναφέρει με τον δικό της ξεκαρδιστικό τρόπο, γεγονός όμως που εξοργίζει τον Αλέξη. Το σeξoυαλικό κόλπο του Μύρου έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον και όλοι θέλουν να
το δοκιμάσουν αλλά οι συνέπειες θα είναι απρόβλεπτες.

Την ίδια στιγμή ο Μηνάς βάζει μπροστά τα σχέδιά του να πλουτίσει, αγοράζοντας σε πρώτη φάση μια καλλιέργεια αλόης. Στο μεταξύ αρχίζει η συνέντευξη Τύπου όταν στο χώρο μπαίνει ξαφνικά ο εξοργισμένος Ματθαίος...

Η Δήμητρα "λυγίζει" και αποδέχεται την πρόσκληση του Πάτροκλου, τον συναντά στο ξενοδοχείο και κάνουν έpωτα. Από την άλλη οι Ματθαίοι και ο Σήφης μαθαίνουν ότι ο Πάτροκλος πήγε στην Κύπρο και γίνονται έξαλλοι ενώ ο Νεκτάριος προκειμένου να προλάβει τα χειρότερα, πηγαίνει πρώτος στο ξενοδοχείο και τους βλέπει μαζί. 

Η Ερνέστα ενημερώνει για το ταξίδι του Πάτροκλου στην Κύπρο το Διαμαντή ο οποίος τον προειδοποιεί για τελευταία φορά ενώ παράλληλα εξακολουθεί να θέλει να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να καταστρέψουν τον Παύλο Γιαννακάκη. Η Αναστασία ξεσπά όταν μαθαίνει ότι η Στέλλα, που μένει στο σπίτι του Αχιλλέα και της Μελίνας, τους αποκαλεί πλέον «οικογένεια» λόγω της σχέσης της με τον Ματθαίο. 

Η Γεσθημανή και ο Μηνάς αρχίζουν να υποψιάζονται την Κωνσταντίνα η οποία γεμάτη ενθουσιασμό ετοιμάζει την εpωτική φωλιά της μαζί με τον Χαρίδημο. Στο μεταξύ... κι ενώ ο Μύρος παρακολουθεί την Δάφνη να βρίσκεται σε ένα περίεργο ραντεβού με τον Αλέξη... ο Αλκιβιάδης αναλαμβάνει να απειλήσει τον Αλέξη για την αποπληρωμή του δανείου...

Ο Νεκτάριος εξοργίζεται και απαγορεύει στη Δήμητρα την οποιαδήποτε επαφή με τον Πάτροκλο παρά το γεγονός ότι πιστεύει πως η Δήμητρα συναντήθηκε μαζί του προκειμένου να τους τα συμβιβάσει. Κατόπιν η Δήμητρα έρχεται αντιμέτωπη με τον οργισμένο Αχιλλέα αλλά και την σκληρή στάση της Μελίνας. Από την άλλη, η Αλεξάνδρα ανησυχεί για τον Νεκτάριο. 

Στο τραπέζι του γάμου της Χρυσάνθης και του Παύλου η ευχάριστη ατμόσφαιρα χαλάει από την επιθετική στάση της Αναστασίας. Ο Μύρος φτάνει στα όριά του από τη ζήλια του για τον Αλέξη όμως η Δάφνη τον καθησυχάζει και επαναπροσλαμβάνει την Κουκίτσα αλλά με όρους. Η Γεσθημανή στην προσπάθειά της να τσιγκλίσει την Κωνσταντίνα, φλεpτάpει μπροστά σε όλους τον Χαρίδημο. 

Ο Ανδρέας και η Στέλλα, που έχουν μπει πλέον στις ζωές της Αναστασίας και του Ματθαίου, προκαλούν νέες διαμάχες μεταξύ τους και το επαγγελματικό τους ταξίδι στη Ρόδο ξεκινάει επεισοδιακά. Στο μεταξύ ο Αλέξης εκπλήσσει το Σήφη καθώς εμφανίζεται τρομοκρατημένος στην πόρτα του, λέγοντάς του ότι κινδυνεύει...

Επεισόδιο 615
Ματθαίος, Νεκτάριος, Αναστασία και Αντρέας βρίσκονται στη Ρόδο προκειμένου να διαπραγματευτούν την αγορά ενός οινοποιείου. Μεταξύ όμως του Ματθαίου και της Αναστασίας υπάρχει μια συνεχής κόντρα που προκαλεί τραγελαφικές καταστάσεις.

Παράλληλα ο  Αντρέας εκνευρίζεται καθώς αντιλαμβάνεται ότι η Αναστασία ενδιαφέρεται εpωτικά για τον Ματθαίο. Η Μελίνα έρχεται αντιμέτωπη με μια μεγάλη και ευχάριστη έκπληξη που της επιφυλάσσει ο Αχιλλέας την πρώτη μέρα στη δουλειά της στην εταιρία των Ματθαίων.

Στο μεταξύ... κι ενώ η Γεσθημανή αποφασίζει να διεκδικήσει εpωτικά τον Χαρίδημο... ο Μηνάς κάνει τα πάντα για να μάθει με ποιον τα έχει φτιάξει η Κωνσταντίνα...


Επεισόδιο 616
Οι καυγάδες συνεχίζονται ανάμεσα στο Ματθαίο και την Αναστασία στη Ρόδο ενώ η κατάσταση μπερδεύεται περισσότερο καθώς και η ιδιοκτήτρια του οινοποιείου που θέλουν να αγοράσουν είναι αρκετά... «ιδιόρρυθμη».

Παράλληλα η τετάμενη κατάσταση δεν θα μπορούσε να μην επηρεάσει και το Νεκτάριο όπως και τον Αντρέα. Ο Πάτροκλος εκμεταλλευόμενος την ευκαιρία που η Ερνέστα φεύγει για το Λονδίνο, πάει στην Κύπρο για να συναντήσει κρυφά τη Δήμητρα. Η Μελίνα περνάει πολλές ώρες δουλεύοντας στα γραφεία των Ματθαίων ενώ ο Αχιλλέας στην προσπάθειά του να είναι δίπλα της όσο γίνεται περισσότερο, αναλαμβάνει να της δώσει μαθήματα οινολογίας.

Ο Διαμαντής εξοργίζεται όταν βλέπει τον Μύρο να φιλάει τη Δάφνη. Στο μεταξύ ο Ματθαίος καταφέρνει με το πείσμα του να χαλάσει τη δουλειά στη Ρόδο, γεγονός που προκαλεί σφοδρή αντιπαράθεση μεταξύ Αχιλλέα και Σήφη...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

2018

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας
ΕΒΡΟΣ-ΘΡΑΚΗ 2015
http://ebroradio.blogspot.gr/
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://ebroradio.blogspot.gr/2015/02/25_8.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

Γίνε κι εσύ μέλος της ιστοσελιδας μας