-->

Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου 2016

Μπρουσκο Επεισοδιο 607 608 609 610 611 --21/11/2016

Επεισόδιο 607: Η Μελίνα και ο Αχιλλέας αρχίζουν να ελπίζουν και πάλι μετά από μια μικρή αχτίδα αισιοδοξίας για την κατάσταση της υγείας του μωρού τους. Η Άλκηστη αρνείται ακόμη και να ακούσει το Σήφη με αποτέλεσμα εκείνος να
διαλυθεί ψυχολογικά και να μην ασχολείται με τίποτα, ούτε καν με τις δουλειές του.

Ο Ανδρέας ξεκινάει πόλεμο εναντίον του Αλκιβιάδη καθώς πιστεύει πλέον σίγουρα ότι ο αδερφός του δολοφονήθηκε από το κύκλωμα των τοκογλύφων. Όταν ο Πάτροκλος φέρνει στο Διαμαντή την Ερνέστα, εκείνος βλέπει με καλό μάτι την πλούσια νύφη και αποφασίζει να χρησιμοποιήσει τον Πάτροκλο εναντίον του Παύλου Γιαννακάκη. Στο μεταξύ ο Μηνάς αποφασίζει να γίνει... πλούσιος και ζαλίζει το Σήφη με τις τρελές ιδέες του...

Επεισόδιο 608: Η Άλκηστη δεν κάμπτεται από την επιμονή του Σήφη και επιμένει στην απόφασή της να χωρίσουν. Από την άλλη η Μελίνα και ο Αχιλλέας είναι χαρούμενοι καθώς η μικρή Σοφία ξεπερνάει τον κίνδυνο και επιστρέφει στο σπίτι. 

Ο Χαρίδημος και η Κωνσταντίνα περνάνε τη νύχτα μαζί όμως κινδυνεύουν να αποκαλυφθούν καθώς ένα σουτιέv της Κωνσταντίνας καταλήγει στη... βαλίτσα με τα ρούχα του "πατερούλη". 

Ο Αλέξης δείχνει ενδιαφέρον για τη Δάφνη κάτι που προκαλεί ζήλια στον Μύρο, ο επικείμενος γάμος του Παύλου με τη Χρυσάνθη κάνει το Σήφη και την Αναστασία να αντιδράσουν ενώ η Ερνέστα κάνει προσπάθεια για να τα ξαναβρούν ο Πάτροκλος με τη μητέρα του. Ένας νέος "εχθρός" που εισβάλλει στο σπίτι της Στέλλας τη γεμίζει και πάλι φοβίες και όπως συνήθως ο Ματθαίος προσπαθεί να την ηρεμήσει. 

Η Αναστασία αποφασίζει να προχωρήσει στη ζωή της μαζί με τον Ανδρέα ο οποίος έχει σε στενό μαρκάρισμα τον Αλκιβιάδη. Στο μεταξύ ο Σήφης και ο Αχιλλέας μαθαίνουν ότι ο Πάτροκλος κυκλοφορεί στα Χανιά ελεύθερος και εξαγριώνονται. Κατόπιν αποφασίζουν από κοινού να δράσουν, παίρνοντας το νόμο στα χέρια τους...

Επεισόδιο 609: Ο Αχιλλέας και ο Σήφης, μαθαίνοντας ότι ο Πάτροκλος έχει απαλλαγεί από τις κατηγορίες για την απόπειρα δολοφονίας εναντίων τους, αρχίζουν να καταστρώνουν κρυφά τα σχέδιά τους προκειμένου να τον κάνουν να πληρώσει για τις πράξεις του. 

Η Στέλλα αναστατώνει τον Αχιλλέα και τη Μελίνα καθώς μετακομίζει στο σπίτι τους, "κουβαλώντας" μαζί της και τις... φοβίες της. Ο Νεκτάριος και η Αλεξάνδρα ονειρεύονται το κοινό τους μέλλον και ο Νεκτάριος, για να περάσει άλλο ένα βράδυ μαζί της, λέει και πάλι ψέματα στη Δήμητρα. 

Η Γεσθημανή πλησιάζει την Άλκηστη σε μια προσπάθειά της να την κάνει να τα ξαναβρεί με τον Σήφη. Την ίδια στιγμή ο Ανδρέας ζηλεύει καθώς ο Αλέξης προσπαθεί να ξανακερδίσει την Αναστασία. Από την άλλη, ο άντρας που έχει βάλει ο Ανδρέας να παρακολουθεί τον Αλκιβιάδη έχει συγκεντρώσει στοιχεία. 

Στη συνέχεια ο Ανδρέας κάνει την πρώτη του επίθεση με κίνδυνο της ζωής του ενάντια στον Τζιράκη. Στο μεταξύ... κι ενώ η Δάφνη γίνεται μάρτυρας ενός ακατάλληλου σκηνικού μεταξύ Μύρου και Κουκίτσας... το κρυφό φλεpτ ανάμεσα στην Κωνσταντίνα και τον Χαρίδημο συνεχίζεται...

Επεισόδιο 610: Ο Σήφης και ο Αχιλλέας είναι αποφασισμένοι να κάνουν τον Πάτροκλο να πληρώσει. Έτσι τον οδηγούν με τη βiα στο σημείο που είχε πετάξει το αυτοκίνητό τους στον γκρεμό και τον κάνουν να βιώσει τον χειρότερο εφιάλτη του. 

Ο Αντρέας σπεύδει στο σπίτι της Αναστασίας, έχοντας τραυματιστεί από τη σφαίρα του Τζιράκη. Παράλληλα ολόκληρη η πόλη των Χανίων μαθαίνει για τη δολοφονία του Τζιράκη. Ο Σήφης φτάνει στα άκρα από τον έpωτά του για την Άλκηστη και αποφασίζει να την... απαγάγει, με τη βοήθεια της Γεσθημανής. 

Η Δάφνη πιέζει τον Μύρο να απολύσει την Κουκίτσα και για να το πετύχει του κάνει συναισθηματικό εκβιασμό. Στο μεταξύ οι σχέσεις του Αχιλλέα και της Μελίνας με τον Ματθαίο είναι τεταμένες καθώς ο Ματθαίος απαιτεί να απολυθεί από την εταιρία η Μελίνα. Αυτό βέβαια εξοργίζει τον Αχιλλέα ο οποίος αντιδρά έντονα...

Επεισόδιο 611: Η Μελίνα προτείνει να ακυρώσει τη συνέντευξη Τύπου καθώς νιώθει υπεύθυνη για την αντιπαράθεση του Ματθαίου με τον Αχιλλέα. Όμως ο Αχιλλέας δεν συμφωνεί μαζί της. Ο Σήφης "πλημμυρισμένος" από έpωτα για την Άλκηστη δείχνει αποφασισμένος να μην εγκαταλείψει τις προσπάθειες του για να την ξανακερδίσει. 

Ο Νεκτάριος επιστρέφει στο σπίτι με διαφορετικά ρούχα από αυτά που φορούσε όταν έφυγε και καλείται να δώσει εξηγήσεις στη Δήμητρα, παρουσία και της Μαρίνας. Η Δάφνη αποκαλύπτει τελικά στη Κωνσταντίνα και τη Βασιλική το σeξoυαλικό κόλπο του Μύρου. Από την άλλη, ο Χαρίδημος ψάχνει διαμέρισμα για να στεγάσει την κρυφή σχέση του με την Κωνσταντίνα ενώ η Χρυσάνθη "λυγίζει" και συναντά τον Πάτροκλο, κάτω από δυσάρεστες συνθήκες. 

Η Δήμητρα δείχνει να τρέφει ακόμη συναισθήματα για τον Πάτροκλο καθώς αναστατώνεται όταν ακούει την Ερνέστα στο τηλέφωνο. Στο μεταξύ, ο Σήφης απαιτεί να μάθει γιατί η Αναστασία αρνείται να παρευρεθεί στη συνέντευξη Τύπου στην Κύπρο και ο Ανδρέας παίρνει θέση...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

2018

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας
ΕΒΡΟΣ-ΘΡΑΚΗ 2015
http://ebroradio.blogspot.gr/
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://ebroradio.blogspot.gr/2015/02/25_8.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

Γίνε κι εσύ μέλος της ιστοσελιδας μας