-->

Παρασκευή, 4 Νοεμβρίου 2016

Δημοσυνεταιριστική Έβρος έλαβε την 35 & 45 θέση μεταξύ των εταιρειών όλης της Ελλάδας στο νέο Πρόγραμμα Leader 2014-2020

Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων  με το 25400/27.10.2016 έγγραφο του ανακοίνωσε τα αποτελέσματα της Β φάσης των φακέλων των Στρατηγικών Τοπικής Ανάπτυξης του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014 – 2020 (Leader 2014 – 2020).

Οι δυο Αναπτυξιακές Εταιρείες του νομού Έβρου, η Δημοσυνεταιριστική Έβρος και η Εταιρεία Έρευνας και Ανάπτυξης Βορείου Έβρου σε σύνολο 47 αναπτυξιακών έλαβαν την 35 & 45η  και
47η θέση αντίστοιχα.

Η πολύ χαμηλή θέση των δυο αναπτυξιακών και των προγραμμάτων που υπέβαλαν θα έχει αντίκτυπο στην διάθεση πιστώσεων για την υλοποίηση των τοπικών προγραμμάτων για την περίοδο 2014-2020. Συνήθως οι ψηλότερα στην λίστα Αναπτυξιακές λαμβάνουν περισσότερα κονδύλια από τις ουραγούς εταιρείες.

Και αν για την Εταιρεία Έρευνας και Ανάπτυξης Βορείου Έβρου, η οποία δεν είχε προγράμματα leader τις περιόδους 2000 – 2006 και 2007 – 2013 μπορεί να δικαιολογηθεί η τελευταία θέση για την Δημοσυνεταιριστική Έβρος η κατάταξη στις τελευταίες θέσεις αποτελεί έκπληξη και αυτό διότι στο αντίστοιχο πρόγραμμα της περιόδου 2007 – 2013 έλαβε την 14 θέση μεταξύ των εταιρειών όλης της Ελλάδας, θέση ιδιαίτερα τιμητική.

Τι άλλαξε και βρέθηκε η Δημοσυνεταιρισιτκή τόσο χαμηλά; Φήμες αναφέρουν ότι η αντικατάσταση του διευθυντή της Δημοσυνεταιριστικής, ο οποίος είχε πολύχρονη εμπειρία και γνώσεις στα Ευρωπαϊκά Προγράμματα και στα Προγράμματα Ανάπτυξης Αγροτικού Χώρου, μεσούσης της προετοιμασίας του φακέλου και η ανάθεση σε εξωτερικό συνεργάτη τον σχεδιασμό και την υποβολή του φακέλου, συνεργάτης ο οποίος δεν είχε εμπειρία στην σύνταξη τέτοιων σύνθετων προγραμμάτων οδήγησε στην «εκκωφαντική» αυτή αποτυχία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

2018

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας
ΕΒΡΟΣ-ΘΡΑΚΗ 2015
http://ebroradio.blogspot.gr/
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://ebroradio.blogspot.gr/2015/02/25_8.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

Γίνε κι εσύ μέλος της ιστοσελιδας μας