-->

Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2016

Ζωή μου - Επ. 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 - 07/12/2016

Επεισόδιο 44: Η Στέλλα μετά το τεστ εγκυμοσύνης που κάνει, με το οποίο ανακαλύπτει ότι δεν είναι έγκυος, πάιρνει στεναχωρημένη τηλέφωνο τον Γιάννη. Όμως η Μάνια καταφέρνει να βρει την ευκαιρία και να μπει στο σπίτι της, αλλάζοντας το τεστ εγκυμοσύνης της Στέλλας με
το δικό της.

Ο Θέμης πιέζει τη Δήμητρα για το τεστ DNA. Παρά τις επιφυλάξεις του Κώστα, η Δήμητρα πιστεύει πως το τεστ θα ηρεμήσει τον Θέμη και θα σταματήσει να τους ενοχλεί. Στο μεταξύ ο Άκης και ο Ηλίας κανονίζουν για να παραλάβουν τα όπλα το βράδυ ενώ το μαθαίνει και ο Αντώνης και βρίσκονται στο σημείο. Όμως ο Ηλίας έρχεται αντιμέτωπος με μια έκπληξη...

Ο Κώστας προσπαθεί, χωρίς όμως επιτυχία, να αποτρέψει τη Δήμητρα να πάει τη Ζώη για την εξέταση DNA. Την ίδια στιγμή ο Φώτης σταματάει το Θέμη που ετοιμάζεται να πάει στο κέντρο για την εξέταση, λέγοντας του ότι θα πάει εκείνος να επιβεβαιώσει ότι έφτασαν στο ραντεβού. 

Μετά την αλλαγή στα τεστ εγκυμοσύνης που έκανε η Μάνια, η Στέλλα και ο Γιάννης είναι ευτυχισμένοι με την... υποτιθέμενη εγκυμοσύνη. Παράλληλα η Μάνια ετοιμάζει το νέο της σχέδιο. Η Πάολα πηγαίνει στο σπίτι του Αλέξανδρου με σκοπό να βοηθήσει τη Ναταλία να ξεπεράσει το γεγονός του βιaσμού της.  H Χριστίνα βρίσκεται ακόμα στην εντατική και έτσι ο Μάνος φεύγει για λίγο από το νοσοκομείο και πηγαίνει στα γραφεία της Δίωξης ώστε να μάθει τις εξελίξεις γύρω από το θέμα με την αγοραπωλησία των όπλων. 

Όταν μαθαίνει ότι το φορτίο έχει κλαπεί από τον Λούπο, επισκέπτεται τον Ηλία και του ζητά περισσότερα χρήματα προκειμένου να ανακαλύψει την ταυτότητα του ανταγωνιστή φάντασμα που έχει ταράξει την αγορά καρτέλ...

Επεισόδιο 46
Η προσπάθεια της Νίνας να πείσει τον Ηλία να τα ξαναβρεί με το γιο τους δεν έχει επιτυχία. Ο Θέμης λέει στον Πάνο να δεχτεί την επαγγελματική πρόταση του πατέρα του ώστε να παρακολουθεί από μέσα τις κινήσεις του. Ο Χρήστος πηγαίνει στη Ναταλία και τον Αλέξανδρο δήθεν για να τους συμαπαρασταθεί τη στιγμή που η Ειρήνη ανακρίνεται ξανά. 

Ο Γιάννης δεν πιστεύει τη Στέλλα όταν του λέει ότι είδε μπροστά της την Μάνια ενώ αρχίζει να ανησυχεί ότι έχει πάθει από την απαγωγή εγκεφαλική ζημιά. Στο μεταξύ... κι ενώ ο Μάνος και η Άννα ενημερώνονται ότι η Χριστίνα βγήκε από την εντατική... ο Κώστας προσλαμβάνεται, μετά από πρόταση του Αντώνη, από την Ανίτα η οποία τον καλεί σε δείπνο για να τον ευχαριστήσει...

Επεισόδιο 47
Η Στέλλα, μαζί με το Δημήτρη, πηγαίνει για τον πρώτο υπέρηχο ενώ ο Αντώνης νιώθει τύψεις απέναντι στην Πάολα για το παραστράτημα του. Την ίδια στιγμή η Μάνια παίρνει την απόφαση να πει στο Γιάννη για την εγκυμοσύνη. Από την άλλη η Νίνα βρίσκει τρόπο, έχοντας τη βοήθεια του δικηγόρου της, να βγάλει προσωρινά από το κρατητήριο τον Πέτρο μέχρι τη δίκη και κατόπιν πηγαίνουν στο σπίτι του Αλέξανδρου για να δει τη Ναταλία. 

Ο Κώστας ξεκινά να εργάζεται στο περιοδικό και παράλληλα ενημερώνεται πως θα κινηθούν για να ξεσκεπάσουν τη διαφθορά του Ηλία ο οποίος από την πλευρά του πιέζει το Μάνο να ψάξει τον άνθρωπο που θα τους οδηγήσει στο Λούπο. Στο μεταξύ ο Ζήσης πλησιάζει στα χνάρια της Λένας ενώ ο Πάνος ενημερώνεται από τον Θέμη, ενόψει της προεκλογικής εκστρατείας, για τα μυστικά του παρελθόντος του...

Η Λένα και ο Γιάννης σώζονται στο παρά πέντε με τη βοήθεια του Πάνου από τον τύπο που τους σημαδεύει. Η επίθεση που δέχεται ο Χρήστος από τον Πέτρο τον εξοργίζει και αρχίζει να ψαχνει τρόπο προκειμένου να τον εκδικηθεί. Η Ανίτα "παγώνει"  τη Μάνια για τη θέση του Κώστα Καλλέση στο κανάλι και στη συνέχεια εκείνη καταφεύγει στη βοήθεια του Ηλία για να τον εξοντώσει. 

Ο Γιάννης εξακολουθεί να μην πιστεύει τη Στέλλα, θεωρώντας την μάλιστα τρελή για την εμμονή της ότι η Μάνια μπήκε στο σπίτι και τους έστησε πλεκτάνη. Αργότερα όμως, μετά από παρέμβαση του Μάνου, κλονίζεται και η εμπιστοσύνη του προς τη Μάνια. Στο μεταξύ ... κι ενώ ο Θέμης πετυχαίνει τη Δήμητρα στις πρόβες και της ζητάει να τα βρουν και ο Αλέξανδρος ζητά από τον Πέτρο να βοηθήσει τη Ναταλία... η Στέλλα οδηγεί το αυτοκίνητο της και ανατιλαμβάνεται ότι δεν έχει φρένα...

Ο Ζήσης αρχίζει να εκτελεί το δολοπλόκο σχέδιό του, έχοντας βρει τη Βέτα - Λένα. Η Δήμητρα αντιδρά στην πολιορκία του Θέμη καθώς είναι εpωτευμένη με τον Κώστα. Ο Μάνος βγαίνει από το νοσοκομείο αλλά πέφτει πάνω στην τσατσά Σούλα που τον αναγνωρίζει. 

Τη στιγμή  που η Στέλλα και ο Αλέξανδρος πλησιάζουν κοντά ο ένας στον άλλο, η εμπιστοσύνη του Γιάννη στη Μάνια έχει κλονιστεί και έτσι της ζητά να πάνε μαζί στο γιατρό για να την πιστέψει ότι είναι πραγματικά έγκυος..

Η αναμονή για τα αποτελέσματα του DNA προκαλεί άγχος στον Κώστα και τη Δήμητρα. Η Στέλλα θεωρεί υπέυθυνη τη Μάνια για όσα συμβαίνουν στη ζωή της. Από την άλλη η Μάνια δίνει την υπόσχεση στο Μάνο ότι θα ερευνήσει την υπόθεση διακίνησης πλαστού χρήματος. 

Ο Αντώνης εξακολουθεί να ταλαιπωρείται εpωτικά από την Ανίτα η οποία δίνει μια πληροφορία στο Θέμη που θα καθορίσει τις μετέπειτα κινήσεις του στον πόλεμο του εναντίον του Ηλία. Μετά από εντολή του Κωνσταντίνου, ο Φώτης κάνει ότι μπορεί για να πείσει τη Νίνα ότι ο γιος της πρέπει να μπει άμεσα στην αδελφότητα. 
Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, η Στέλλα ενημερώνει τον Αλέξανδρο ότι οι έρευνες για το βιaσμό της αδερφής του "πάγωσαν" μιας και ο πατέρας του Χρήστου έχει μεγάλη δύναμη στο νησί και κατάφερε να κουκουλώσει την υπόθεση..
Επεισοδιο 55
Επεισοδιο 56
Επεισοδιο 57
Επεισοδιο 58

Επεισοδιο 59
Επεισοδιο 60
Επεισοδιο 61
Επεισοδιο 62

Επεισοδιο 63

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

2018

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας
ΕΒΡΟΣ-ΘΡΑΚΗ 2015
http://ebroradio.blogspot.gr/
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://ebroradio.blogspot.gr/2015/02/25_8.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

Γίνε κι εσύ μέλος της ιστοσελιδας μας