-->

Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2016

Μπρουσκο Επεισοδιο 602 603 604 605 606 --11/11/2016

Επεισόδιο 602: Τη στιγμή που η Μελίνα δείχνει να έχει αφήσει για την ώρα στην άκρη τους φόβους της καθώς έχει απορροφηθεί από την πρώτη μέρα δουλειάς της στα γραφεία των Ματθαίων, ο Αχιλλέας είναι ανήσυχος επειδή ο Σήφης δίνει κατάθεση στον ανακριτή για τον φόνο στο οινοποιείο. 

Η Χρυσάνθη εγκλωβίζεται από τον Αλκιβιάδη
και τον Τζιράκη οι οποίοι σχεδιάζουν την πλεκτάνη τους με σκοπό να την εκμεταλλευτούν οικονομικά. Ο πατερούλης του Μύρου μπαίνει όλο και πιο βαθιά στη ζωή του Μύρου και της Δάφνης οι οποίοι από την άλλη συνεχίζουν την ιδιόμορφη σeξουαλική σχέση τους.

Το ταξίδι με το σκάφος προς την Κύπρο του Ματθαίου και της Στέλλας είναι άκρως επεισοδιακό. Αναστασία και Ανδρέας έρχονται πιο κοντά ο ένας στον άλλο ενώ ο Σήφης γίνεται έξαλλος όταν η Άλκηστις τον ενημερώνει ότι θα συνοδεύσει τον Αλκιβιάδη στο Λονδίνο. Στο μεταξύ όλοι αναστατώνονται από ένα ατύχημα του μωρού της Μελίνας και του Αχιλλέα...
Επεισόδιο 603: Το μωρό του Αχιλλέα και της Μελίνας έφυγε από την προσοχή της νταντάς και έπεσε από τις σκάλες ενώ το ζευγάρι αγωνιά για την κατάσταση της υγείας του. Η Άλκηστη αποφασίζει οριστικά να συνοδεύσει τον Αλκιβιάδη στο Λονδίνο παρά την πίεση που δέχεται από το Σήφη και το τελεσίγραφο που της δίνει ότι αν πάει θα χωρίσουν. 

Ο Παύλος δεν γνωρίζει ποιος πραγματικά είναι ο Αλκιβιάδης και ζητά τη βοήθειά του ως δικηγόρου στην υπόθεση τοκογλυφίας του Πάτροκλου. Η Δήμητρα επισκέπτεται την Αλεξάνδρα και την διαλύει ψυχολογικά. Μάλιστα την επόμενη μέρα ένα δυσάρεστο γεγονός φέρνει το Νεκτάριο μπροστά στον κίνδυνο να μην καταφέρει να πάει στη βάφτιση του παιδιού τους. 

Η αστυνομία καλεί για κατάθεση την Αναστασία η οποία είναι εκνευρισμένη με τον Σήφη που της έκρυψε πράγματα σχετικά με το πτώμα που βρέθηκε στο χώρο του οινοποιείου. Από την άλλη η Αναστασία βγαίνει με τον Ανδρέα και ενδίδει στο φλεpτ του. Στο μεταξύ η Δάφνη μαθαίνει ότι ο Μύρος είχε εpωτική σχέση και με τις τρεις κοπέλες που δουλεύουν στο σπίτι του και εξοργίζεται...

Επεισόδιο 604: Ο Σήφης συγκινείται όταν η Γεσθημανή του λέει ότι τον θεωρεί οικογένειά του και θα τον στηρίξει ενώ ο Νεκτάριος είναι εγκλωβισμένος στο σπίτι με τη Μαρίνα και κινδυνεύει να μην παρευρεθεί στη βάφτιση του γιου του. 

Η Βασιλική λέει στο Μηνά πως θέλει ελεύθερο χρόνο για να βγαίνει με τις φίλες της με αποτέλεσμα οι δυο τους να συγκρουστούν. Η Δάφνη δεν κρύβει τον εκνευρισμό της για το πικάντικο "παρελθόν" του Μύρου με τις 3 οικιακές βοηθούς και απαιτεί να τις διώξει. Την ίδια στιγμή η Κωνσταντίνα απολαμβάνει το φλεpτ του Χαρίδημου ενώ ο Ανδρέας συγκλονισμένος μαθαίνει μέσω τηλεφώνου τον ξαφνικό θάνατο του αδελφού του. 

Η Δήμητρα ανακαλύπτει μια μπομπονιέρα κι ένα σταυρουδάκι από βάφτιση και αιφνιδιάζει το Ματθαίο και το Νεκτάριο όταν τους ζητά εξηγήσεις. Η μικρή Σοφία έχει σπασμούς και ο Αχιλλέας με τη Μελίνα τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο ενώ καταρρέουν ακούγοντας τη διάγνωση των γιατρών. Στο μεταξύ η Άλκηστις επιστρέφει εσπευσμένα από το Λονδίνο και σπεύδει να βρει το Σήφη σπίτι του αλλά εκεί διαπιστώνει ότι ο Σήφης πέρασε τη νύχτα με μια άλλη γυναίκα...

Επεισόδιο 605: Οι γιατροί ενημερώνουν τον Αχιλλέα και τη Μελίνα πως το υποσκληρίδιο αιμάτωμα που έχει το μωρό τους στο κεφάλι κρύβει πολλούς κινδύνους και η αγωνία τους μεγαλώνει. Στο πλευρό τους στο νοσοκομείο βρίσκεται όλη η οικογένεια ενώ η Στέλλα προσπαθεί να επικοινωνήσει με τον νευροχειρουργό ξάδελφο της που βρίσκεται στο Ντουμπάι.

Ο Σήφης προσπαθεί να πλησιάσει την Άλκηστις η οποία, όμως, δεν θέλει να τον ξαναδεί καθώς είναι πληγωμένη από την "απιστία" του. Η Χρυσάνθη ανοίγει την πόρτα του σπιτιού της και έκπληκτη βλέπει μπροστά της, μετά από πολύ καιρό, τον Πάτροκλο.

Ο Αντρέας ορκίζεται να εκδικηθεί τους υπαίτιους για τη δολοφονία του αδερφού του, προκαλώντας ανησυχία στην Αναστασία. Στο μεταξύ η Αλίκη και ο Αλέξης έρχονται κοντά μέσα από μια παράξενη υπόθεση ληστείας καθώς πρέπει να συνεργαστούν για να σώσουν τις ζωές τους...

Επεισόδιο 606: Δύσκολες ώρες περνάνε ο Αχιλλέας και η Μελίνα καθώς πρέπει να πάρουν μία απόφαση, η οποία ίσως στοιχίσει τη ζωή της μικρής Αγάπης. Τα δυσάρεστα νέα αναστατώνουν και το Σήφη ενώ από την άλλη η Βασιλική πηγαίνει στην Κύπρο για να στηρίξει τη φίλη της.

Κι ενώ συμβαίνουν αυτά η Δήμητρα γεμίζει από υποψίες λόγω της παρουσία της Αλεξάνδρας στο νοσοκομείο ενώ η ομηρία της Αλίκης και του Αλέξη από τους ληστές τελειώνει επεισοδιακά με παράπλευρες απώλειες.

Ο Πάτροκλος λέει στους αστυνομικούς τη δική του εκδοχή για τον εμβολισμό του αυτοκινήτου που κόντεψε να κοστίσει τις ζωές του Σήφη και του Αχιλλέα το περασμένο καλοκαίρι, στην προσπάθειά του να απαλλαγεί από τις κατηγορίες που τον βαραίνουν.

Την ίδια στιγμή ο Ανδρέας διψά για εκδίκηση για τη δολοφονία του αδερφού του και ετοιμάζεται να επιστρέψει στα Χανιά. Ένα αίσθημα  κατωτερότητας "πλημμυρίζει" ξαφνικά το Μηνά ενώ η Δάφνη προσπαθεί να μην καταλάβει τίποτα ο Μύρος για το φλεpτ του... πατερούλη με την Κωνσταντίνα.

Στο μεταξύ ο Σήφης εισβάλλει στο σπίτι της Άλκηστης και απαιτεί να τον ακούσει... αλλά δεν γνωρίζει ότι ο Αλκιβιάδης βρίσκεται στο διπλανό δωμάτιο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

2018

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας
ΕΒΡΟΣ-ΘΡΑΚΗ 2015
http://ebroradio.blogspot.gr/
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://ebroradio.blogspot.gr/2015/02/25_8.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

Γίνε κι εσύ μέλος της ιστοσελιδας μας