-->

Τετάρτη, 2 Νοεμβρίου 2016

Μπρουσκο Επεισοδιο 595 596 597 598 599 600 601 -- 02/11/2016

Επεισόδιο 595: Ο Ανδρέας από τη μία έχει κάποιες ύποπτες εκκρεμότητες με τον Αλκιβιάδη και από την άλλη συναντιέται με την Αναστασία με την οποία δεν είναι άγνωστοι καθώς τους δένει μια παλιά σχέση από το παρελθόν που κόπηκε βiαια.  

Οι Ματθαίοι είναι προσκεκλημένοι από τη Δάφνη στο πάρτι και
ταξιδεύουν στα Χανιά με το σκάφος τους όμως το ταξίδι αυτό αποδεικνύεται ο εφιάλτης της Στέλλας η οποία φοβάται τη θάλασσα, κάτι που προκαλεί σε όλους γέλιο.

Την ίδια στιγμή η Δάφνη και ο Μύρος ξυπνάνε μαζί στο ίδιο κρεβάτι και προσποιούνται ότι δε θυμούνται τίποτα παρά το γεγονός ότι καταλαβαίνουν πως κάτι συνέβη μεταξύ τους το προηγούμενο βράδυ που είχαν μεθύσει. Στο μεταξύ... κι ενώ η Άλκηστη δεν αποκαλύπτει στον Σήφη την βiαιη επίθεση του Αλκιβιάδη γιατί φοβάται την αντίδρασή του... η Μελίνα καταφτάνει στα Χανιά και πανικοβάλλεται καθώς αντιλαμβάνεται ότι ο αστυνόμος βρίσκεται κοντά στο να ξεδιαλύνει την υπόθεση με το φόνο στο οινοποιείο...Η Μελίνα δείχνει να ηρεμεί κάπως μετά τις διαβεβαιώσεις που τις δίνουν για ακόμη φορά ο Σήφης και ο Αχιλλέας. Παράλληλα η εισβολή του Ανδρέα στο σπίτι και η επιθετική στάση του απέναντι στον Αλκιβιάδη παραξενεύουν και προκαλούν πολλά ερωτηματικά στην Άλκηστη. 

Ο Σήφης δείχνει δυσαρεστημένος με την Αναστασία που απομακρύνθηκε από τον Αλέξη ωστόσο δέχεται να γνωριστεί με τον Ανδρέα. Ο Νεκτάριος πιέζει τη Δήμητρα να κάνει τεστ εγκυμοσύνης. Από την άλλη ο Χρήστος φοβάται ότι θα "φορτωθεί" το μωρό κάποιου άλλου και απαιτεί από την Αλίκη να τον κατοχυρώσει νομικά. Η Μελίνα κι ο Αχιλλέας απορούν όταν βλέπουν τον Μύρο να μπαίνει στο σπίτι του Διαμαντή. Την ίδια στιγμή στην Κύπρο μία άγνωστη γυναίκα παρακολουθεί απορημένη τη Χρυσάνθη και την Αλεξάνδρα να διαλέγουν μπομπονιέρες για τη βάφτιση. 

Η Δάφνη και ο Μύρος δείχνουν να έχουν ξετρελαθεί με ότι συνέβη μεταξύ τους και παριστάνουν τους μεθυσμένους για να το... επαναλάβουν. Στο μεταξύ, παρά τις διαβεβαιώσεις του Σήφη και του Αχιλλέα στη Μελίνα, η υπόθεση με το φόνο στο οινοποιείο φαίνεται να παίρνει άσχημη τροπή καθώς ο αστυνόμος καλεί τη Μελίνα και τον Σήφη να δώσουν μαζί μία νέα κατάθεση...


Κατά τη διάρκεια της συμπληρωματικής κατάθεσης ο αστυνόμος βομβαρδίζει με ερωτήσεις τη Μελίνα και τον Σήφη ο οποίος αποφασίζει να τον αντιμετωπίσει με επιθετικό τρόπο, γεγονός που προκαλεί μεγαλύτερο πανικό στη Μελίνα. 

Στα Χανιά όλοι ετοιμάζονται για το πάρτι της Δάφνης ενώ η Αναστασία εκνευρίζεται όταν βλέπει τον Ματθαίο με τη Στέλλα και εκδηλώνει τη ζήλια της. Η Δάφνη κι ο Μύρος αφήνουν να εξελιχτεί η κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει και εξακολουθούν να... κοιμούνται μαζί. Από την άλλη ο Μύρος συμφωνεί να πει ψέματα στον Χρήστο πως το μωρό της Αλίκης είναι δικό του και κατόπιν οι τρεις τους πηγαίνουν στον δικηγόρο για τα διαδικαστικά. 

Ο Αντρέας  προσπαθεί να σώσει τον αδερφό του από τα νύχια του Αλκιβιάδη και παράλληλα συναντιέται όλο και περισσότερο  με την Αναστασία. Στο μεταξύ ο Αχιλλέας και ο Ματθαίος εξοργίζονται από την απόφαση του Νεκτάριου να καλέσει τον Διαμαντή για φαγητό και ξεσπά σφοδρή αντιπαράθεση μεταξύ τους...


Ο Αχιλλέας μαθαίνει από το Σήφη που έχει ερευνήσει το θέμα ότι ο τύπος που σχετίζεται με τη Χαρά είναι ένα ρεμάλι και υπάρχει πιθανότητα να τους εκβιάσει. 

Η Αλεξάνδρα τρομοκρατείται όταν ανακαλύπτει ότι η νταντά που προσέλαβε, εξαφανίστηκε μαζί με το μωρό της ενώ η Χρυσάνθη συμβουλεύει τη Δήμητρα να αφήσει ελεύθερο τον Νεκτάριο, εφόσον δεν μπορεί να ξεπεράσει τον Πάτροκλο. Οι γυναίκες προσπαθούν να μάθουν από τη Δάφνη το ιδιαίτερο προσόν του Μύρου σαν εpαστή. 

Ο Παύλος προτείνει στη Χρυσάνθη να παντρευτούν ώστε να την αποδεχτούν έτσι ο Σήφης και η Αναστασία. Ο Αλκιβιάδης από τη μία εγκλωβίζει τον Αλέξη, δανείζοντάς τον μέσω Τζιράκη και από την άλλη συγκρούεται άσχημα ξανά με τον Αντρέα. Στο μεταξύ φτάνει η βραδιά του πάρτι της Δάφνης στο οποίο η ίδια πρωτοστατεί, η διαχυτική στάση του Αλκιβιάδη στην Άλκηστη ενοχλεί το Σήφη ο οποίος φεύγει εκνευρισμένος στα μέσα της βραδιάς ενώ εμφανίζεται ξαφνικά ο πατερούλης του Μύρου και εκπλήσσει τους πάντες...


Συγκινητικές στιγμές εξελίσσονται στο πάρτι στην πρώτη συνάντηση του ευτυχισμένου Μύρου με τον πατέρα του και όλοι τους παρακολουθούν καθηλωμένοι. Στην Κύπρο η αστυνομία κάνει ότι μπορεί για να βρει το μωρό της Αλεξάνδρας η οποία είναι πανικοβλημένη από την εξαφάνισή του. Η άρνηση της Χρυσάνθης να παντρευτεί τον Παύλο ξαφνιάζει αλλά και προσβάλει τον ίδιο. 

Ο Αχιλλέας κάνει μια κίνηση δείχνοντας ότι ακόμα είναι πολύ εpωτευμένος με τη Μελίνα. Η Άλκηστη βρίσκει τη δύναμη και τον τρόπο να πει στον Αλκιβιάδη ότι δεν θέλει πλέον να κοιμούνται μαζί, τη στιγμή που ο Σήφης δεν μπορεί να κρύψει τη ζήλια που νοιώθει. 

Ο Μύρος δείχνει εpωτευμένος με τη Δάφνη αλλά προβληματίζεται από την πρόταση που της κάνει για ακόμη μία φορά ο Διαμαντής να ζήσει μαζί του. Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, εμφανίζεται και πάλι στο προσκήνιο ο Ροκάκης. Αυτή τη φορά όμως ο Αχιλλέας είναι αποφασισμένος να δώσει τη λύση μόνος. Έτσι δεν διστάζει να τον κυνηγήσει αλλά αγνοεί τον κίνδυνο στον οποίο βάζει τον εαυτό του...


Ο Αχιλλέας τραυματίζεται με μαχαίρι στην προσπάθειά του να ακινητοποιήσει τον Ροκάκη ενώ καταφτάνει στο σημείο και ο Μηνάς  γα να τον βοηθήσει. Παράλληλα η αστυνομία εξαπολύει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του Ροκάκη. 

Ο Σήφης συγκλονίζεται όταν παίρνει από τη Στεφανία το ημερολόγιο της Αγγελικής στο οποίο αναφέρει για τη χρήση vαpκωτικώv αλλά και για τον δολοφονημένο άντρα όπως και για την εμπλοκή του ίδιου και της Μελίνας. 

Η Δάφνη λέει μία κάπως ακραία ιδέα στην Κωνσταντίνα προκειμένου να προσεγγίσει τον αστυνόμο για τον οποίο δείχνει να ενδιαφέρεται ιδιαίτερα. Η περίεργη συμπεριφορά του Αλέξη απομακρύνει την Αναστασία που έρχεται πλέον πιο κοντά με τον Ανδρέα. 

Την ίδια στιγμή ο Παύλος ανησυχεί καθώς πιστεύει ότι η Αναστασία  φλεpτάpει και με τους δύο άντρες από αντίδραση για το Ματθαίο και συζητάει τους φόβους του με το Σήφη. Αργότερα ο Αλκιβιάδης βλέπει το αυτοκίνητο της Άλκηστης παρκαρισμένο έξω από το σπίτι του Σήφη και χτυπάει την πόρτα.


Η Άλκηστη κρύβεται και ο Σήφης καταφέρνει να παρασύρει τον Αλκιβιάδη έξω από το σπίτι. 

Ο Αχιλλέας από την αγάπη του στη Μελίνα γίνεται υπερβολικός όταν ανακαλύπτει ένα καρούμπαλο στο κεφάλι της και την τρέχει στα νοσοκομεία. Αυτό βέβαια δεν εμποδίζει τη Μελίνα να κάνει δυναμική αρχή στο οινοποιείο των Ματθαίων. Τα πολλά μποφόρ φοβίζουν τη Στέλλα που δεν θέλει να φύγει από την Κρήτη. Παράλληλα ο Ματθαίος πηγαίνει στην Αναστασία για να αποχαιρετήσει το γιο του αλλά εκνευρίζεται καθώς συναντά εκεί τον Ανδρέα. 

Η Κωνσταντίνα δεν είναι γοητευμένη μόνο με τον αστυνόμο αλλά έχει ενδιαφέρον και για τον Χαρίδημο και το εκμυστηρεύεται στη Δάφνη. Από την άλλη ο Μύρος για να μη προκαλεί σκέφτεται να αφήσει τη βίλα του όμως η... Δάφνη μάλλον έχει άλλη γνώμη. Η Βασιλική αποκαλύπτει στο Μηνά ότι τον άκουσε να λέει στον ύπνο του ότι δεν μπορεί να κάνει παιδιά. 

Ο Παύλος και η Αναστασία ξαφνιάζονται όταν βλέπουν τον Ανδρέα να φεύγει εξοργισμένος από το γραφείο του Αλκιβιάδη. Στο μεταξύ ο Σήφης ανακοινώνει πολύ άσχημα νέα στον Αχιλλέα και οι δυο τους αποφασίζουν να μην πουν τίποτα στη Μελίνα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

2018

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας
ΕΒΡΟΣ-ΘΡΑΚΗ 2015
http://ebroradio.blogspot.gr/
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://ebroradio.blogspot.gr/2015/02/25_8.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

Γίνε κι εσύ μέλος της ιστοσελιδας μας