-->

Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2016

Μπρουσκο Επεισοδιο 589 590 591 592 593 594-- 22/10/2016

Ο Αχιλλέας δεν λέει τίποτα στη Μελίνα για τις συναντήσεις του με τη Χαρά για να μην τη φοβίσει και το ζευγάρι περνά όμορφες στιγμές στη Βαρκελώνη. 

Η Γεσθημανή δεν δείχνει να πείθεται από τις εξηγήσεις του Σήφη για το μενταγιόν «Μπρούσκο». Η Δάφνη ασχολείται με την προετοιμασία του
πάρτι που θα δώσει στο σπίτι του Μύρου. Την ίδια στιγμή ο Μηνάς, στην προσπάθειά του να αυξήσει την τεστοστερόνη του, αρχίζει να πηγαίνει στο γυμναστήριο.

Η Αναστασία μιλάει αυστηρά στην Άλκηστη και της ζητά να απομακρυνθεί από τον αδερφό της όμως εκείνη της λέει να μην ανακατεύεται στη ζωή της. Παρά τον παράξενο χαρακτήρα της Στέλλας, ο Ματθαίος έρχεται όλο και πιο κοντά της καθώς του γεννάται η επιθυμία να την προστατεύσει. 

Η Χρυσάνθη εκτιμάει όλο και πιο πολύ την Αλεξάνδρα, ενώ ο Ματθαίος «λυγίζει» όταν γνωρίζει για πρώτη φορά το μωρό της. Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, στη Βαρκελώνη η Μελίνα παρακολουθεί τον Αχιλλέα και τον βλέπει να συναντιέται με τη Χαρά...


Η Μελίνα σοκάρεται καθώς νομίζει ότι ο Αχιλλέας έχει σχέση με τη Χαρά και του ζητάει να χωρίσουν. Από την πλευρά του ο Αχιλλέας αρνείται τα πάντα χωρίς όμως να δώσει εξηγήσεις. Αργότερα όμως φοβάται ότι θα χάσει για πάντα τη Μελίνα και της αποκαλύπτει ολόκληρη την αλήθεια γα τη Χαρά. Ο Μύρος αναστατώνεται όταν ένας άγνωστος τηλεφωνεί στο καφενείο της Κωνσταντίνας καθώς πιστεύει ότι βρέθηκε ο... πατερούλης του.

 Η Δάφνη μαθαίνει την ιστορία για το διπλό μενταγιόν και όταν ακούει τις υποψίες της Γεσθημανής σχετικά με το φόνο στο οινοποιείο παίρνει την απόφαση να το ψάξει. Η Αναστασία εκνευρίζεται που ο Αλέξης φεύγει μόνος του για Αθήνα, αν και είχαν σχεδιάσει να πάνε μαζί. 

Το μυαλό του Ροκάκη θολώνει και πάλι και αρχίζει να αναζητά το νέο του θύμα. Η Δήμητρα γεμίζει από υποψίες μετά από ένα τηλεφώνημα της Αλεξάνδρας προς τη Χρυσάνθη, το οποίο πέφτει στην αντίληψη της. Στο μεταξύ ο Σήφης βλέπει την Άλκηστη χτυπημένη και παρά την προσπάθεια του Μηνά να τον συγκρατήσει, πηγαίνει να συναντήσει οπλισμένος τον Αλκιβιάδη, καθώς πιστεύει ότι εκείνος ευθύνεται...


Η Μελίνα φοβάται ότι η προσπάθεια του Αχιλλέα να την προστατεύσει δεν θα πετύχει και πως η αλήθεια για το φόνο που κάλυψε θα βγει στην επιφάνεια. Και οι φόβοι της πολλαπλασιάζονται όταν λίγο πριν φύγουν από τη Βαρκελώνη, η Χαρά τους ενημερώνει για ένα σοβαρό πρόβλημα που προέκυψε. 

Η Αναστασία θυμώνει με την παράξενη συμπεριφορά του Αλέξη και ξεσπά στον Μηνά. Την ίδια στιγμή ο Αλέξης είναι μπλεγμένος σε μια οικονομική περιπέτεια με την πρώην σύντροφό του. 

Παράλληλα ένας άλλος φόνος που διαπράττεται στην Κρήτη αναστατώνει τους πάντες. Ο Σήφης δεν ηρεμεί από τις διαβεβαιώσεις της Άλκηστης πως ο Αλκιβιάδης δεν την χτύπησε. 

Από την άλλη η άρνηση της Άλκηστις στις επιθυμίες του Αλκιβιάδη, τον κάνουν όλο και πιο επιθετικό απέναντί της. Στο μεταξύ ο Διαμαντής καλεί στο σπίτι του τον Μύρο και τον ρωτά ευθέως αν βλέπει εpωτικά τη Δάφνη...


Ο Αχιλλέας και τη Μελίνα εξακολουθούν να βρίσκονται στη Βαρκελώνη ενώ τα προβλήματά τους μεγαλώνουν από την απρόοπτη εμπλοκή του Διαμαντή στη συναλλαγή με τα "μπλε κρασιά" από την Ισπανία. Παράλληλα ο Σήφης βρίσκεται προ εκπλήξεων όταν στην προσπάθειά του να τον πείσει να κάνει πίσω, ο Διαμαντής του λέει πως γνωρίζει τα πάντα για τον φόνο στο οινοποιείο. 

Η σχέση της Αναστασίας με τον Αλέξη συνεχίζεται όμως εκείνη σκέφτεται πάντα το Ματθαίο που αρνείται να της μιλήσει στο τηλέφωνο και προσπαθεί να συνεχίσει τη ζωή του με τη Στέλλα, οι φοβίες της οποίας προκαλούν καταστάσεις για γέλια και για κλάματα. 

Η υπόθεση με την Άλκηστη φέρνει σε αντιπαράθεση τον Παύλο με τον Σήφη. Στο μεταξύ η Δάφνη κάνει ετοιμασίες για το πάρτι και ο Μύρος πονάει για τον «πατερούλη» του ενώ όταν ένας άγνωστος άντρας χτυπάει την πόρτα του σπιτιού, προσθέτει ένα ακόμα μυστήριο στις ζωές τους...


Ο Σήφης εγκλωβισμένος, μιας και ο Διαμαντής ξέρει για το φόνο στο οινοποιείο, αναγκάζεται να κλείσει μια συμφωνία ανταλλαγής μαζί του. Την ίδια στιγμή η Άλκηστη πιέζεται από τον Αλκιβιάδη να συνοδεύσει τον πατέρα του στο Λονδίνο. 

Η απόφαση της Αλεξάνδρας και του Νεκτάριου να δώσουν στο μωρό το όνομα του Αχιλλέα συγκινούν τον ίδιο και τους προτείνει να το βαφτίσει. Τη στιγμή που η Δάφνη δείχνει γοητευμένη με την εμφάνιση του Αντρέα στα Χανιά, αποκαλύπτεται και η ταυτότητα του μυστηριώδους τοκογλύφου. 

Ο Χρήστος γίνεται έξαλλος με την Αλίκη γιατί μαθαίνει ότι είναι έγκυος και πιστεύει ότι το παιδί είναι του Μύρου. Ματθαίος και Αναστασία συγκρούονται μεταξύ τους και ρίχνουν ευθύνες ο ένας στον άλλο όταν το μπλε κρασί απ’ την Ισπανία φτάνει σε Κύπρο και Κρήτη. 

Ένας νέος κίνδυνος βγάζει και πάλι στην επιφάνεια τους φόβους της Μελίνας οι οποίοι επιβεβαιώνονται όταν ο Σήφης αποκαλύπτει σε εκείνη και στον Αχιλλέα το αντάλλαγμα που πρόσφερε στο Διαμαντή για να εξαγοράσει τη σιωπή του...Η αποκάλυψη του Σήφη εκπλήσσει τον Αχιλλέα και τη Μελίνα αλλά ο Σήφης προσπαθεί να τους καθησυχάσει λέγοντάς τους ότι έχει έναν άσσο στο μανίκι που ο Διαμαντής αγνοεί. 

Ο Χρήστος είναι πλέον πεπεισμένος πως το παιδί που περιμένει η Αλίκη είναι του Μύρου και αποφασίζει να πάει στην Κρήτη να τη βρει και να επιταχύνει τις διαδικασίες του διαζυγίου. Παράλληλα και ο Ματθαίος σκοπεύει να πάει στην Κρήτη αλλά πρώτα πρέπει να πείσει την Στέλλα να ξεπεράσει τις φοβίες της και να τον συνοδεύσει. 

Η Δήμητρα εκνευρίζεται με το Νεκτάριο καθώς δείχνει να έχει πανικοβληθεί από την πιθανότητα μιας ακόμα εγκυμοσύνης. Από την άλλη όλοι βρίσκονται σε δύσκολη θέση με τη βάφτιση του μωρού του με την Αλεξάνδρα. Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, το ποτό σε συνδυασμό με τη μοναξιά οδηγούν τη Δάφνη και το Μύρο "φιλικά" στο... κρεβάτι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

2018

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας
ΕΒΡΟΣ-ΘΡΑΚΗ 2015
http://ebroradio.blogspot.gr/
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://ebroradio.blogspot.gr/2015/02/25_8.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

Γίνε κι εσύ μέλος της ιστοσελιδας μας