-->

Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου 2016

Μπρουσκο Επεισοδιο 587 588 589 590 591 -- 06/10/2016

Επεισόδιο 587: Η Χαρά εξοργίζει τον Αχιλλέα καθώς δεν του δίνει το χαρτί που θα δικαιολογεί τη μεταφορά των χρημάτων στο λογαριασμό της. Έτσι αρνείται να της δώσει τα χρήματα καθώς κάτι τέτοιο θα σήμαινε την έμμεση παραδοχή του ίδιου, της Μελίνας και του Σήφη ότι εμπλέκονται στο
θάνατο του αδερφού της.

Όμως η Χαρά δεν πτοείται και επιμένει να τον εκβιάζει προκειμένου να πάρει τα χρήματα. Η Αναστασία και ο Σήφης δέχονται επίθεση από τον Διαμαντή γιατί τον άφησαν έξω από τις επαγγελματικές τους δραστηριότητες. Παράλληλα τους κεραυνοβολεί όταν τους λέει ότι ο πατέρας τους συγκατοικεί με την Χρυσάνθη. 

Η Κωνσταντίνα από τη μία δείχνει γοητευμένη με τον αστυνόμο και από την άλλη συνεχίζει τα τυφλά ραντεβού, κουβαλώντας μαζί της και το Μηνά. Η Δήμητρα και ο Νεκτάριος προσπαθούν να προξενέψουν στο Ματθαίο τη Στέλλα, μία κοπέλα που δείχνει σοβαρό ενδιαφέρον για εκείνον. Στο μεταξύ ο Αλκιβιάδης γυρίζει απροειδοποίητα στο σπίτι και βρίσκει μαζί το Σήφη και την Άλκηστη...

Προβολή: Προσεχώς (βίντεο μετά την προβολή)

Επεισόδιο 588: Ο Σήφης ζητά από την Αναστασία να καλύψει τον ίδιο και την Άλκηστη προκειμένου να μην καταλάβει ο Αλκιβιάδης ότι έχουν κρυφή σχέση αλλά η Αναστασία αντιδρά και οι δυο τους έρχονται σε αντιπαράθεση. Τη γκάφα του Μύρου, ότι ο Μηνάς δεν κάνει παιδιά, προσπαθούν να καλύψουν η Δάφνη και η Κωνσταντίνα αλλά η αλήθεια αποκαλύπτεται στη Βασιλική. 

Ο Ματθαίος δέχεται τελικά να βγει ραντεβού με τη Στέλλα και εκπλήσσεται με τον ιδιόρρυθμο χαρακτήρας της. Την ίδια στιγμή ο Παύλος, αφού πρώτα συνεννοείται με τη Χρυσάνθη, δίνει στον Μερετάκη τα λεφτά του σπιτιού που καταχράστηκε ο Πάτροκλος. Κατόπιν ο Διαμαντής γίνεται έξαλλος καθώς ο Μερετάκης του λέει καλά λόγια για τον Παύλο. 

Η Αλίκη απογοητεύεται όταν ο Χρήστος δεν δείχνει διατεθειμένος να τη δεχτεί πίσω κι έτσι δεν του λέει τίποτα για την εγκυμοσύνη της. Η Γεσθημανή ρωτάει ευθέως τον Σήφη αν έχει σχέση με τον φόνο που έγινε στο οινοποιείο του. Στο μεταξύ στη Βαρκελώνη η Μελίνα δεν μπορεί να απαλλαγεί από τις ενοχές και τους εφιάλτες του παρελθόντος ενώ κάποια στιγμή αναγνωρίζει στο δρόμο τη Χαρά και ο Αχιλλέας βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση...

Προβολή: Προσεχώς (βίντεο μετά την προβολή)

Επεισόδιο 589: Ο Αχιλλέας δεν λέει τίποτα στη Μελίνα για τις συναντήσεις του με τη Χαρά για να μην τη φοβίσει και το ζευγάρι περνά όμορφες στιγμές στη Βαρκελώνη. Η Γεσθημανή δεν δείχνει να πείθεται από τις εξηγήσεις του Σήφη για το μενταγιόν «Μπρούσκο». 

Η Δάφνη ασχολείται με την προετοιμασία του πάρτι που θα δώσει στο σπίτι του Μύρου. Την ίδια στιγμή ο Μηνάς, στην προσπάθειά του να αυξήσει την τεστοστερόνη του, αρχίζει να πηγαίνει στο γυμναστήριο. Η Αναστασία μιλάει αυστηρά στην Άλκηστη και της ζητά να απομακρυνθεί από τον αδερφό της όμως εκείνη της λέει να μην ανακατεύεται στη ζωή της. Παρά τον παράξενο χαρακτήρα της Στέλλας, ο Ματθαίος έρχεται όλο και πιο κοντά της καθώς του γεννάται η επιθυμία να την προστατεύσει. 

Η Χρυσάνθη εκτιμάει όλο και πιο πολύ την Αλεξάνδρα, ενώ ο Ματθαίος «λυγίζει» όταν γνωρίζει για πρώτη φορά το μωρό της. Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, στη Βαρκελώνη η Μελίνα παρακολουθεί τον Αχιλλέα και τον βλέπει να συναντιέται με τη Χαρά...

Προβολή: Προσεχώς (βίντεο μετά την προβολή)

Επεισόδιο 590: Η Μελίνα σοκάρεται καθώς νομίζει ότι ο Αχιλλέας έχει σχέση με τη Χαρά και του ζητάει να χωρίσουν. Από την πλευρά του ο Αχιλλέας αρνείται τα πάντα χωρίς όμως να δώσει εξηγήσεις. Αργότερα όμως φοβάται ότι θα χάσει για πάντα τη Μελίνα και της αποκαλύπτει ολόκληρη την αλήθεια γα τη Χαρά. 

Ο Μύρος αναστατώνεται όταν ένας άγνωστος τηλεφωνεί στο καφενείο της Κωνσταντίνας καθώς πιστεύει ότι βρέθηκε ο... πατερούλης του. Η Δάφνη μαθαίνει την ιστορία για το διπλό μενταγιόν και όταν ακούει τις υποψίες της Γεσθημανής σχετικά με το φόνο στο οινοποιείο παίρνει την απόφαση να το ψάξει. Η Αναστασία εκνευρίζεται που ο Αλέξης φεύγει μόνος του για Αθήνα, αν και είχαν σχεδιάσει να πάνε μαζί. Το μυαλό του Ροκάκη θολώνει και πάλι και αρχίζει να αναζητά το νέο του θύμα. 

Η Δήμητρα γεμίζει από υποψίες μετά από ένα τηλεφώνημα της Αλεξάνδρας προς τη Χρυσάνθη, το οποίο πέφτει στην αντίληψη της. Στο μεταξύ ο Σήφης βλέπει την Άλκηστη χτυπημένη και παρά την προσπάθεια του Μηνά να τον συγκρατήσει, πηγαίνει να συναντήσει οπλισμένος τον Αλκιβιάδη, καθώς πιστεύει ότι εκείνος ευθύνεται...

Προβολή: Προσεχώς (βίντεο μετά την προβολή)

Επεισόδιο 591: Η Μελίνα φοβάται ότι η προσπάθεια του Αχιλλέα να την προστατεύσει δεν θα πετύχει και πως η αλήθεια για το φόνο που κάλυψε θα βγει στην επιφάνεια. Και οι φόβοι της πολλαπλασιάζονται όταν λίγο πριν φύγουν από τη Βαρκελώνη, η Χαρά τους ενημερώνει για ένα σοβαρό πρόβλημα που προέκυψε. 

Η Αναστασία θυμώνει με την παράξενη συμπεριφορά του Αλέξη και ξεσπά στον Μηνά. Την ίδια στιγμή ο Αλέξης είναι μπλεγμένος σε μια οικονομική περιπέτεια με την πρώην σύντροφό του. Παράλληλα ένας άλλος φόνος που διαπράττεται στην Κρήτη αναστατώνει τους πάντες. Ο Σήφης δεν ηρεμεί από τις διαβεβαιώσεις της Άλκηστης πως ο Αλκιβιάδης δεν την χτύπησε. 

Από την άλλη η άρνηση της Άλκηστις στις επιθυμίες του Αλκιβιάδη, τον κάνουν όλο και πιο επιθετικό απέναντί της. Στο μεταξύ ο Διαμαντής καλεί στο σπίτι του τον Μύρο και τον ρωτά ευθέως αν βλέπει εpωτικά τη Δάφνη...

Προβολή: Προσεχώς (βίντεο μετά την προβολή)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

2018

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας
ΕΒΡΟΣ-ΘΡΑΚΗ 2015
http://ebroradio.blogspot.gr/
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://ebroradio.blogspot.gr/2015/02/25_8.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

Γίνε κι εσύ μέλος της ιστοσελιδας μας