-->

Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2016

Προδοσίες Επεισόδιο 27 28 29 30 31 32 33 34 35 -- 22/10/2016

Η Μαρίνα "λυγίζει" από την πίεση της Κλαίρης και αποφασίζει να κάνει έκτρωση τη στιγμή που ο Παυλίδης ανακοινώνει στον Ανδρέα την απόφασή του να συνεργαστεί με τον Πετκώφ. 

Ο Ανδρέας φοβάται ότι από τις αποφάσεις του Ανδρέα θα διατρέξουν όλοι κίνδυνο και επιστρέφει στην Κύπρο για να
προστατέψει τη Ζωή ενώ ο Στέφανος του εκμυστηρεύεται κάποια πράγματα. Από την άλλη η Λούση δεν σταματά την προσπάθειά της προκειμένου να ελέγχει τον Άρη.

Ο Παύλος θεωρεί ότι δεν θα μπορέσει να έχει ποτέ τη Μυρτώ η οποία από την πλευρά της κάνει ότι μπορεί για να ξεφύγει όμως οι καταστάσεις οδηγούν αλλού και τους δύο...

(Δείτε τα επεισόδια στις παραπομπές του Vidto.me. Τα link στον ΣΚΑΪ μετά την προβολή του κάθε επεισοδίου στην Ελλάδα)


Η Μυρτώ ομολογεί στον Παύλο τον έpωτα που νοιώθει για εκείνον όμως η παρέμβαση του Στέφανου αφήνει το θέμα στον "αέρα"... Η Λούση προσπαθεί να πάει τον Άρη κάπου που δεν θα μπορεί να τον δει η Ζωή. 

Η Μαρίνα βρίσκεται σε δύσκολη θέση από την πίεση της Κλαίρης ενώ παράλληλα το θέμα της προκαλεί τσακωμό ανάμεσα στον Παυλίδη και το Μάρκο. Η Μυρτώ αρχίζει να μπλέκεται στον ιστό που υφαίνει ο Πέτερ. Στο μεταξύ ο Ανδρέας έχει υποψίες ότι κάτι συμβαίνει μεταξύ Ζώης και Αντρέι...
Η Λούση συνεχίζει το σχέδιο της να κερδίσει τον Άρη και για το σκοπό αυτό ο Άρης μεταφέρεται για ανάρρωση στο σπίτι του Παυλίδη. Η Μαρίνα επικοινωνεί με το Μάρκο, φοβούμενη ότι θα χαλάσει η δουλειά για τους γονείς της. Όμως ο Μάρκος δεν δείχνει να ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για το θέμα. 

Ο Ανδρέας κάνει μια απρόοπτη κίνηση στην προσπάθειά του να βρει καταφύγιο για τη Ζωή. Η Λούση φαίνεται να έχει βγάλει από τη ζωή της τον Πέτερ ενώ από την άλλη ο Παυλίδης τη βάζει στο μεγάλο κόλπο που σχεδιάζει με τον Πετκώφ. Στο μεταξύ η Μυρτώ, η οποία βρίσκεται σε μία περίεργη κατάσταση μεταξύ Παύλου και Στέφανου, δέχεται επίσκεψη από την Ισμήνη που δεν την περίμενε...
Μετά την αντιπαράθεσή του με τη Μυρτώ εξαιτίας της συνάντησής της με τον Παύλο, ο Στέφανος αντιλαμβάνεται ότι δεν θα γίνει τίποτα μαζί της και αρχίζει να επανέρχεται στη Ρενιέρη. Ο Πετκώφ ετοιμάζει επίθεση στο μέρος που κρύβεται η Ζωή για να ξεμπερδεύει μια και καλή με την υπόθεση αυτή. 
Η Λούση αποκόβει και ελέγχει όλο και περισσότερο τον Άρη ενώ ο Παυλίδης αναθέτει αλλού τα νομικά ζητήματα της συνεργασίας με τον Πετκώφ μετά τη σύγκρουσή του με τον Πέτερ. Στο μεταξύ η Μαρίνα, σε μια απέλπιδα προσπάθειά της, βλέποντας ότι δεν μπορεί να υπολογίζει στη βοήθεια του Μάρκου, αποφασίζει να κάνει κάτι που θα τη βάλει σε κίνδυνο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

2018

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας
ΕΒΡΟΣ-ΘΡΑΚΗ 2015
http://ebroradio.blogspot.gr/
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://ebroradio.blogspot.gr/2015/02/25_8.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

Γίνε κι εσύ μέλος της ιστοσελιδας μας