-->

Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου 2016

SEREF MESELESI - Ζήτημα τιμής ΕΠ.19/26 --18/09/2016

Περίληψη 19ου Επεισοδίου!


Ο Γιήτ, αν και συνειδητοποιεί ότι βρίσκεται σε μπελάδες, δεν κάνει βήμα πίσω στην κατάθεσή του. 

Η Σιμπέλ, που βρίσκεται ακόμη σε σοκ από τα όσα μόλις έζησε, χτυπάει την πόρτα του Εμίρ. Μόνο που η συζήτηση γυρίζει ξαφνικά σε
αντιπαράθεση ανάμεσα στις δυο τους, με την Κιουμπρά.

Ενώ η Σιμπέλ από την μια πλευρά θρηνεί για το πόσο έχει ξεπέσει στα μάτια του κόσμου, από την άλλη είναι πολύ ανήσυχη για τον Γιήτ. Ο Εμίρ, με την συμπεριφορά του απέναντι στην Κιουμπρά καταφέρνει, έστω και λίγο, να την επηρεάσει. 
Όταν η κατάθεση που έδωσε ο Γιήτ επιβεβαιώνεται, αφήνεται ελεύθερος και ο Εμίρ για μια ακόμη φορά γυρίζει στην αρχή της επιχείρησης. Όταν ο Γιήτ επιστρέφει σπίτι, η Σιμπέλ, που προσπαθεί να τον πλησιάσει, δεν λαμβάνει κανενός είδους ανταπόκριση. Ο Γιήτ, που με εντολή του Αγαμπέη, για ένα σύντομο χρονικό διάστημα πρέπει να παραμείνει στην αφάνεια, με το ψέμα του μήνα του μέλιτος, φεύγει από την Πόλη με την Σιμπέλ. Μόνο που αυτές οι διακοπές δεν εξελίσσονται με τον τρόπο που ελπίζει η Σιμπέλ. 

Όταν ο Γιήτ μαθαίνει ότι η Ελίφ έχει υψηλό πυρετό και βρίσκεται στο νοσοκομείο, πηγαίνει αμέσως κοντά στην κόρη του. Στο νοσοκομείο, βλέπει από την πλευρά της Κιουμπρά, συμπεριφορά απέναντί του ως θείου της ίδιας του της κόρης και αυτό τον εξαγριώνει. 

Ενώ όλοι νομίζουν ότι ήταν ο Σελίμ αυτός που μίλησε στην αστυνομία, ένα άλλο, τελείως διαφορετικό όνομα, βγαίνει πίσω από τα γεγονότα. Μόνο που ο Γιήτ δεν το γνωρίζει ακόμη αυτό όταν έρχεται αντιμέτωπος με τον Σελίμ με σκοπό να τον τιμωρήσει γι΄ αυτό που έκανε.
Ενα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στα κοριτσια Απο το Turkish Series (TS-GS)-Greek subtitles στο FB

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

2018

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας
ΕΒΡΟΣ-ΘΡΑΚΗ 2015
http://ebroradio.blogspot.gr/
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://ebroradio.blogspot.gr/2015/02/25_8.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

Γίνε κι εσύ μέλος της ιστοσελιδας μας