-->

Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2016

Ο Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Τζον Κέρι, τόνισε στον Ρώσο υπουργό Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ, .................

.............ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι διατεθειμένες να αναστείλουν τη διμερή συνεργασία με τη Ρωσία στη Συρία (υπήρξε ποτέ;), εκτός εάν η Μόσχα λάβει άμεσα μέτρα για τον τερματισμό των επιχειρήσεων στην πόλη του Χαλεπίου και επαναφέρει την κατάπαυση του πυρός στη Συρία, αποκάλυψε ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Εξωτερικών, Τζον Κίρμπι.


Σύμφωνα με τον Κίρμπι, ο Κέρι εξέφρασε «τη βαθιά του ανησυχία για την επιδείνωση της κατάστασης στη Συρία» και δήλωσε ότι η Ουάσινγκτον θεωρεί την Μόσχα υπεύθυνη για την κατάσταση.

Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται πόσο εικονική ήταν η κίνηση της Ουάσινγκτον, για δήθεν συνεργασία με τους Ρώσους!

«Ο Κέρι ενημέρωσε τον Υπουργό Εξωτερικών ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν κάνει προετοιμασίες για να αναστείλουν την διμερή δέσμευση ΗΠΑ – Ρωσίας για τη Συρία – συμπεριλαμβανομένων και όσων είναι σχετικά με τη σύσταση του Κοινού Κέντρου Επιχειρήσεων, εκτός αν η Ρωσία λαβει άμεσα μέτρα για τον τερματισμό της επίθεσης στο Χαλέπι και αποκαταστήσει την παύση των εχθροπραξιών», ήταν η σύντομη δήλωση.

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων ημερών, η κατάπαυση του πυρός στη Συρία έφτασε στα πρόθυρα κατάρρευσης. Ο πόλεμος στο Χαλέπι εντάθηκε, καθώς ο συριακός στρατός ανέστειλε την προσωρινή εκεχειρία, την Παρασκευή, κατηγορώντας την αντίπαλη πλευρά για πολλαπλές παραβιάσεις.

Την Τρίτη, οι συριακές κυβερνητικές δυνάμεις απελευθέρωσαν το μεγαλύτερο μέρος της συνοικίας αλ-Φαραφίρα βορειοδυτικά της ιστορικής παλιάς πόλης του Χαλεπίου και προωθήθηκαν στην περιοχή, για πρώτη φορά μετά από χρόνια.

Την Κυριακή, το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ πραγματοποίησε έκτακτη σύσκεψη για την αντιμετώπιση της αύξησης της βίας στη Συρία. Η συνάντηση έγινε με πρωτοβουλία από τις Ηνωμένες Πολιτείες, τη Γαλλία και το Ηνωμένο Βασίλειο. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, οι Δυτικοί διπλωμάτες επέκριναν δριμύτατα τη Ρωσία και το Ιράν, υποστηρίζοντας ότι η Μόσχα και η Τεχεράνη έχουν υποστηρίξει τη συριακή κυβέρνηση σχετικά με την παράταση του πολέμου.

Ωστόσο υπενθυμίζουμε ότι οι ΗΠΑ, συμμετείχαν στον βομβαρδισμό της αποστολής ανθρωπιστικής βοήθειας, μόλις μερικές ώρες μετά την έναρξης της κατάπαυσης του πυρός, ζητώντας μάλιστα «συγνώμη» και ότι το περιστατικό συνέβη εκ… παραδρομής.
hellasforce

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

2018

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας
ΕΒΡΟΣ-ΘΡΑΚΗ 2015
http://ebroradio.blogspot.gr/
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://ebroradio.blogspot.gr/2015/02/25_8.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

Γίνε κι εσύ μέλος της ιστοσελιδας μας