-->

Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2016

ΤΑΞΙΔΕΨΑΝ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΩΣ ΤΙΣ ΦΕΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΕΝΤΖΑΚΗ ΟΙ ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΠΗΓΑΣΟΥ ΞΑΝΘΗΣ

Για τέταρτη φορά οι ποδηλάτες του Πήγασου Ξάνθης πραγματοποίησαν την ποδηλατάδα απο την Ξάνθη ως την Παναγία Κοσμοσώτηρα των Φερών, όμως φέτος το ταξίδι τους είχε και έναν διαφορετικό λόγο.

Βλέπετε οι 15 ποδηλάτες του ποδηλατικού συλλόγου «Πήγασου» Ξάνθης, ανάμεσα τους και ο πρόεδρος του συλλόγου Αφεντούλης Τσακιρίδης, είχαν ως στόχο σε αυτό τα κουραστικό αλλα και
συνάμα όμορφο ταξίδι, θαυμάζοντας τα υπέροχα τοπία και των τριών νομών της πανέμορφης Θράκης, να φτάσουν ως τις Φέρες για να σφίξουν το χέρι και να τιμήσουν τον χρυσό Ολυμπιονίκη Δημοσθένη Μιχαλεντζάκη.

Φτάνοντας στις Φέρες οι ποδηλάτες του Πήγασου αφού απένειμαν ένα αναμνηστικό μετάλλιο του συλλόγου τόσο στον Δημοσθένη όσο και στον Αντιδήμαρχο Φερών Νίκου Γκότση, δόθηκε μια πλακέτα στον χρυσό στα 100μέτρα πεταλούδας των Παραολυμπιακών του Ρίο που είχε πάνω σχηματισμένο έναν ποδηλάτη.

Το σχετικό δελτίο τύπου του Πήγασου αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Και πάλι ξανά Πλόες στα ανοιχτά , ακροβατώντας στην κόψη της ποδηλατικής μας ειλικρίνειας. Μια αρμάδα 15 ποδηλατών δρόμου του ΠΗΓΑΣΟΥ ΞΑΝΘΗΣ, Επισήμου Μέλους Της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας, με τις απορημένες πρωινές καλημέρες, της Πόλης-Αγοράς Της Ξάνθης, να είναι ευχολόγιο για ταξίδι ασφαλές, κατάφερε και συνέδεσε ποδηλατικά την πατρίδα του Δημόκριτου με την Παναγία Κοσμοσώτηρα Φερών.

Με ολόλευκα σύννεφα στο ουράνιο στερέωμα, ατελείωτες ορθοπεταλιές, καθαρές, αυθεντικές και σε κύκλους συνεχείς, άλλοτε τεμνόμενοι και άλλοτε παράλληλοι, πότε στον Αϊ Νικόλα του Πόρτο Λάγος, στο Σπαθί της Κομοτηνής και στον Φάρο της Αλεξανδρούπολης, με μοναδικές και ιδιαίτερες εικόνες ψυχής και με δύναμη φωτογραφίας υγρού τοπίου της Θρακικής Γης , αποτέλεσαν στιγμές ανάπαυσης και αναζωογόνησης του βλέμματος και του σώματος, στην διαδρομή της επιστροφής πάνω στο λεωφορείο του Δήμου Αβδήρων.

Στα πιο σημαντικά και ουσιαστικά, εστάθη στο τερματισμό, η απόδοση σεβασμού και τιμής Στον 17οχρονο Μαχητή Της Ζωής και Ολυμπιονίκη Κολυμβητή της Ονειρικής Κούρσας των 100 μέτρων πεταλούδας των ΠαραΟλυμπιακών αγώνων του ΡΙΟ 2016 ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΜΙΧΑΛΕΝΤΖΑΚΗ καθώς και το σφίξιμο του χεριού του άξιου οραματιστή και αγαπητού ευπατρίδη Αντιδημάρχου Φερών Νικολάου Γκότση. Νίκο και Δημοσθένη σας ευχαριστούμε για την ευγενική καρτερία.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

2018

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας
ΕΒΡΟΣ-ΘΡΑΚΗ 2015
http://ebroradio.blogspot.gr/
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://ebroradio.blogspot.gr/2015/02/25_8.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

Γίνε κι εσύ μέλος της ιστοσελιδας μας