-->

Δευτέρα, 29 Αυγούστου 2016

Κυπρο ,,, Πρώτη φορά στα χρονικά της ανοίγει Αύγουστο η Βουλή

Για πρώτη φορά στα χρονικά της Κυπριακής Δημοκρατίας οι εργασίες της Βουλής επαναρχίζουν στο τέλος Αυγούστου,,,,

Από το 1960, η νέα κοινοβουλευτική περίοδος άρχιζε μετά την πρώτη Οκτωβρίου.

Ο πρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Συλλούρης δήλωσε ότι έχει επιτευχθεί ο στόχος να μην κλείσει σχεδόν καθόλου η Βουλή τη θερινή
περίοδο.

Ανακοίνωσε ότι πολλές κοινοβουλευτικές επιτροπές είναι προγραμματισμένο να αρχίσουν τις συνεδριάσεις τους στις 28 Αυγούστου και οι υπόλοιπες, τις πρώτες ημέρες του Σεπτεμβρίου.

Υπενθύμισε ότι η Ολομέλεια της Βουλής θα συνεδριάζει κάθε Παρασκευή πρωί, ενώ οι επιτροπές θα συνέρχονται τις υπόλοιπες ημέρες της εβδομάδας, σε τρεις χρονικές ζώνες.

Εξήγησε ότι αν κάποιος βουλευτής συμμετέχει σε δύο επιτροπές, σε καμία περίπτωση οι επιτροπές αυτές δεν θα συνεδριάζουν την ίδια ώρα. Με τον τρόπο αυτό, πρόσθεσε, δεν θα αφεθούν περιθώρια για δικαιολογίες, καθυστερήσεις και αιτήματα επανασυζήτησης οποιουδήποτε θέματος. Στόχος, σημείωσε ο πρόεδρος της Βουλής, είναι η ταχύτητα στη λήψη αποφάσεων.

Τίθενται σήμερα ενώπιον της συνεδρίας της  Επιτροπής Οικονομικών, τα νομοσχέδια για τη μεταρρύθμιση της δημόσιας υπηρεσίας.

Στη συνεδρία που θα αρχίσει στις 9 έχουν κληθεί να παραστούν, μεταξύ άλλων, ο Γενικός Εισαγγελέας της Δημοκρατίας Κώστας Κληρίδης και ο Υφυπουργός παρά τω Προέδρω Κωνσταντίνος Πετρίδης.

Θα συζητηθούν τα νομοσχέδια που αφορούν την αξιολόγηση υποψηφίων για προαγωγή και πρώτο διορισμό στη Δημόσια Υπηρεσία.

Θα συζητηθούν επίσης τα Νομοσχέδια που αφορούν, την εισαγωγή μηχανισμού διασφάλισης της διατήρησης του ύψους του κρατικού μισθολογίου σε λογικά δημοσιονομικά πλαίσια και τη ρύθμιση θεμάτων που αφορούν την κινητικότητα υπαλλήλων μεταξύ της δημόσιας υπηρεσίας και των οργανισμών δημοσίου δικαίου.

Στο πακέτο των μεταρρυθμιστικών νομοσχεδίων περιλαμβάνονται και οι κανονισμοί, που αφορούν το νέο σύστημα αξιολόγησης των δημοσίων υπαλλήλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

2018

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας
ΕΒΡΟΣ-ΘΡΑΚΗ 2015
http://ebroradio.blogspot.gr/
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://ebroradio.blogspot.gr/2015/02/25_8.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

Γίνε κι εσύ μέλος της ιστοσελιδας μας