-->

Παρασκευή, 5 Αυγούστου 2016

Στον εισαγγελέα Σακκάς και Σεϊσίδης

ΠΗΓΗ
Ενώπιον του εισαγγελέα αρμόδιου για τρομοκρατία οδηγήθηκαν το απόγευμα οι δυο αντιεξουσιαστές Κώστας Σάκκας και Σίμος Σεϊσίδης, οι οποίοι συνελήφθησαν το βράδυ της Πέμπτης Σπάρτη, μετά από καταδίωξη.

Οι δύο άνδρες συνελήφθησαν μετά από καταδίωξη και αφού διαπιστώθηκε πως σε βάρος τους
 εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις για τα κατά περίπτωση αδικήματα της συμμετοχής σε τρομοκρατική οργάνωση και της συμμετοχής σε ληστείες.

Συγκεκριμένα, λίγο με τις 4 το απόγευμα της Πέμπτης, αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ, στον Περιφερειακό της Σπάρτης έκαναν σήμα στο ασημί αυτοκίνητο, μάρκας VW Golf, στο οποίο επέβαιναν οι δύο συλληφθέντες.

Οι δύο άνδρες αρνήθηκαν να σταματήσουν, έκαναν αναστροφή και ανέπτυξαν ταχύτητα, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει καταδίωξη μέχρι τον σταθμό των ΚΤΕΛ στη Σπάρτη, όπου και αποβιβάστηκαν από το αυτοκίνητο και διέφυγαν πεζή.

Στο σημείο εκείνο, σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί που τους καταδίωκαν τους έχασαν και κάλεσαν ενισχύσεις για να τους συλλάβουν τελικά στις 4:45 σε γκαράζ,

Οι Σακκάς και  Σεϊσίδης, μεταφέρθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Σπάρτης, όπου όμως αρνήθηκαν να δώσουν δακτυλικά αποτυπώματα και όπως δήλωσαν δέχτηκαν χτυπήματα από τους αστυνομικούς και στη συνέχεια μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Σπάρτης, όπου δε διαπιστώθηκε κάποιο πρόβλημα υγείας.

Στη κατοχή τους βρέθηκαν δύο κινητά τηλέφωνα, ενώ σύμφωνα με την αστυνομία του αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν, είχε κλαπεί τον περασμένο Ιούνιο, από σπίτι στο Παλαιό Φάληρο και έφερε πλαστές πινακίδες.

Ο Κ. Σακκάς  είχε εξαφανιστεί, λίγες ημέρες προτού εκδοθεί δικαστική απόφαση για συμμετοχή του στην οργάνωση "Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς", ενώ ο Μάριος Σεϊσίδης καταζητούνταν για συμμετοχή στους επονομαζόμενους «Ληστές με τα μαύρα».

Ο Κώστας Σακκάς στις 10 Φεβρουαρίου 2014 δεν εμφανίσθηκε ως όφειλε στο Τμήμα Ασφαλείας Καμινίων, παραβιάζοντας τους περιοριστικούς όρους που του είχαν τεθεί και προκαλώντας συναγερμό στην αντιτρομοκρατική. Σε υπόμνημά του, ο Σακκάς έχει υποστηρίξει ότι δεν έχει ιδέα για τις πράξεις που του αποδίδονται, αλλά και ότι ουδέποτε συμμετείχε στην επίμαχη οργάνωση.

Ο Μάριος Σεϊσίδης, κατηγορείται για συμμετοχή μαζί με τον αδερφό του, Σίμο, στους «Ληστές με τα μαύρα» οι οποίοι είχαν πραγματοποιήσει και την αιματηρή απόπειρα ληστείας της Εθνικής Τράπεζας στη διασταύρωση των οδών Σόλωνος και Ιπποκράτους στο κέντρο της Αθήνας, στις 16 Ιανουαρίου 2006.

2018

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας
ΕΒΡΟΣ-ΘΡΑΚΗ 2015
http://ebroradio.blogspot.gr/
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://ebroradio.blogspot.gr/2015/02/25_8.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

Γίνε κι εσύ μέλος της ιστοσελιδας μας