-->

Τρίτη, 16 Αυγούστου 2016

Πυρκαγιές σε Δράμα και Λαγκαδά Θεσσαλονίκης

Για την κατάσβεση πυρκαγιάς σε δασική έκταση στην περιοχή Πλατανιά του δήμου Παρανεστίου στη Δράμα, επιχειρούν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής.

ΠΗΓΗ
Πυρκαγιά σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Άγιος Βασίλειος, στο Λαγκαδά Θεσσαλονίκης. Στο
σημείο επιχειρούν 20 πυροσβέστες με 9 οχήματα και 7 πεζοπόρο.

Υπό μερικό έλεγχο η δασική πυρκαγιά στην περιοχή Μαυρέλι στην Καλαμπάκα.

Υπό μερικό έλεγχο έχει τεθεί η πυρκαγιά που ξέσπασε μετά τις 11:00 το πρωί στην Παλαιομάνινα Αγρινίου καίγοντας στρέμματα δάσους με βελανιδιές.

Στο σημείο παραμένουν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής υπηρεσίας δίνοντας μάχη για τον για πλήρη έλεγχο και κατάσβεση της πυρκαγιάς, ενώ το έργο τους συνδράμουν και μηχανήματα της περιφέρειας δυτικής Ελλάδας. Η φωτιά δεν απείλησε κατοικημένες περιοχές.

Για την κατάσβεση της φωτιάς σε δασική έκταση στο Μαυρέλι της Καλαμπάκας επιχειρούν 30 πυροσβέστες με 12 οχήματα και έξι άτομα πεζοπόρο τμήμα.

Πυρκαγιά σε δασική έκταση βρίσκεται σε εξέλιξη και στην περιοχή Πλατανιά του δήμου Παρανεστίου στη Δράμα, όπου επιχειρούν 26 πυροσβέστες με 11 οχήματα, επτά άτομα πεζοπόρο τμήμα και τέσσερα αεροσκάφη.

Υπό μερικό έλεγχο βρίσκονται τα μέτωπα φωτιάς που εκδηλώθηκαν νωρίτερα στην περιοχή Μάνα στο Αλιβέρι Ευβοίας, σε γεωργική έκταση στην περιοχή Κοκάρτζα στο Κιλκίς, καθώς και στην περιοχή Στροβλές Χανίων.

Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε δασική πυρκαγιά που εκδηλώθηκε νωρίτερα στην περιοχή Λαγκάδα Κονίτσης στην Ήπειρο.

Επίσης σύμφωνα με την Πυροσβεστική υπό έλεγχο βρίσκονται πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν στην περιοχή Διόνυσος στη Λιβαδειά και στην περιοχή Άγιος Δημήτριος Λεσινίου στο Μεσολόγγι.

Εν τω μεταξύ, δασική πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε αλβανικό έδαφος, στην ελληνοαλβανική μεθόριο, στους Φιλιάτες Θεσπρωτίας. Παρακαλουθείται από 5 πυροσβέστες με 2 οχήματα.

Το 12ωρο από τις 06:00 το πρωί έως τις 18:00 το απόγευμα, το Πυροσβεστικό Σώμα κλήθηκε να αντιμετωπίσει 23 αγροτοδασικές πυρκαγιές.
Newsroom ΔΟΛ

2018

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας
ΕΒΡΟΣ-ΘΡΑΚΗ 2015
http://ebroradio.blogspot.gr/
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://ebroradio.blogspot.gr/2015/02/25_8.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

Γίνε κι εσύ μέλος της ιστοσελιδας μας