-->

Τρίτη, 16 Αυγούστου 2016

Ρίο 2016 - Στίβος Στα ημιτελικά των 200μ. ο Τσάκωνας, περπατητός ο Μπολτ!

Ο Έλληνας σπρίντερ πήρε την τρίτη θέση στην πρώτη προκριματική σειρά των 200μ. και 19η στο σύνολο και εξασφάλισε την πρόκριση του στα ημιτελικά – Χαλαρός ο Γιουσέιν Μπολτ κέρδισε τη σειρά του με 20.28.

Ο Λυκούργος Τσάκωνας κατάφερε
να πάρει το εισιτήριο για τα ημιτελικά των 200 μέτρων.

Ο αθλητής του Γιώργου Παναγιωτόπουλου τερμάτισε σε 20.31, το οποίο είναι κορυφαία φετινή του επίδοση, με το ατομικό του ρεκόρ να είναι αρκετά πιο χαμηλά (20.09 το είχε πετύχει πέρυσι στο Diamond League της Ρώμης). 

Ο Μπολτ από την πλευρά του ο οποίος αγωνίστηκε στην 9η προκριματική σειρά, έκανε μία χαλαρή κούρσα για να τερματίσει πρώτος με 20.28 και να πάρει το εισιτήριο με τον 15ο καλύτερο χρόνο. 

Να σημειώσουμε βέβαια ότι ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης του Ρίο στα 100μ. έχει προαναγγείλει ότι έχει ταξιδέψει στην Βραζιλιάνικη μεγαλούπολη με στόχο να κάνει χρόνο κάτω από 19''...

Εκτός συνέχεια στα 100μ. εμπόδια η Πεσιρίδου
Η Ελισάβετ πήγε στο Ρίο με ατομικό ρεκόρ 12.93, το οποίο είχε πετύχει στην Πάτρα στο πλαίσιο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος και τερμάτισε στην 6η θέση της 3ης προκριματικής σειρά με χρόνο 13.10. 

Ο χρόνος αυτός φυσικά δεν την έφερε στις τρεις πρώτες προνομιούχες θέσεις που οδηγούν στον ημιτελικό, αλλά η Πεσιρίδου δεν μπορεί παρά να είναι ικανοποιημένη από την πρώτη παρουσία της σε Ολυμπιακούς Αγώνες.
Πηγή:www.gazzetta.gr

2018

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας
ΕΒΡΟΣ-ΘΡΑΚΗ 2015
http://ebroradio.blogspot.gr/
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://ebroradio.blogspot.gr/2015/02/25_8.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

Γίνε κι εσύ μέλος της ιστοσελιδας μας