-->

Παρασκευή, 26 Αυγούστου 2016

Δίδυμα Φεγγάρια , αγαπημένη καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 σύντομα ξανά κοντά σας!

Πηγη
Ευγενία Σέργη
Η αγαπημένη καθημερινή σειρά του ΑΝΤΕΝΝΑ "Δίδυμα Φεγγάρια" επιστρέφει με την νέα τηλεοπτική περίοδο. Η Ευγενία Σέργη συνάντησε τους πρωταγωνιστές κατά την διάρκεια της φωτογράφισής τους και μίλησαν γεμάτοι ενθουσιασμό για το νέο ξεκίνημα που θα φέρει πολλές ανατροπές και δραματικές εξελίξεις στις ζωές των χαρακτήρων που
υποδύονται. 

Η αγάπη του τηλεοπτικού κοινού είναι αυτή που έδωσε το εισιτήριο στην καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 "Δίδυμα Φεγγάρια" να συνεχίσει και για δεύτερη τηλεοπτική περίοδο. 

Το τελευταίο επεισόδιο του πρώτου κύκλου καθήλωσε, αφήνοντας δεκάδες αναπάντητα ερωτήματα.

Άνοιξαν όμως και νέα κεφάλαια στην ζωή των πρωταγωνιστών τα οποία θα ξετυλιχθούν στα νέα επεισόδια του δεύτερου κύκλου με τη νέα τηλεοπτική περίοδο. Προδοσία, εξομολογήσεις, αποφάσεις ζωής, έρωτες μιας ζωής. 

Οι εικόνες φαντασίας των αναγνωστών μέσα από το βιβλίο της Ρένα Ρώσση - Ζαΐρη συνεχίζουν να παίρνουν σάρκα και οστά.

Ζωντανεύουν στη μικρή οθόνη μέσα από το τηλεοπτικό σενάριο που υπογράφει η αγαπημένη Βάνα Δημητρίου. 

Συναντήσαμε τους πρωταγωνιστές στο στούντιο για τις ανάγκες της φωτογράφισης της σειράς. Ενθουσιασμένοι από το αποτέλεσμα του πρώτου κύκλου και την αγάπη του κόσμου, γεμάτοι όμως με αγωνία για τις απαιτήσεις των ρόλων τους στο δεύτερο κύκλο αλλά και των δραματικών εξελίξεων που έρχονται. 

Η σκηνοθεσία της αγαπημένης σειράς είναι του Κώστα Αναγνωστόπουλου και του Θεοδόση Οικονομίδη, ενώ την σκηνοθετική επιμέλεια έχει ο Αντρέας Γεωργίου ο οποίος ανέφερε πως ο νέος κύκλος επεισοδίων θα φέρει πολλές ανατροπές!

Οι πρωταγωνιστές που μας καθήλωσαν με τις ερμηνείες τους, επιστρέφουν, όπως επίσης έρχονται και νέα πρόσωπα που θα ενσαρκώσουν νέους χαρακτήρες στη σειρά. 

Χαρακτήρες που θα έχουν καθοριστικό ρόλο για την εξέλιξη των παράλληλων ιστοριών στην σειρά. 

Τα "Δίδυμα Φεγγάρια" επιστρέφουν και μαζί τους όλες οι δραματικές στιγμές στις ζωές των αγαπημένων πρωταγωνιστών. 

Σύντομα στον ΑΝΤΕΝΝΑ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

2018

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας
ΕΒΡΟΣ-ΘΡΑΚΗ 2015
http://ebroradio.blogspot.gr/
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://ebroradio.blogspot.gr/2015/02/25_8.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

Γίνε κι εσύ μέλος της ιστοσελιδας μας