-->

Τετάρτη, 20 Ιουλίου 2016

SEREF MESELESI - Ζήτημα τιμής ΕΠ.17/26 --21/07/2016

Περίληψη 17ου Επεισοδίου!


Κάθε μέρα που περνάει, το ενδιαφέρον του Γιήτ για την Κιουμπρά συνεχίζει να αυξάνεται. Η Σιμπέλ, που αντιλαμβάνεται την κατάσταση, δεν έχει καμιά πρόθεση να μείνει σιωπηλή.


Έχοντας εγκατασταθεί με την βοήθεια του Εμίρ και του Λεβέντ σε
κάποιο ασφαλές σπίτι, ο Νιχάτ, για την περίπτωση που κάποιος τον ακολουθήσει, ετοιμάζει ένα αρχείο, που θα μπερδέψει τα πράγματα. Κάθε μέρα που περνάει, το ενδιαφέρον του Γιήτ για την Κιουμπρά συνεχίζει να αυξάνεται.

Η Σιμπέλ, που αντιλαμβάνεται την κατάσταση, δεν έχει καμιά πρόθεση να μείνει σιωπηλή. Ο Εμίρ δεν μπορεί να χωνέψει το γεγονός ότι ο Νιχάτ θα σωθεί καταθέτοντας με κάποιον τρόπο ως ανώνυμος μάρτυρας. 
Ο νεαρός άντρας, για να σώσει τον αδερφό του, τον προειδοποιεί για μια τελευταία φορά. Ο Γιήτ, ωστόσο, μετά από ό, τι ακούει, προβαίνει αμέσως σε δράση. Με την βοήθεια του Χακί οργανώνει μια επιχείρηση για το Νιχάτ. 

Ο Γιήτ, που κάνει προετοιμασίες για μια νέα ζωή με την Κιουμπρά και την κόρη τους, νομίζει ότι έχει απαλλαγεί εντελώς από το Νιχάτ. Μόνο που όταν όλη η επιχείρηση έρχεται στο φως, το αρχείο- έκπληξη περνά στα χέρια του Εμίρ. Όταν ενημερώνεται για την κατάσταση ο Χακί, ο ίδιος και οι άντρες του κινητοποιούνται για να πάρουν το αρχείο. 

Η Σιμπέλ, εν αγνοίας της, βρίσκεται ξαφνικά στην μέση των γεγονότων. Για να σώσει ο Γιήτ την ζωή της Σιμπέλ, αναγκάζεται να κάνει μια μεγάλη θυσία.

Ενα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στα κοριτσια Απο το Turkish Series (TS-GS)-Greek subtitles στο FB

2018

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας
ΕΒΡΟΣ-ΘΡΑΚΗ 2015
http://ebroradio.blogspot.gr/
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://ebroradio.blogspot.gr/2015/02/25_8.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

Γίνε κι εσύ μέλος της ιστοσελιδας μας