-->

Τετάρτη, 6 Ιουλίου 2016

SEREF MESELESI - Ζήτημα τιμής ΕΠ.16/26 --06/07/2016

Περίληψη 16ου Επεισοδίου!:  Ενώ ο Γιήτ καίγεται από την επιθυμία να πάρει εκδίκηση για την μητέρα του, η ανακοίνωση – έκπληξη του Εμίρ εκπλήσσει τους πάντες! 


Το αποτέλεσμα του μεγάλου πόνου που βιώνει ο Εμίρ είναι να θεωρήσει υπεύθυνο για όλα τον Γιήτ και να ξεσπάσει όλη την οργή του σ’ αυτόν. Ο Εμίρ, που νομίζει ότι ο αδερφός του βλάπτει
όλους όσοι βρίσκονται γύρω του, δεν θέλει η Ελίφ και η Κιουμπρά να έχουν καμία σχέση μαζί του.

Η Ντερυά, για να δώσει τέλος στις υποψίες που η ίδια έχει μέσα της, πηγαίνει στο Νιχάτ. Μόνο που οι δύο εραστές θα έχουν μια εντελώς απρόσμενη συζήτηση μεταξύ τους. 

Ο Εμίρ παίρνει νέες αποφάσεις για την ζωή του. Αρχικά ανοίγει την καρδιά του στην Κιουμπρά. Η Κιουμπρά, που σοκάρεται από αυτά που ακούει, δεν ξέρει τι απάντηση να δώσει. Η νεαρή γυναίκα, που προσπαθεί να σταθεί στα δικά της πόδια, στρέφει όλη της την προσοχή στο μαγαζί της και στην κόρη της, Ελίφ. Συνειδητοποιώντας μια καταπληκτική αλλαγή στην Κιουμπρά, ο Γιήτ θα επηρεαστεί κατά κάποιον τρόπο από αυτήν την κατάσταση. 

Το να μπορεί ο Γιήτ να αποδείξει ότι οι άνθρωποι που δολοφόνησαν την Ζελιχά ήταν άντρες που προσέλαβε ο Νιχάτ είναι κάτι που αυξάνει σταδιακά την δύναμή του μέσα στην οργάνωση. 

Ο Νιχάτ, που συνειδητοποιεί ότι ο κλοιός γύρω του στενεύει, προκειμένου να προστατέψει τον εαυτό του, θέτει σε εφαρμογή ένα νέο σχέδιο. Ο Εμίρ επιστρέφει στην δουλειά , την οποία άφησε στην μέση, αφότου έχει δει την μητέρα του να πεθαίνει μπροστά στα μάτια του. 

Ο Εμίρ είναι αποφασισμένος να κάνει ό, τι χρειαστεί προκειμένου να πατάξει την συμμορία. Ο Εμίρ θα δεχτεί υποστήριξη από ένα πρόσωπο – έκπληξη σε αυτή του την προσπάθεια.

Ενα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στα κοριτσια Απο το Turkish Series (TS-GS)-Greek subtitles στο FB

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

2018

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας
ΕΒΡΟΣ-ΘΡΑΚΗ 2015
http://ebroradio.blogspot.gr/
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://ebroradio.blogspot.gr/2015/02/25_8.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

Γίνε κι εσύ μέλος της ιστοσελιδας μας