-->

Πέμπτη, 14 Ιουλίου 2016

Kara Sevda ΕΠ.28-29-30-31-32-33-34-35 ΤΕΛΟΣ Α¨ΚΥΚΛΟΥΗ Νιχάν βλέπει τους φόβους της να γίνονται πραγματικότητα όταν θα αντικρίσει ξαφνικά  μπροστά της τον Εμίρ.Την εκβιάζει ωμά λέγοντας της πως αν δεν γυρίσει  θα βλάψει όλη την οικογένεια και τους φίλους του Κεμάλ...

Η Νιχάν νοιώθει απολύτως ανήμπορη μπροστά σε τόση κακία...

Όταν ο Κεμάλ επιστρέφει βρίσκει μια αλλαγμένη Νιχάν. Η δυστυχία που διακρίνει στο πρόσωπο της μαρτυρά πως κάτι τρομερό της συνέβη. Αν και η κοπέλα βάζει τα δυνατά της να φανεί φυσιολογική το μυαλό του Κεμάλ πηγαίνει αμέσως στον Εμίρ...


Ενώ ο Κεμάλ κάνει ότι μπορεί για να διώξει τα σύννεφα της θλίψης που έχουν αρχίσει να πυκνώνουν ο Εμίρ από την μεριά  του περνάει και αυτός πολύ δύσκολες ώρες.Η προθεσμία που έθεσε ο Εμίρ για την επιστροφή της Νιχάν στην χρυσή φυλακή που την κρατά τελειώνει και  η νέα δυσκολεύεται ολοένα και περισσότερο να προσποιείται την ανέμελη όταν είναι με τον Κεμάλ.

Την  ώρα που ο Κεμάλ ψάχνει κάποιον τρόπο να πείσει την Νιχάν  ο Εμίρ βάζει σε εφαρμογή το μυστικό του σχέδιο .


Ο Εμίρ έρχεται προ τετελεσμένων όταν μπαίνοντας στο ιδιωτικό του διαμέρισμα όταν βλέπει μπροστά του τον Κεμάλ με ένα πιστόλι στο χέρι..Υποχρεώνεται να δεχτεί την απαίτηση του Κεμάλ να δοθεί ένα τέλος εδώ και τώρα ,με τον έναν τρόπο η τον άλλον.

Οι κανόνες που θέτει ο Κεμάλ θα οδηγήσουν τους δυο άνδρες να παίξουν την Τούρκικη εκδοχή της ρώσικης ρουλέτας...Μόνο η Νιχάν μπορεί να το σταματήσει αυτό όμως δεν γνωρίζει πως ο Κεμάλ είναι στο σπίτι.

Το σχέδιο του Κεμάλ είναι να αποδείξει σε όλους πως η Νιχάν υποχρεώθηκε με βία να επιστρέψει στον Εμίρ. Προσπαθώντας να μαντέψει τι ήταν αυτό με το οποίο την εκβίασε ανακαλύπτει ένα πρόσωπο που κρατάει το κλειδί του γρίφου.
Εν τω μεταξύ η Βιλντάν που έχει δώσει την υπόσχεση της στον Οζάν στριμώχνει την Ζεινέπ με ερωτήσεις.Η Ζεινέπ για άλλη μια φορά χρησιμοποιεί τον Οζάν βάζοντας τον να τιμωρήσει την Βιλντάν με  τρόπο που η Βιλντάν δεν φανταζόταν.

Η Βιλντάν θα προτείνει  ένα γεύμα συμφιλίωσης με τους γονείς της Ζεινέπ,Ο Χουσείν και η Φεχιμέ απορρίπτουν την πρόσκληση όμως το γεγονός πως η κόρη τους είναι έγκυος τους κάνει τελικά να δεχθούν βάζοντας όμως δυο όρους: Ότι το γεύμα δεν θα γίνει στο σπίτι των Σεζίν και ότι δεν θα είναι παρόντες ο Εμίρ και η Νιχάν. Η Βιλντάν δέχεται...

Ενώ ο Κεμάλ συνεχίζει τις έρευνες του ,η Νιχάν κάνει ότι την προστάζει ο Εμίρ για να σώσει την ζωή του αγαπημένου της.Ο Εμίρ μαθαίνει για το δείπνο και πείθει την Νιχάν να πάνε λέγοντας της πως έτσι θα δείχνει πιο πειστική η πρόθεση του για συμφιλίωση .

Η Νιχάν αναγκάζεται λοιπόν να πάει στο σπίτι των γονιών του Κεμάλ οι οποίοι δεν την είχαν αποδεχθεί ποτέ,να καθίσει στο τραπέζι με όλην την οικογένεια τους και ακόμα χειρότερα τις Λειλά και Ασού παρόντες, και έχοντας αντίκρυ της τον ίδιο τον Κεμάλ,παίζοντας τον πιο δύσκολο ρόλο της ζωής της.
Η Νιχάν θα κάνει ένα λάθος που θα προσέξει ο Κεμάλ και θα την κάνει να δει μια πλευρά του χαρακτήρα του που δεν φανταζόταν ότι υπήρχε,,,


Η Ζεινέπ θα βρεθεί με την πλάτη στον τοίχο όταν την ανακαλύψουν μέσα στην κρεβατοκάμαρα του Εμίρ.Πρώτα την ανακρίνει η Νιχάν και κατόπιν ο Κεμάλ.Αυτή την φορά δεν της είναι εύκολο να ξεφύγει .

Ο Κεμάλ που δεν μπορεί να ξεπεράσει το σοκ αυτό τρελαίνεται ακόμα πιο πολύ όταν θα δει την Νιχάν και τον Εμίρ στο ίδιο δωμάτιο.
Εν τω μεταξύ η Λειλά θέλει να του ανοίξει μια διέξοδο για να ξεχάσει τα όσα πέρασε.Κατά την άποψη της πρέπει να στρέψει τον εαυτό του και την καρδιά του προς άλλη κατεύθυνση.
Ο Οντέρ ανησυχεί πολύ για την κόρη του και θέλει να την κρατήσει μακριά από τον Εμίρ και κοντά στον Κεμάλ και θα θέσει το δικό του σχέδιο σε εφαρμογή.Οι υποψίες της Νιχάν για την Ζεινέπ κλιμακώνονται.Ο Εμίρ το αντιλαμβάνεται και φοβάται πως πάνω που ήταν έτοιμος να τα βρει με την Νιχάν και να την κερδίσει κινδυνεύει τώρα να την ξαναχάσει και είναι έτοιμος να αθετήσει την υπόσχεση που έδωσε στην Ζεινέπ.

Ο Κεμάλ νοιώθει άβολα από την παρουσία της Νιχάν και δεν μπορεί να ελέγξει τον θυμό που του προκαλεί, Η δε Νιχάν θα υποχρεωθεί να παρακολουθήσει τον Κεμάλ και την Ασού να έρχονται ολοένα και πιο κοντά.Και ενώ ο Εμίρ και η Νιχάν συνεχίζουν το παιχνίδι του ευτυχισμένου αντρόγυνου,μέχρι να φτάσει η ημέρα στο τέλος της οι υποψίες του Κεμάλ για τον γάμο τους θα λάβουν τέλος.
Όταν ο Εμίρ παίρνει την απόφαση του για την Ζεινέπ εκείνη στρέφεται στον Κεμάλ για βοήθεια.Την ίδια ώρα ο Εμίρ και η Νιχάν ανυποψίαστοι για τον κίνδυνο που καραδοκεί πέφτουν σε μια παγίδα


Ο Τουφάν που θέλει να αποδείξει την αφοσίωση του στην Ασού,χρησιμοποιεί την παγίδα που είχε στήσει στον Εμίρ για να στρέψει την προσοχή του Εμίρ και του Κεμάλ  στον εκβιαστή.
Ο Κεμάλ αν και είναι πολύ θυμωμένος με την Νιχάν είναι επίσης εξαιρετικά ανήσυχος όταν μαθαίνει για το τροχαίο επειδή γνωρίζει πως ήταν και αυτή μέσα στο αυτοκίνητο.Είναι βέβαιος πως δεν επρόκειτο  για ατύχημα.
Οι δυο αντίπαλοι ψάχνουν να ανακαλύψουν αυτόν που θέλησε να δολοφονήσει τον Εμίρ,για του δικούς του λόγους ο καθένας.
Η Ασού ζητάει βοήθεια από την Ζεινέπ αν και γνωρίζει πως κάνοντας το θα στρέψει την προσοχή επάνω της,Όταν εμφανίζεται μπροστά της ο Εμίρ  ξέρει πως για να πάρει τις απαντήσεις που θέλει θα πρέπει πρώτα να ξεπεράσει τον Κεμάλ.

Η Ζεινέπ με την βοήθεια της Ασού καταφέρνει να γλυτώσει το μωρό της και βάζει μπρος ένα νέο σχέδιο για να εξασφαλίσει και την δική της επιβίωση. Φεύγει από το σπίτι της και βρίσκει προστασία στον Κεμάλ κάνοντας την οικογένεια της αλλά και τους Σεζίν να αναρωτιούνται γιατί προχώρησε σε αυτή της την απόφαση.
Το μόνο άτομο που δεν πείθεται από την Ζεινέπ είναι η Νιχάν που θέλει οπωσδήποτε να μάθει τον λόγο που η Ζεινέπ δείχνει τέτοια αμήχανία κάθε φορά που αντικρίζει τον Εμίρ και τον Κεμάλ,
Παρά τις προσπάθειες του Κεμάλ να αποφύγει την Νιχάν οι δρόμοι   τους συνεχώς 
διασταυρώνονται .Αν και η προδοσία της έχει υψώσει ένα τοίχος ανάμεσα τους η σκέψη του Κεμάλ είναι διαρκώς στην Νιχάν.
Η απόπειρα  του Τουφάν με το αυτοκίνητο δημιούργησε μια μικρή ρωγμή στην άμυνα του που τώρα με τις διαρκείς έρευνες του Εμίρ και του Κεμάλ έχει αρχίσει να μεγαλώνει .Ο Χακί χωρίς να ενημερώσει την Ασού παίρνει ένα μεγάλο ρίσκο ώστε να μην αποκαλυφτεί η ταυτότητα του.
Όταν  ο Εμίρ και η Νιχάν ξαναβρίσκονται σε κίνδυνο είναι εκεί ο Κεμάλ φύλακας άγγελος της Νιχάν. 

Ο Κεμάλ ειδοποιεί την αστυνομία καθώς όλοι τους έγιναν ξαφνικά μάρτυρες δολοφονίας,
Ο Εμίρ πιστεύει πως θα θέσει την κατάσταση υπό έλεγχο πριν η αστυνομική έρευνα προχωρήσει σε βάθος.Ωστόσο τον απασχολούν δυο πράγματα.Πρώτον η ταυτότητα του αδερφού του και δεύτερον το τι γύρευε εκεί η Νιχάν μαζί με τον Κεμάλ.
Όσο και αν Η Νιχάν προσπαθεί να τον πείσει πως δεν είχε σχέση με την εκεί παρουσία του Κεμάλ αυτός δεν την πιστεύει.Είναι σίγουρος πως η Νιχάν αθέτησε τις υποσχέσεις της και σχεδιάζει την τιμωρία της.

Οι μηχανορραφίες του Εμίρ έχουν κάνει τον Κεμάλ έξαλλο και δεν πρόκειται να σταματήσει ότι και αν συμβεί.Η Νιχάν διαισθάνεται πως ο Κεμάλ είναι έτοιμος να κάψει τις γέφυρες πίσω του προσπαθεί με κάθε μέσο να έρθει σε επαφή μαζί του.Την ίδια ώρα ο Εμίρ τα δίνει όλα στην προσπάθεια του να ανακαλύψει ποιος είναι ο αδερφός του.

Η Ασού που δεν έχει ιδέα για ότι συνέβη σοκάρεται από την συμπεριφορά του Εμίρ και ζητάει παρηγοριά στον θείο της.Ο Χακί και πάλι δεν της αποκαλύπτει την αλήθεια και την τρομοκρατεί ακόμα πιο πολύ προτείνοντας της ένα πολύ ριψοκίνδυνο σχέδιο εκδίκησης.

Ο Κεμάλ είναι βέβαιος πως όσα έκανε ο Εμίρ εκείνο το βράδυ για να κρύψει την ενοχή του κάποια στιγμή θα βγούνε στην επιφάνεια αν μπορέσει να ανακαλύψει αυτόν που εκβιάζει τον Εμίρ.Στην προσπάθεια του να επικοινωνήσει με τον εκβιαστή ο Κεμάλ πλησιάζει τον Τουφάν .Όταν ο τελευταίος μεταβιβάζει το μήνυμα του Κεμάλ στην Ασού έρχονται τα πάνω κάτω.

Η φιλανθρωπική εκδήλωση που οργάνωσε η Λειλά θα φέρει για άλλη μια φορά τον Κεμάλ κοντά στην Νιχάν άλλα και πρόσωπο με πρόσωπο με τον Εμίρ...Η Ζεινέπ που μένει με τον Κεμάλ για να γλυτώσει από τον Εμίρ σχεδιάζει να επιστρέψει στο σπίτι του άντρα της και κάνει μια πρώτη επαφή με την Βιλντάν. Επόμενος στόχος στα σχέδια της είναι ο Οζάν.

Και ενώ ο Εμίρ έχει χρησιμοποιήσει πια κάθε δυνατή επαφή του για να ανακαλύψει τον αδερφό του δέχεται μια αναπάντεχη προσφορά να του αποκαλύψουν το όνομα του,
Η φιλανθρωπική βραδιά θα αποδειχθεί σταθμός στη ζωή όλων,και αυτό γιατί η κίνηση που σχεδίασε ο Κεμάλ φθάνει στην ολοκλήρωση της

Η ομίχλη έχει αρχίσει να διαλύεται και τα μυστικά εκείνης της νύχτας που πριν πολλά χρόνια σημάδεψε την ζωή όλων αρχίζουν και φανερώνονται.
Η Νιχάν είναι εξοργισμένη με τον Κεμάλ επειδή εξ αιτίας του βγαίνουν όλα στην επιφάνεια...Όσο για τον ίδιο είναι πεπεισμένος πως επιτέλους θα αποδοθεί δικαιοσύνη και για τον Εμίρ αλλά και τον Οζάν και το μόνο μου κάνει πια είναι να περιμένει.

Η Ασού είναι η μόνη που δεν αντιδρά όταν παίρνουν τον Εμίρ και τον Οζάν για ανάκριση.Το σοκ του Χακί όταν βλέπει ξαφνικά μπροστά του την Ασού είναι μεγαλύτερο και από το δικό της.
Οι δικηγόροι και των δύο οικογενειών κάνουν ότι μπορούν για τον Εμίρ και τον Οζάν.

Τα όσα προβλήματα  απέφευγε όλα αυτά τα χρόνια ο Οζάν τον έχουν τώρα κατακλύσει.

Η ανάγκη του Εμίρ για εκδίκηση γίνεται ακόμα μεγαλύτερη πίσω από τα σίδερα.Το πρώτο πράγμα που σκοπεύει να κάνει μόλις βγει από την φυλακή είναι να κανονίσει την αδερφή του.
Για να σώσει πια τη ζωή της η Ασού πρέπει να πάρει το στικάκι από τον θείο της...

Ο Κεμάλ αναγκάζεται να αντιμετωπίσει τον θυμό της Νιχάν η οποία έξαλλη απαιτεί εξηγήσεις και εξιλέωση για ότι έκανε στον Οζάν. Ο Κεμάλ μάταια προσπαθεί να την πείσει πως το πρόβλημα του και ο στόχος του δεν είναι η ίδια  και ο Οζάν αλλά ο Εμίρ Κοζκούογλου και ότι αυτός θα πρέπει να υποστεί τις συνέπειες των πράξεων του.Ο θυμός  όμως και η θλίψη της Νιχάν δεν θα καταλαγιάσουν τόσο εύκολα.

Η Ασού που ξέρει πολύ καλά πως είναι απλά θέμα χρόνου μέχρι να βγει ο Εμίρ από την φυλακή βρίσκει καταφύγιο στο μόνο μέρος που νοιώθει προστατευμένη-το σπίτι του Κεμάλ.

Γνωρίζει  πολύ καλά τι την περιμένει και πως αν δεν βρει το αποδεικτικό στικάκι θα είναι  πια θέμα χρόνου μέχρι να πέσει στα χέρια του Εμίρ.

Ενώ ο Οζάν περνάει πολύ δύσκολες ώρες η Ζεινέπ ξεσηκώνει για άλλη μια φορά τις υποψίες της Νιχάν που είναι πια σίγουρη πως η Ζεινέπ κρύβει κάτι πού σημαντικό.
 Η τελευταία αρχίζει διαπραγματεύσεις με τον Εμίρ για να σώσει την ζωή της και είναι αποφασισμένη να μην σταματήσει μπροστά σε τίποτα.

Με το τέλος της ημέρας έρχεται και το αναπόφευκτο-η συναντήσεις πρόσωπο με πρόσωπο της Ασού με τον Εμίρ όπως και του Κεμάλ με την Νιχάν.. 

Η Ασού ομολογεί το μεγάλο μυστικό της μήπως και καταφέρει να ξεφύγει από τον Εμίρ και η αποκάλυψη αυτή έχει φοβερό αντίκτυπο σε όλους.Η Νιχάν παίρνει την πιο δύσκολη απόφαση για να προστατεύσει τον άνθρωπο που αγαπά.

Ο Κεμάλ o Εμίρ και η Νιχάν έρχονται σε μια αντιπαράθεση από την οποία δεν υπάρχει πια γυρισμός.Αυτός που θα χάσει τα περισσότερα στην σύγκρουση αυτή θα είναι η Νιχάν.

Η Ασού δεν καταφέρνει να κατευνάσει τον θυμό του Κεμάλ.Την Ζεινέπ την περιμένει η μεγαλύτερη δοκιμασία της όταν την στριμώχνει ο Κεμάλ.Ο αντίκτυπος της μάχης του Εμίρ με τον Κεμάλ φθάνει και στον Οζάν. Και ενώ όλα βρίσκονται εκτός ελέγχου ο Εμίρ προσπαθώντας να βγει από το αδιέξοδο που βρίσκεται,βάζει σε εφαρμογή ένα νέο σχέδιο.

Για να πετύχει τον σκοπό του διαπραγματεύεται και με την Ασού....Ο Οζάν με την καθοδήγηση της Ζεινέπ θα πάρει την πιο λανθασμένη απόφαση της ζωής του.

Τα τελευταία γεγονότα  που προστέθηκαν σε αυτό της παλαιότερης επιστροφής της Νιχάν στον Εμίρ έχουν λυγίσει τον Κεμάλ και έχουν φέρει τη σχέση του με την Νιχάν στο χείλος του γκρεμού.

Ο Κεμάλ παίρνει την απόφαση να την σβήσει από την ζωή του και να αρχίσει μια νέα με την Ασού,μη γνωρίζοντας όμως πως η Ασού δίνει μάχη για την δικιά της ζωή...

Όταν το μαθαίνει αυτό η Νιχάν ο πόνος της είναι αβάσταχτος.Οι δυο άνθρωποι της ιστορίας που έζησαν μια ατέλειωτη αγάπη έχουν πια απομακρυνθεί ο ένας από τον άλλον και είναι σαν ξένοι μεταξύ τους.
Την παραμονή του αρραβώνα του Κεμάλ ο Εμίρ κάνει άλλο ένα βήμα για την ολοκλήρωση του σχεδίου του.

Η Ασού στην πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής της νοιώθει βαριά την απειλή της σκιάς του Εμίρ.Ο Κεμάλ συναντά και πάλι την Νιχάν για να πούνε αντίο.Αν και οι δυο τους νομίζουν πως όλα έχουν τελειώσει μεταξύ τους η μοίρα έχει άλλα σχέδια για αυτούς...

Την Νιχάν την ζώνουν τα φίδια όταν ανεξήγητα λιποθυμάει στον αρραβώνα του Κεμάλ.Αυτά που περνάνε από το μυαλό της τα έχει σκεφτεί και ο Εμίρ...Αν είναι έγκυος θα είναι καταστροφή τόσο για τον Εμίρ όσο και την Ασού....Τα δυο αδέλφια που ήταν εχθροί πρέπει τώρα να ενωθούν για έναν κοινό σκοπό..

Το ίδιο απόγευμα του αρραβώνα ο Οζάν και οι Ζεινέπ συλλαμβάνονται από την αστυνομία και καταλήγουν στο τμήμα.;Όπως το είχε σχεδιάσει ο Εμίρ ,ο Οζάν περνάει από αυτόφωρο και τίθεται υπό κράτηση.

Ο Κεμάλ που δεν γνωρίζει τις υποψίες της Νιχάν αναρωτιέται πως ο Οζάν μπόρεσε και έκανε ένα τόσο χοντρό λάθος και τι ήταν αυτό που είχαν στο μυαλό τους αυτός και η Ζεινέπ.

Ακολουθεί τα ίχνη για να βρει την απάντηση σε αυτό και δεν του προκαλεί έκπληξη όταν τα στοιχεία του δείξουν ένα γνωστό όνομα πίσω από όλα αυτά...Η ζωή του όμως θα αλλάξει όταν  φθάσει και στο συμπέρασμα πως η αδελφή του είχε σχέση με τον Εμίρ.

Η αγάπη του Κεμάλ για την αδελφή του που τον έκανε να εθελοτυφλεί χάνεται και η Ζεινέπ θα γνωρίσει μια τελείως αλλιώτικη πλευρά του χαρακτήρα του.
Ενώ ο Οζάν είναι υπό κράτηση λαμβάνει έναν φάκελο του οποίου το περιεχόμενο πρόκειται να αποτελέσει το σημείο καμπής της ζωής του.Εν τω μεταξύ η σχέση Ασού και Εμίρ δημιουργεί ερωτηματικά στον Γκαλίπ και για να βρει τις απαντήσεις που θέλει πρέπει να βρει τον Χακί.

Τελικά ο έρωτας του Κεμάλ και της Νιχάν δεν έχει σβήσει καθόλου όμως στην πιο κρίσιμη στιγμή της ζωής τους είναι αναγκασμένοι να είναι χώρια ο ένας από τον άλλον.

Οι αποφάσεις που θα πάρουν θα καθορίσουν ως το τέλος της ημέρας την τύχη της αγάπης τους.

2018

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας
ΕΒΡΟΣ-ΘΡΑΚΗ 2015
http://ebroradio.blogspot.gr/
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://ebroradio.blogspot.gr/2015/02/25_8.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

Γίνε κι εσύ μέλος της ιστοσελιδας μας